BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 051
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 385
Защо на Теодора брат и присъства на партито на Биг Брадър, не е ли това частно парти? И гледам Виктор го прегръща и повдига много обичливо, личи си, че са се сбижили. Ако Беба беше още с Велин надали щеше да позволи такива демонстрации на близост с родата.

# 2 386
  • София
Защо на Теодора брат и присъства на партито на Биг Брадър, не е ли това частно парти? И гледам Виктор го прегръща и повдига много обичливо, личи си, че са се сбижили. Ако Беба беше още с Велин надали щеше да позволи такива демонстрации на близост с родата.

Защото и на Гого приятелката беше там и на Ванеса гаджето. Заедно са още Теодора и Велин. Той твърди, че не ламти за слава, така че няма място там.

Редактирам, че не се знае кой още е във форума 😃

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 00:25 от Rhae Rhae

# 2 387
Това его, което показа не вярвам да позволи, в момента си го унижават индиректно.

# 2 388
  • София
Това его, което показа не вярвам да позволи, в момента си го унижават индиректно.

Егото го имаше само докато тя беше в къщата, откакто излезе ни се е чул ни се е видял 😃

# 2 389
От подкаста разбирам, че Марио ще иска да помага на децата от домове. Мислех, че вече се е отделил от това, ходил в чужбина, работи си нещо, което си обича, но му липсва жена до него. Ще съветва децата от домове, как да си уредят и те живота. Напуснал дома на 15 г по свое желание.
Браво, Марио! Поставил си го е за цел, смятам, че ще го направи. (Козирог).

Голямата сестра май е около неговоте години? Днеска да я похваля, по-добре беше облечена, като за последен подкаст.

# 2 390
  • София
Елена е на 32-33, ако не се лъжа?

# 2 391
Марио излиза, че е 89. Каза в подкаста, че е повтарял 2 и 8 клас. Завършил е средно специално през 2010. Много е попил от това богословско образование. Начинът му на говорене е супер характерен, което е супер странно за “цивилен”. Той не просто е завършил семинария, супер повлиян е от обучението си там.
Разказа и за голямата си любов, която вече е омъжена с дете. Мило се изказа, много държеше да отбележи, че ѝ е бил първият. Абе много странна птица.
Елена е 90.

# 2 392
Днес ми попадна сутринта клипче от тик-ток на Велин, който нещо обяснява/гледах без звук, чеми е все тая/и на масата до него Николай /така ли се казваше първият напуснал? / Предполагам е точно от партито, иначе защо да е с Николай на бар.

# 2 393
Елена е на 32-33, ако не се лъжа?
Каза, май на Атижа беше, че е на 34.
Интервю с Ланеца дали ще има?

# 2 394
Не мога да разбера какво му харесвате на тоя Ланец? Според мен, всеки би бил по-подходящ за финалист. Освен грубост, невъзпитание и лоши обноски, нищо друго не видях от тоя ланец. Убедена съм, че стигна дотам от политкоректност.

# 2 395
Днес ми попадна сутринта клипче от тик-ток на Велин, който нещо обяснява/гледах без звук, чеми е все тая/и на масата до него Николай /така ли се казваше първият напуснал? / Предполагам е точно от партито, иначе защо да е с Николай на бар.

Това клипче е старо даже тука даже се въртеше, обясняваше, че биг брадър го излъгали и не му дали да напише писмо.

# 2 396
Пешката идвал във Враца, то пък голяма придобивка е той за града, няма що Smile
Блажев от На кафе, хвали Гого, Марио и Ланеца се срещали по път и над път, по улиците било пълно с такива.
Аз познавам един завършил Семинарията, много е странен, безразборни сексуални връзки, постоянно сменя работата си( не му се работи много).
И той не е отгледан от майка, иска да става поп, но не намира подходяща жена. Според мен, това е от зодията - Рак.
А като Ланеца, Слава Богу, не познавам такъв шемет.

# 2 397
Може и да са прави, мислим просто и без да се влияем от опорки, трудно ще ни заблуди Гого с интелигентност само въз основа на възпитание, а той друг повод да бъде избран не предложи. Все пак търсеше се не най-възпитания, а комплексно представяне.

# 2 398
За два месеца така и не разбрах защо трябва да харесвам Гого. Защото говори тихо, защото пасува, защото стои встрани, защото е безличен, защото има хубава приятелка, защото родителите му са богати?
Докога в Бг ще ни налагат шаблона "пасивните хора" са най- хубави?!

# 2 399
  • Буркина Фасо
аналогично стои и въпроса дали "активните хора" са най-хубави ?
активния от етноса не ми е никак приятен.

Общи условия

Активация на акаунт