Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 194
  • 693
  •   1
Отговори
# 645
  • EU
И аз като повечето предпочитам да подарявам полезни подаръци. Топла пижама, шал, луксозни шоколадови бонбони. Подарък, които те кара да се чувстваш приятно.

# 646
Обичам всякакви подаръци.Най вече козметика и дрехи.Подарявам такива които ще се използват

# 647
  • София
Обичам да подарявам желани подаръци . Събирам инфо през цялата година Simple Smile)

# 648
  • София
Обичам да получавам и да подарявам практични подаръци,който стс сигурност знам,че ще се използват  и към подаръка винаги добавям хубав шоколад или вино Simple Smile

# 649
Обожавам да получавам козметика и парфюми, а всяка година подарявам много играчки и дрешки (за деца), за възрастните познати и приятели - малки електроуреди, дрехи и също качествена козметика (п практични и полезни подаръци)

# 650
Обичам всякакви подаръци - парфюм, козметика, книга, дреха, пътуване.
Подарявам според човека и неговите предпочитания.

# 651
Книги, за съответната възраст на този, на когото ще подарявам, например за децата да са тематични коледни истории, в луксозни издания с твърди корици. Също така обичам да подарявам вино и бонбони и ръчно изработени играчки за елха.

# 652
  • Plovdiv
Най-много обичам да подарявам кошница с персонално съобразени неща за човека, на когото подарявам - примерно топло одеалце, ароматизирана свещ, шоколадови бонбони и вино, ръчно направени сладки, а най-обичам да получавам козметика и ваучер за почивка /екскурзия/!

# 653
Обичам да подарявам нещо, което знам, че е страст на човека. Обичам да получавам нещо за хапване или пийване - кафе или шоколад 🥰

# 654
Обичам да подарявам и получавам козметика, парфюми, ваучери за книжарници.

# 655
Обичам да подарявам подаръци ,но обичам и да получавам.Предпочитам преживявания , книги или шоколад.

# 656
Обичам да получавам и подарявам подаръци, които са подбрани спрямо човека, да показват лично отношение Purple Heart

# 657
Книги и полезни подаръци

# 658
Обичам да правя подаръци според човека и желАнията му,но най много обичам да получавам!
Всякакви подаръци харесвам , за мен е важен жеста

# 659
Обичам да получавам всякакви подаръци, най-вече нещо, което би ми влязло в употреба, но все не стигам до него - обичайно някоя дреболия, която все не е "толкова важна".
За подаряване се радвам ако мога да направя подарък, който е конкретно за човека - книга, предмет, преживяване, каквото и да е, но да отговаря на неговия характер и предпочитания (хоби, любимо занимание, интереси).

Общи условия

Активация на акаунт