Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 204
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Писах им в контактната форма ще изчакам да ми отговорят, ако не ще го върна, не си заслужава за толкова пари само елечето. Ново е иначе

# 1 126
Направо им се обади на 00800 118 4977. Безплатно е и има хора днес. Ще вдигнат рамене учудено и ще ти кажат да го върнеш. То реално те вече и няма какво да направят.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:57 от AeroJ

# 1 127
Тогава и потребителката да връща. Връщайте без да им звъните. Чеквате, че е голямо и към техния склад. Добре ще е да ни споделите кой номер връщате. Ще се появи отново и да не се "опари" някой отново.

Една пижама поръчах преди месец. Номер 32/34
https://www.aboutyou.bg/p/lascana/pizhama-7255640
Получих плюшена в кафяво от същата марка. Върнах.
Сега с намаленията видях, че има моя номер. Отново направих поръчка. Съответно получих отново плюшената Simple Smile пак връщам.
Ако някай я види, че я има, да не поръчва.

# 1 128
Трябвало е да се обадите. Това е грешно опакован продукт и докато някой не им върне внимание ще го предлагат като другото. Имала съм такива случаи. Съветват да се върне без прозрачната опаковка, че да опакова най-накрая правилно Grinning
A за якето, ако им се обади би следвало да го свалят това конкретното изобщо от асортимента и повече да не го връщат в сайта.

# 1 129
Когато връщах пижамата, на голяма жълта паметка написах, че егрешен продукт. Същото написах и на листа за връщане, че е тотално грешен продукт и какво съм поръчала и какво получавам. Със съответните кодове. Нищо не е помогнало.

Добавям и друго. Точно преди една година, от това получих само тениската. Шортите липсваха, а аз заради тях си направих поръчката. Не ми се занимаваше да връщам. Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/p/skiny/shorti-7693076

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:23 от jhbd

# 1 130
Пишете им или се обадете,за да не го предлагат пак в този му вид.Ще ви предложат  да ви генерират код ако настоявате,че го искате(ако се появи същият номер).Само писане на формулярът за връщане,че нещо не ок не е достатъчно,може да не видят.Аз нали получих палто Манго без колан,после се появи моят номер но вече ми мина желанието да го имам и не го поръчах.Дано,който го е поръчал да е случил всичко да е ок.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:31 от deyzi

# 1 131
Аз загубих 30мин от живота са, за да обясня. Че вместо Яке, съм получила Чанта, описах проблем в листа за връщане, диктувах буква по буква артикулния номер.. и защо? Поръчах якето и пак дойде чанта.

# 1 132
  • София
Писах и се обадих, сега ще изчакам да ми отговорят, иначе елечето е много хубаво меко и пухкаво и ако имаше и якето щях да бъда доволна. Благодаря момичета, ще пиша отново.

# 1 133
Здравейте,
Не съм писала до сега, но благодарение на Вас имам доста успешни покупки от сайта.Smile
Бих искала да дам отзив за едни боти на Kazar, които поръчах от предишното намаление.
https://www.aboutyou.bg/p/kazar/kasi-botushi-8950911
Съветникът за размери упорито ми предлагаше да поръчам 39 номер, а аз купувам зимни обувки 41. Поръчах съответно 41. За мен са умалени, отговарят по-скоро на 40 номер и не са за широк крак. Пристигнаха със скъсана кутия, но в отлично състояние в противопрахова торбичка. Явно и други са били заблудени от съветника за размери.
Вчера поръчах спортен сутиен на Shock Absorber, и там поръчах номер нагоре, сега ще чакам, да видя, дали съм уцелила...
https://www.aboutyou.bg/p/shock-absorber/sporten-sutien-9193293

# 1 134
  • София
За Kazar да кажа, че бях поръчала едни златни мокасини и бяха уголемени, за тесен до нормален крак. Нося 37 (но съм с дължина на стъпало 23,4 см.), поръчах 37. Много ефектни на живо. Леко ми теснееха и ми бяха дълги. Върнах ги. Като изработка бяха много добри.

# 1 135
  • Somewhere far away
Какъв е срока за връщане- никъде не намерих  на сайта им такава информация ?

# 1 136
100 дни - посочено е на видно място в сайта.

# 1 137
И моите Мартенси дойдоха. Невероятни красавици! Това са ми първите обувки на марката, макар да мечтая за тях от доста време. Явно съм от късметлиите, защото ми залепнаха. Нося 37, поръчах 38 и никъде не усещам неудобство или дискомфорт!

# 1 138
Честито и с кеф да си ги носиш!
Аз днес разходих моите, супер удобни са 👍

# 1 139
И аз взех моите Мартенси днес. Страхотни са! Flowers Hibiscus По принцип съм между 36 и 37-ми номер, взех 37-ми и са ми супер, никъде не ми стяга. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт