Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 10 623
  • 693
  •   1
Отговори
# 675
Обожавам да правя подаръци - обикновено проучвам какво харесва човека, и нещо тематично му взимам. Например, наскоро на моя приятелка при разговор стана въпрос за сребърни обици и ги получи, бутилка вино с коледна свещ за моите лекари, книга с послание, и козметични продукти - разкошен релакс за всяка жена.
Обичам и да получавам подаръци - козметиката ми е любима, но и нещо изработено от човек - дори ръчно направени сладки, биха ме зарадвали много. ❤️

# 676
Обичам да получавам, но най-вече да подарявам оригинални, забавни, смислени подаръци. Аз се радвам на всякакви подаръци, стига да знам, че човекът е вложил мисъл и сърце в него. Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 00:47 от maria1330

# 677
  • София
Книги, обеци, парфюми...

# 678
Обичам да подарявам и получавам козметика, парфюми, книги.

# 679
Обичам да получавам козметика и парфюми.  А подарявам спрямо човека отсреща, обикновено също парфюми, комплекти, нещо за хобито ако има такова.

# 680
Обичам да получавам козметика ,парфюми и книги Когато  подарявам се съобразявам с предпочитанията и хобитата на другите.

# 681
  • Велико Търново
Тъй като не съм фен на вещите се опитвам моите подаръци да не са физически. Подарявам билети за концерти и други събития, ваучери за масаж и подобни глезотийки. Когато искам просто да зарадвам някой и уважа с нещо по-бюджетно, подготвям коледни сладки и добавям например ароматна свещ.
За себе си също предпочитам подаръци преживявания отколкото предмети

# 682
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Незабравим подарък от детството е един комплект за зъбна хигиена. Знам как звучи, но си представете, след обичайните пасти за зъби, обикновено лютиви, в ръцете си държа луксозно изглеждаща кутия със Снежанка на капака, а вътре, на мека, копринена основа са подредени като бижута една паста за зъби Снежанка, една бутилка вода за уста Снежанка и розова четка за зъби. Всички с аромат на сметана и ягоди и с картинка Снежанка.
Simple Smile прости детски радости.

# 683
Козметични комплекти

# 684
Подарявам нещо практично. Важен е жеста.

# 685
Обичам да получавам и съответно да подарявам преживявания - билети за театър, опера, концерт на любими изпълнители, ескейп стаи, курсове за готвене, летене с балон/ парапланер, дегустация на джелато/ вино, адвент календари и занаятчийски шоколадови бонбони/ меденки.

# 686
От една страна обичам да подарявам нещо практично, обичам и изненадите обаче, но нещо което мразя да ми подаряват и аз не го правя е прахозадържащите неща.

# 687
Обичам да получавам подръчни ваучери за да си избера сама от какво имам нужда.

# 688
  • ВАРНА
Обичам всичко, що е изненада.

# 689
Обичам да подарявам и получавам парфюми и козметика.

Общи условия

Активация на акаунт