BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 051
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 430
На мен пък ми беше интересен финалът. Имаше забавни монтажи.

Там, водещите като рецитират, това се прескача, както на всеки лайв...

# 2 431
Да показа старите персонажи напуснали къщата. Анджела, Косара и Кристи. Какъв ли щеше да е сезона ако не бяха напуснали , съквартирантите щяха да са доста по- изнервени

# 2 432
Кое му е съвършенното на Гого,че цял сезон беше като мебел, влязъл заради майка си и с обещания към баща си?
Мамино детенце,не казвам че е лош , но чак съвършен не мисля
И аз съм на същото мнение. Голямо превъзнасяне на Гала и Георги Блажев по него. Така зле говориха за Марио и след минути обявиха, че в другиден ще им гостува, та тогава ще опънат широките си лицемерни усмивки и ще се преструват, че го харесват…

# 2 433
И Мариана Попова е за Гого....Колко бил прекрасен ,млад, бил пример...Трябвало той да спечели и да даде парите на Марио.

# 2 434
В 16 ч. Голямата сестра с Георги

# 2 435
И Мариана Попова е за Гого....Колко бил прекрасен ,млад, бил пример...Трябвало той да спечели и да даде парите на Марио.
Тази Мариана Попова толкова е противна у нея и онова плашило мъжът и не трябва да припарват в ефир. Като прочета за тях незнам какво ми става.

# 2 436
Тази е изплискала легена...

# 2 437
Изключително тъпо парче!

# 2 438
Много лицемерен беше Георги с това наивно нежелание да спечели, ама как така той останал до финала и трябвало да си ходи... Правеше се на много изненадан, не успях да му повярвам, че е искрен. И останалите, които му закичиха негативните табелки, караха се, обиждаха се, предаваше ги /Ивонне на мисията с мравките/ и после същите тия хорица се прегръщаха... Лицемерието вътре беше в огромни мащаби...

# 2 439

Е, публиката реши да ги даде направо на Марио за по-просто. Тъкмо Гого няма да плаща за банков превод. Наистина не я слуша главата. Ще ми се да видя как тя или съпругът й печелят тези пари и ги дават на някого.

# 2 440
Е не ако спечели някой от тях такъв формат значи е нахласеу

# 2 441
Да показа старите персонажи напуснали къщата. Анджела, Косара и Кристи. Какъв ли щеше да е сезона ако не бяха напуснали , съквартирантите щяха да са доста по- изнервени

Кристи беше като дрогирана

# 2 442
Снощи гледах част от лайфа на Кулагин...отвратителен човек! Ивонне може да е всякаква, ама какво се е хванал да доказва мъж ли е, жена ли е? Звъня посред нощ на Сашка Васева да й се кара, защо скоро била казала, че Ивонне е жена, като пред него споделила, че вероятно е мъж. Сашка правилно му отговори, че не смята за нужно публично да коментира тези неща и че не е нейна работа. След като приключи разговора, почна да хвърля цялата си злоба върху Сашка. Защо се страхувала да говори...
Ама то не е само въпрос на смелост. Ивонне била поканила Сашка и дъщеря й на море, платила им цялата почивка, водила ги по луксозни заведения,станали приятелки. Пред нея не е коментирала мъж ли е жена, но Сашка и дъщеря й се усъмнили.
Добре сега, Кулиганин какво иска? И аз да съм на мястото на Сашка, и аз няма да коментирам приятелката ми, на чиито разноски съм била, публично. Може и да е имала глупостта да сподели пред него съмненията си, но това значи ли, че трябва да я излага пред всички.

# 2 443
Този Кулагин трябва да му забранят да се показва и да говори,няма грам акъл в тиквата си

# 2 444
Много ми е интересно Ивоне защо влезна в къщата.Видимо не е за пари ?!Тя или той е наясно предварително,че хората ще го/я коментират.За мен си е чист мъж!Харесвах Ивоне през цялото време,но накрая си показа лицето и се разбра колко много е играла в къщата .

Общи условия

Активация на акаунт