⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 843
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • In transit
Светкавица, виж в Синсей (онлайн), Икеа, Айко, Мьомакс, в Айсберг на Пирин имат също подобни съдове.

# 736
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Прочетох, че картите (пластиките) за деца от 7 до 14г. изтичали в края на февруари. Не разбрах, обаче, това за всички  ли важи ? Моето дете има пластика със срок до 8 септември 2025г. Трябва ли да ходим да вадим нова ?
https://www.moreto.net/novini.php?n=507313
Въпросните безплатни карти стартираха 2024г.февруари и по тази причина се очаква началото на февруари на доста деца да изтича срока на картите. Напомнят, че не е нужно да се чака до последния ден за да се поднови срока на картата. Вече няма опашки и всичко става бързо.

# 737
Студентите имат ли право на безплатна карта за градският транспорт? На каква карта имат право?

# 738
А за обикновените хора има ли пак такава карта , с която да пътуваш за 1 лв?

# 739
Няма, освен ако си вземеш някаква 3-ри месечна с% намаление (ако ги има още) иначе за нас остава приложението онлайн билетче -1лв.  Аз очаквам да пуснат отново предплатените карти ,много беше удобно с тях

# 740
  • Варна
Аз по-голямо удобство от приложението не виждам. Телефона винаги ми е в джоба, купувам билет с един клик. Купувам и за други хора с мен понякога.

# 741
Може ли да ми кажете кое е приложението за купуване на билети?

# 742
  • Варна
TicketVarna

# 743
Студентите имат ли право на безплатна карта за градският транспорт? На каква карта имат право?
Да, моят син си извади през януари безплатна карта, снима го на място, редовен студент е. Но е разсеян и така не попитал за колко време е, а на самата карта не е обозначено.

Благодаря за насоките за съд за прибори. В Айсберг няма, в Кулински няма, в магазина на синия пазар няма, в групите за порцелан и керамика има стари, продадени неща, каквото харесам е продадено.
Продължавам в издирването, иска ми се да е нещо тип "рустик".

# 744
  • Варна
https://zana-bg.com/Вижте на зеленчукова борса,склада е много голям.

# 745
  • Варна
Да, моят син си извади през януари безплатна карта, снима го на място, редовен студент е. Но е разсеян и така не попитал за колко време е, а на самата карта не е обозначено.

Благодаря за насоките за съд за прибори. В Айсберг няма, в Кулински няма, в магазина на синия пазар няма, в групите за порцелан и керамика има стари, продадени неща, каквото харесам е продадено.
IKEA

# 746
Към началото на април ще трябва да заверява 😉

# 747
  • Варна
Аз по-голямо удобство от приложението не виждам. Телефона винаги ми е в джоба, купувам билет с един клик. Купувам и за други хора с мен понякога.

Рядко, но ми се е случвало няколко пъти да не работи приложението и тогава си принуден да платиш 2лв от машината.
Като редовен ползвател на ГТ реших да не се нервя излишно и си купих абонаментна карта.

Винтидж посуда има в новооткрития магазин за внос на стоки втора употреба от Европа, намира се във Владиславово, под пощата, до парка. Има много какви ли не неща, евтини и по-скъпи.

# 748

Значи виж Мъпет маг. Има до Лидл на Битоля и в центъра под Ню Йоркър.

# 749
  • In transit

Такива съм виждала в English home, Duka и H&M(онлайн магазина им, имат чудесни неща за дома, голяма фенка съм им, но и цените са им по-високи), Зара също имат в онлайн магазина си...сега се сетих, че и Reserved имат хоум секция с много хубави неща онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт