⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 840
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Валидността на каквато и да е карта за ГТ се проверява на машините - просто се допира до машината и изписва срока на валидност. Това са малките машинки, не е машината за продажба на билети. Другия вариант е да попита проверяващите. При тях също се изписва на проверяващото устройство.

# 751
Знам каква е валидността на картата. Питах, според статията, всички ли трябва да сменят, защото не е написано ясно.

# 752
Някой скоро да си е правил панорамна снимка на зъби не по здравна каса? Колко струва и къде да отида да ми направят?

# 753
  • Под Слънцето
В стоматологията ходих. Таксата по ЗК и 7 лв доплатих за записан сд, за всеки случай, че миналата година зъболекарката не можа да отвори снимката  в имейла си.

# 754
В стоматологията ходих. Таксата по ЗК и 7 лв доплатих за записан сд, за всеки случай, че миналата година зъболекарката не можа да отвори снимката  в имейла си.

А случайно обърнахте ли внимание на редовната цена, не смятам да взимам направление?

# 755
Преди 2 месеца правих не по ЗК.,мисля че X Dent се казваше (мога да погледна)на Сливница между спирките на Лятно Тракия и Трансформатора в посока Владиславово.Струваше 30 лв.След 5-10 мин.ми я пратиха на мейла, защото бързах и не ми се чакаше.

# 756
  • Под Слънцето
30 лв мисля. В Марешки взех ваучер от Грабо за брата преди време и имаха проблем с машината, та ходи на следващият ден отново, та там никога повече. По другите места варира до 35 лв

# 757
Панорамна снимка правят в Палах център. Мисля, че беше 40 лв последно, преди 3 месеца. Правят и в МЦ Хелиос, на 2рия етаж. Горе-долу цените май варират между 30 и 40 лв.

# 758
Здравейте, препоръчайте ми коректни и съвестни, на разумни цени,  специалисти по дигитален маркетиг, Google реклама ,оптимизация на сайт.

# 759
  • Deutschland/HE
Последно правихме панорамна снимка преди две години в Денталния факултет. Струваше 25 или 30лв.

# 760
Много благодаря за насоките за панорамна снимка. То така или иначе ще я направя, колкото и да е цената, но обичам да съм подготвена. Като локация предложението на  rainbow9020 ми е най-удобно.

rainbow9020, ако не те затруднява били погледнала как точно се казва клиниката и нейните координати?

# 761
Моля, пуснете нова тема.

# 762
RxDent , Сливница 150 ,на ъгъл се пада.

# 763
https://bg-mamma.com/?topic=1738150.new#new

Отнесох се този път, заповядайте в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт