BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 073
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 415
Атижа ще гради стойностна кариера като фолк певица това е ясно , а отношенията и с Петър ,там някой знае ли какво се случва? Ще се треснат ли?
Изглежда не, тя не може да го трае....

# 2 416
Неглижето може да го тресне Петър, да - с правата лопата

# 2 417
Когато напускаше се по тръшка малко , а майка и разрешава ли да си тресе гъзинината пред непознати

# 2 418
Много хора бъркат възпитание с безхарактерност и безличност. Гого е от безхарактерните и безличните.

# 2 419
JoyJoyJoy
Неглижето може да го тресне Петър, да - с правата лопата

# 2 420
Атижа според мен показваше увлечение към Петър само, защото е възпитана в правилата на "доброто момиче" - да не е груба, да не засегне човека срещу нея, дори и да не желае същото, да го остави да ѝ нарушава границите, за да не го обиди. Подобни хора са дотолкова податливи на манипулации, че понякога проявяват огледално поведение и проектират чуждите желания и действия върху себе си. Нищо чудно в един момент да си е повярвала, че има нещо към него, просто защото той се опита да ѝ го внуши. След като обаче остана без него, се е усетила и е съвсем логично да ѝ е противен. И на мен би ми бил.

# 2 421
Ако бяха навън нямаше да му откаже за да не го обиди!

# 2 422
Малее, той и "певец" бил.
Скрит текст:

Отвратително.
Пее си, да... Движи се в средите на Ники, Кемал Сойдере, Пако Рабани..../който се интересува ги знае/ В техния си етнос е известен.Даже видях негова песен с над милион гледания....
Не мисля,че става за певец, ама айде... Сега ще има повече участия Simple Smile

# 2 423
С глас се смея на псевдонима Пако Рабани🙂

# 2 424
Ако бяха навън нямаше да му откаже за да не го обиди!
Всъщност, най-вероятно да! Но междувременно щеше да си самовнуши, че много го харесва и обича, а той да си я разиграва, както си поиска.

# 2 425
Ей, много прости тия панелисти при Гала. Гого та Гого, колко бил съвършен. Били прости хората и за това не спечелил Гого. Ще се гръмна. Почнаха с на Пешо лайтмотива - българите са прости и не могат да ни оценят Angry

Отдавна спрях да гледам " на кафе". Тоя панел за мене е никакъв аврторитет.

# 2 426
Привет! Благодаря, на всички за коментарите, във всичките 7 теми. Ще се видим скоро, в другите теми на форума, най-късно януари за новият сезон на Ергенът.
Успешен ден!

# 2 427
Не мога да разбера какво му харесвате на тоя Ланец? Според мен, всеки би бил по-подходящ за финалист. Освен грубост, невъзпитание и лоши обноски, нищо друго не видях от тоя ланец. Убедена съм, че стигна дотам от политкоректност.
Харесването го остави. Преди това "цялото маала" рИвеше "Марио и Георги на финал", а след финала изсипаха тонове омраза и жалби от дискриминирВане и нагласен вот. Имаше и призиви "Смърт за българите". Да ми трият коментара, но това се получава когато не само пуснеш мизерен м*нгал в предаването, ами и го избуташ до финала от криворазбрана политкоректност. Но пък разполагам с идеалното решение на този проблем. Биг Брадър само за "сигани". Тогава да ги видите. И да видите колко са обединени, щото и някакъв такъв рефрен прихванах, колко били обединени винаги, за разлика от нас.
Може и да са прави, мислим просто и без да се влияем от опорки, трудно ще ни заблуди Гого с интелигентност само въз основа на възпитание, а той друг повод да бъде избран не предложи. Все пак търсеше се не най-възпитания, а комплексно представяне.
Ама щом е толкова интелигентен и възпитан, що ще в ББ и то в България. За такива "елитни" екземпляри има "Стани богат" и куп подобни в странство - там може да ни впечатли с "интелект" и "възпитание". И като е толкова забавен да върви на... кастинг за Х фактор или производните му. Влезнал пуяка у кокошарника да дири признание. А па Блажев първо му целува задника на Марио, а после обърна палачинката, въпреки че въпросният не промени по никакъв начин играта си. Ама не схващам, наистина. Публиката избра Гого да влезе, публиката го изгони. Значи първо го харесваме, щото е млад, умен, възпитан, че и "убавец" и го вкарваме в предаването. Ама после сме простаци и смотаняци, щото видиш ли, не го "аресваме" чак пък толкова. Беше смешно отначало, но вече е дразнещо как всичко живо търси някаква справедливост, заслуги, добродетели и начин да вкара обществените норми в може би най-просташкото предаване от този тип. И обратно на всякаква логика, точно този, който показва именно нещо такова, го наричат смотаняк, въпреки победата, и смотаняци всички, които му я връчиха. И въпреки, че отказвам за пореден път да се съглася с твърдението, че го е играл жертва да си попитам, чисто риторично: "Откога в регламента на предаването е изключена ролята на жертвата?" А пък най ми е смешно как от девет кладенеца вода се вади само и само да не се каже в прав текст, че сам човек отвърна с човешко отношение на нечовешки тормоз в продължение на почти два месеца без да избяга или да има къде да се скрие дори и за минута. И така прекара "кастата на избраните" по един съвсем елементарен начин. Всичко, което се изсипа върху него в къщата, отвън и което продължава да се сипе върху него са само и единствено лични нападки поради липса на аргументи.

# 2 428
Кое му е съвършенното на Гого,че цял сезон беше като мебел, влязъл заради майка си и с обещания към баща си?
Мамино детенце,не казвам че е лош , но чак съвършен не мисля

# 2 429
Кое му е съвършенното на Гого,че цял сезон беше като мебел, влязъл заради майка си и с обещания към баща си?
Мамино детенце,не казвам че е лош , но чак съвършен не мисля
От фразите "Какво значи "безпощаден?" и "Възможно ли е да стане земетресение в България?" ти става ясно колко общо има с българския език и изобщо с България.

Общи условия

Активация на акаунт