BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 030
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 445
Много ми е интересно Ивоне защо влезна в къщата.Видимо не е за пари ?!Тя или той е наясно предварително,че хората ще го/я коментират.За мен си е чист мъж!Харесвах Ивоне през цялото време,но накрая си показа лицето и се разбра колко много е играла в къщата .
Естествено, че е влязла за пари.

# 2 446
За мен куриозът не е, че Ивонне е мъж, а по-скоро че е жена. Лишена от всякаква женска грация, топлота, женственост. Ако беше мъж щеше да минава за доста прилично претворен в жена.

# 2 447
И уважение към себе си, готова всеки да опипва,подмокря се под път и над път . Не казвам ,че е вярно но самият факт,че го говори не е окей за нея като жена

# 2 448
При Ивон има някаква нездраво валидиране през секса, сексуалните заигравки и мераци.
Обяснявам си го пак като вид поза и жажда за внимание.

# 2 449
На мен не ми е много по-вкуса като се оправдава цинизма и простащината с разкрепостеност. Хайде бе , Ивонне, ние в чужбина не сме ходили, ние сме в средните векове на тъмните Балкани.
Но дори и най-грозните ѝ лиготии не са ужасни колкото злобата ѝ към по-харесваните. Явно беше очаквала, че публиката ще се влюби в нея безусловно, защото тука такова божество не сме виждали. 
И въпреки всичко не е на Калугин работа пола на Ивонне. Както и не е ничия работа сексуалността на Марио.

# 2 450
  • София
Не знам каква се е родила, и не ме интересува, но е факт ,че Ивонне определено прекали със сексуалните закачки, обарвания, опипвания, и така нататък. Ако беше мъж /истински/ щяха да го изгонят моментално за сексуален тормоз.

# 2 451
Мамасита може да пипа навсякъде

# 2 452
Мамасита може да пипа навсякъде

И да мери също достойнства..., както и да ги оповестява публично.

# 2 453
Много хора бъркат възпитание с безхарактерност и безличност. Гого е от безхарактерните и безличните.
И все пак предпочитам хора, като него пред елементи, като Ланеца, Кошмара и Мама ви Сита Joy

# 2 454
И въпреки всичко не е на Калугин работа пола на Ивонне. Както и не е ничия работа сексуалността на Марио.
Абсолютно. Щом са си решили - няма лошо да са педали по убеждение. Лошото е, че са пеераси по душа. Пхостете фхенския ми Blush

# 2 455
Малее, той и "певец" бил.
Скрит текст:

Отвратително.
Блях, гнусно. Зарад тоя плод манго си смених псевдонима , който беше инспириран от испанските цигани/около 20/, които срещнах. Истински цигани- бели и хубави, красиви,талантливи и чисти.

# 2 456
Снощи гледах част от лайфа на Кулагин...отвратителен човек! Ивонне може да е всякаква, ама какво се е хванал да доказва мъж ли е, жена ли е?
Добре сега, Кулиганин какво иска? И аз да съм на мястото на Сашка, и аз няма да коментирам приятелката ми, на чиито разноски съм била, публично. Може и да е имала глупостта да сподели пред него съмненията си, но това значи ли, че трябва да я излага пред всички.

По тоя казус, ще напиша няколко неща.

1. Трансексуалните редовно пият лекарства. Не едно и две - хормонални таблетки, които поддържат илюзията, че транс човека е от съответния пол. До колкото съм запознат с правилата на формата, човек, който се подлага на всякакъв тип лечение [от морална гледна точка, това не е точно лечение] не може да пребивава в къщата. Правят се пълни изследвания преди формата и ако има нещо, което не е наред, то задължително човека не може да влезе.

2. Снимките, които показаха са категорично доказателство, че тя е жена. Снимките са били правени по време на Комунизма в България и след това. Снимката, като 5 годишно момиче ясно се вижда, че Ивонне има женски черти. Тази снимка, не може да бъде фотошопната правилно, поради факта, че качеството на камерите по онова време е било ниско и ако се направят промени с фотошоп, първо, за графичния артист, ще е много трудно да отдели background-а на снимката от човешката фигура, да промени чертите и след това да изтрие незабелязано частта от background-а незабелязано. Дори със Фотошоп 2025 това е на практика невъзможно.

3. Кулагин лично ме блокира когато го попитах следи ли RuPaul's drag Race. Беше на шега, което на него не му хареса и ме блокира. Неговите теории за това кой е мъж и кой е жена, моите уважения. Някой го е пуснал тоя слух за Ивонне и от тогава всички са почнали да се съмняват в истинския и пол. Това е просто доказателство за токсичността на определени хора в България.

По отношение на характера на Ивонне - за мен тя е лицемер.

# 2 457
И аз съм на мнение че е жена,доста лека и развратна,но жена!
Гледах за кратко едно видео с Анджела и Кулагин не можах да го изтрая докрай,но той там подробно разказва процедурата при смяна на пола и как получават оргазъм. Мисля,че е време и той да се замисли ,след като е толкова навътре в нещата

# 2 458
Излезе ми във ФБ едно видео с много гнусен откъс. Ивонето седи на Гоговото легло и нарежда - ох, на мама сладкото дупенце, ох, на мама златното пишленце,.. Той се кикоти, а мамата го обарва през завивката.
Активност прояви момчето, защитаваше се.

Това Ивонне е е****и извратеното същество.

Пак си спомних как след дупе шляп гейт Ванеса през сълзи каза, че е строго против насилието от мъже към жени, както и от жени към мъже, а докато Ивоне мачкаше дупенцето на Гого, се усмихваше от съседното легло хахаха

# 2 459
А Ванеса защо беше вътре със здравословен проблем ? Ако е вярно , че формата не допуска такива…

Общи условия

Активация на акаунт