BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 002
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 475
Би било интересно.

# 2 476
Сега от подкаста на Голямата сестра и интервюто с Георги, научих, че братовчедка му Ирена Петрова участвала в сезон 2015г. Аз не съм го гледала, пуснах за кратко един епизод, за да видя коя е...и някакви тотално неизвестни хора, както и да е. Но! В тоалетната на двора имаха камера и показваха кадри от нея.
За мен това е абсолютно недопустимо, дори там някой да ти следи физиологичните процеси.

# 2 477
Сега от подкаста на Голямата сестра и интервюто с Георги, научих, че братовчедка му Ирена Петрова участвала в сезон 2015г. Аз не съм го гледала, пуснах за кратко един епизод, за да видя коя е...и някакви тотално неизвестни хора, както и да е. Но! В тоалетната на двора имаха камера и показваха кадри от нея.
За мен това е абсолютно недопустимо, дори там някой да ти следи физиологичните процеси.
Аз този сезон също не съм го следила, но много добре помня един епизод, в който Ирена и една пияна кукувица имаха лют скандал: https://www.youtube.com/watch?v=Q9rTV1BMj20
Май и в първите ББ имаха достъп и в тоалетната.

# 2 478
Много ми хареса интервюто с Георги. Очаквах да е по- забавно , но даде поводи за размисъл… Мисля, че беше искрен, освен частта , че на Атиджа предстои голяма кариера. Те са близки , явно не иска да я обиди.

# 2 479
Скрит текст:
Абе, май не трябваше да се изказвам за това. Ако това наистина е вярно, че на снимките е сестра и......
И все пак се съмнявам. Защото не съм видял Ивонне да пие лекарства.
Е, защо да не се изказваме. Обсъдихме всеки всякак, не виждам защо Ивоне да прави изключение. Аз имах същите предположения, без да твърдя, че я познавам. Ама аз съм си филмарка и обичам разни мистерии, плот-туистове и разкази с неочакван край.
Детенцето в средата си е тя, но реално детските лица в тази възраст нямат изразен полов диморфизъм, това, че е с кукла също не означава нещо съществено. Въобще около всички снимки може да се развият доста теории. Но на мен най-забавно ми стана, когато тя ни в клин,  ни в ръкав изтърси пред Месечков, че името Рей, което си е избрала, става и за женско, и за мъжко. Естествено, може и да е нямала това предвид и "транс" излъчването ѝ да е плод на естетичните интервенции.

Аз съм объркан, откровено казано. Има толкова много мнения вече за това, че не знам какво да вярвам. Може би не е моя работа.

# 2 480
Аз съм объркан, откровено казано. Има толкова много мнения вече за това, че не знам какво да вярвам. Може би не е моя работа.
И аз все повече се обърквам и колкото повече се обърквам, толкова повече ме чопли дали е истина. Сигурно и моя работа не е, но е като ухапано от комар - колкото повече го чешеш, повече сърби Laughing

# 2 481
Много ми е интересно Ивоне защо влезна в къщата.Видимо не е за пари ?!Тя или той е наясно предварително,че хората ще го/я коментират.За мен си е чист мъж!Харесвах Ивоне през цялото време,но накрая си показа лицето и се разбра колко много е играла в къщата .
Не е точно за пари, влезе за слава, сама каза, иска да стигне до финала. Но и пари да вземе, няма да и дойде зле. Може да и е залезла кариерата в чужбина, в чужбина наистина  хората не се интересуват какъв си бил, какъв си станал, транссексуални  по път и над път, а жени на 49 още повече.
Тия бегли факти от нейния живот не са достатъчни да направим изводите защо е тук. Фактите са противоречиви. Ако е наистина транссексуална, ние не знаем кога във времето е направила корекциите и къде. Ако е правила операции, поне са и ги направили добре, може за това да е била по тези места извън БГ, които споменава. Дошла е, може и по друг повод да и се е наложило да поживее малко в БГ, и тя иска да бъде известна, само телевизията ще и го даде наведъж, няма значение в кое предаване ще влезе.
И в едно интервю каза, отишля тя в Мола и едно детенце я познало и казало: "Мамасита!". Ето този допинг търси тя! Слава. Фенове. А какво тя предлага? Учила ли е нещо, умее ли нещо - да се занимава с него? Тя трябва да влезе в шоубизнеса, да я канят на събития, такива неща ѝ харесват. А от милионите фенове ще си докарва сигурен пасивен прием. А от секс услуги, ако прави,  много повече.

# 2 482
Вече имам съмнения, че тук списват журналисти, които отново и отново подклаждат темата за рождения пол на Мамасита и се тъпче ли, тъпче едно и също, този каза, оня рече, друг проговори, и после публикуват статии в разни медии. Днес пак беше повдигнат въпросът(вероятно за 10. път) тук и веднага нова статия.

# 2 483
  • Буркина Фасо
той като какъв пол се е родил ?

# 2 484
  • Sofia
С този неприятен глас не я виждам като водеща в тв.

# 2 485
В тоалетната на двора имаха камера и показваха кадри от нея.
Дори, може би, някой би казал че това...
Скрит текст:

# 2 486

Не споменава каква е диагнозата, но не мисля, че е Анемия. Споменава, че по цялото и тяло е имало синини. От прочетено онлайн може би се касае за Тромбоцитопения.
И не само. Дано да е добре, момичето.
Ивоне си е чист мъж, не знам как някои му изписват вежди. То си е очевадно.
Не вярвам, че не могат да влязат във формата здрави индивиди с "поддържащо лечение". Ивонне не е физически болен.А и, всъщност, сам проговори за себе си в м.р.към края.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 20:04 от red soul

# 2 487
Тя си говори повечето в мъжки род… И за мен е мъж, каквото и да се дрънка по темата.Чак такива “ жени” не съм виждала. Да не говорим , че по старите интервюта преди пластиките личи на 100%

# 2 488
И за мен Ивоннето си е мъж, пък за каквато иска да се представя. То и тук всеки се представя за някакъв, но в крайна сметка изобщо не е ясно какъв е.

Esmee, напълно си права Hands Plus1

# 2 489
На мен също подкаста с Георги ми беше много интересен. Накара тъпата Елена да пелтечи накрая. Беше откровен и възпитан и отказа да обиди някой. Каза, че в къщата е имало хора с опит, които са били подготвени за предаването, както си и знаехме това са аверите на продуцента. Беше смислен. Само не зная как са го приели в историческия факултет като едва говори, пък какво остава за писане

Общи условия

Активация на акаунт