BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 046
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 400
Излезе ми във ФБ едно видео с много гнусен откъс. Ивонето седи на Гоговото легло и нарежда - ох, на мама сладкото дупенце, ох, на мама златното пишленце,.. Той се кикоти, а мамата го обарва през завивката.
Активност прояви момчето, защитаваше се.

# 2 401
Излезе ми във ФБ едно видео с много гнусен откъс. Ивонето седи на Гоговото легло и нарежда - ох, на мама сладкото дупенце, ох, на мама златното пишленце,.. Той се кикоти, а мамата го обарва през завивката.

Това Ивонне е е****и извратеното същество.

# 2 402
Толкова си може тва момче. Мамасит е изключително гнусен. Аз съм много учудена, че никой никъде не попита тия участници каква е целта да влязат в това предаване и какво ще направят с парите.

# 2 403
Извратено ама и много гнусно преиграва вече!
Манастира,децата ми ,пък при всеки удобен момент ги хваща за ...
Да ви имам майката

# 2 404
аналогично стои и въпроса дали "активните хора" са най-хубави ?
активния от етноса не ми е никак приятен.

Активните хора може да са както хубави, така и лоши. Точно с активността си ще се проявят, ще се разкрият. Дори да играят роля, малко или много ще се издадат в дадена ситуация. Понякога ще грешат, понякога ще се поправят, понякога- не. Докато пасивният ще си трае за всичко- и за редното, и за нередното, което се случва в къщата. Пасивният няма да предприеме нищо, за да не сгреши, да не се изложи. Животът се движи от активните хора, а не от скатавките, които, за да не сгафят, не правят нищо.
Виждам, че си допълнил коментара, та допълвам и аз. Активният от етноса разкри истинското си лице чрез активността си. Ако беше мишкувал като Радо и Гого, сега и него щяха да го превъзнасят, че е съвършен.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 19:01 от DNT177

# 2 405
Гого ми е антипатичен.Създава образ на мамино дете, каквото си е всъщност /щом майка му го е накарала да влезе в къщата, а на баща си обещал да не изневерява/ Образа на милионер е фалшив,имал милион в активи...дрън -дрън...,пък бизнеса бил приемствен...така и не разбрахме какъв е всъщност. Пълен инфантил,видяхме поведението към Ванеса и обясненията за възглавницата...Скучен човек. И стига с това възпитание.Познавам доста възпитани хора,които за нищо не стават....

# 2 406
Обещал на баща си да не изневерява ,е това съм го пропуснала. А на баба си обещал да си мие зъбите сутрин и вечер

# 2 407
Малее, той и "певец" бил.
Скрит текст:

Отвратително.

# 2 408
На мен излезе някакво видео как Мамасита, Ванеса и Веселка обсъждат как Марио не заслужава победата заради това, че само чисти и се прави на жертва. Той ги дочу и се поинтересува какво обсъждат. Мамасита взе да кърши пръсти като 4 годишна. Иначе с претенции за достолепие едва ли не. Ми кажи си, какво толкова, нали го мислиш… Марио едва ли ще агресира да стане чутовен скандал…

# 2 409
Скрит текст:

Отвратително.
Това официалният анцуг ли му е?

# 2 410
Скрит текст:

Отвратително.
Следва дует с Атижа.
Ще туърква с тоя мощен задник  на пищните цигански сватби.

# 2 411
На мен излезе някакво видео как Мамасита, Ванеса и Веселка обсъждат как Марио не заслужава победата заради това, че само чисти и се прави на жертва.
Да, намерили са се Интригушка, Мързелушка и Тлъстушка да коментират как някой е чистил, докато всички му правят verbal bulling през цялото време. Те пък и трохите не си избърсаха от масата.

# 2 412
Видяхме го Гогито какво представлява. Сам си каза, че баща му го е предупредил да не наранява приятелката си докато е в къщата. Нещо, което той трябва да знае и без тате да го предупреждава. Пълен льольо.

# 2 413
Интервюто на Ивонне после по повод на Марио беше много неприятно. Голяма файда да му направи черен ПР.

# 2 414
Атижа ще гради стойностна кариера като фолк певица това е ясно , а отношенията и с Петър ,там някой знае ли какво се случва? Ще се треснат ли?

Общи условия

Активация на акаунт