Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 10 613
  • 693
  •   1
Отговори
# 660
Обичам да получавам подаръци, основно да са изненада. Трудно ми е обаче аз да правя изненади с подаръци, много трудно намирам подходящи.

# 661
Обичам да подарявам полезни подаръци . Обичам да получавам всякакви подаръци.

# 662
  • Samokov
Обичам да подарявам книги и практични подаръци.

# 663
  • София
Обичам да получавам практични подаръци и такива обикновено правя.

# 664
  • Бургас
Аз обичам сантиментални подаръци, може би по-дребни като парична стойност , но избрани с умисъл. Стремя си и подаръците , които подарявам да са избрани с умисъл и персонализирани.

# 665
  • София
Здравейте!
Обичам да подарявам и получавам козметика, парфюми, книги.

# 666
Обичам да получавам и подарявам книги.

# 667
Обичам да получавам всякакви подаръци - самият жест ме трогва и ми носи огромно щастие. Обичам да подарявам подаръци, съобразявайки се с човека, за когото са и неговите желания и мечти.

# 668
Обичам да получавам козметика и дрехи и също наблягам на такива подаръци за близки и приятели

# 669
  • Варна
Вече обичам да получавам козметика 😁 И да подарявам неща, които биха донесли щастие

# 670
Обичам да подарявам и да получавам кухненски потреби и козметика. Simple Smile

# 671
Обичам да подарявам и получавам книги, козметика, масажи и преживявания.

# 672
Обичам да подарявам и да получавам предимно практични подаръци!
Но ако трябва да съм честна, импулсивно купени или получени от мен подаръци ме радват една идея повече ☺️
Като всяка жена обичам козметика, но много се радвам и на подаръци за дома ❤️
Много обичам да украсявам и опаковам, всичко предвидено за подарък се опакова лично от мен с много желание, обич и грижа.

# 673
Обичам да подарявам и да получавам пътувания и преживявания. Последните 10г всяка година със съпруга ми си подаряваме пътуване през декември и януари.  Набелязвам си интересни маршрути и места, които искаме да посетим и действаме.
Обичам практичните подаръци и се старая да подарявам също такива, както и се старая човека на които подарявам да ги хареса.

# 674
  • до морето
Обичам да подарявам такива подаръци,които биха донесли щастие на близки и  приятели.

Общи условия

Активация на акаунт