Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 202
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 140
И аз оставих по-големия номер. Но нося стандартни чорапи и моя номер ми е ок, а ако реша с по-плътни и мисля, че ще ми подпират.
Иначе разтъках 39н вкъщи, първо ми убиваше където е нагънат езика вътре, но след 15мин всичко е ок. Ще омекнат още повече, ще станат топ.

# 1 141
Честито на всички с Мартенси, чудни са! Не харесвам рози, но ми тези ми допадат и придават цвят на всеки тоалет. На простолюдието, което не му беше писано да носи Мартенс, си пожелавам другия път да сме обути и ние(шегувам се).

# 1 142
За продуктите които идват сгрешени понякога,е при опаковането и етикирането. Веднъж едни раници имаше преди 2г мисля,цялата партида беше сгрешена. Една на снимка идва друга на същата марка,но друг подобен модел. Много писане на имейли тогава за да да се усетят,че не е само една раница объркана ами всички са така били. Така може да е и с пижамата.

# 1 143
Има ли работещ код в момента? Поне аз не открих в близките 10 страници.

# 1 144
Здравейте!
Аз също получих различен артикул от поръчания - вместо черна плетена рокля, пола с пайети. Марката е една и съща и на двете - Mango. Обадих се на телефона, записаха номера на поръчката и на артикула и казаха да я върни и да поръчам наново роклята.
Обаче сега като ви чета се чудя има ли смисъл, ако пак получа пола… 😀

# 1 145
  • Пловдив
Имала съм няколко случая на сгрешени артикули- не ги оправят. 3 пъти поръчвах един пуловер на Юнайтед колорс и идваше съвсем друг парцал. Писах, обаждах се, записваха си, аз записвах на листа за връщане -без ефект.

# 1 146
Ако ви трябва, новата да  пътува преди да яърнете старата, иначе има голям шанс да си ви я пратят пак същата грешка. Официален съвет от съпорта им.

# 1 147
  • виртуално
За Мартенсите вече сте писали .... нося 37 , но ще си оставя 38.
По комфортно се чувствам в него (с възрастта станах малко като Пипи , на зимни обувки трябва да мога да си мърдам пръстите Simple Smile )

Иначе да похваля и тези CONVERSE номер 37, отговарят на номера за тесен до нормален крак
https://www.aboutyou.bg/p/converse/visoki-maratonki-chuck-taylor … all-star-19441250
Днес си разходих, газих сняг и локви ... невероятно удобни , имат и лека подплата

# 1 148
Преди малко са ми отчели връщането на сгрешения артикул- получих черна вместо зелена рокля, исках да пробвам и хс от онази дантелената, но проблем ми е дължината, иначе нагоре стои по- добре от С размер. Та ще си остана с двете С- ки.
За пореден път се убеждавам, че никакъв контрол няма върху върнатите стоки, даже не им звънях за грешката. И злоупотребите ще продължават и все повече потърпевши ще има.

# 1 149
Дами, колко сантиметра е стелката на коментираните Мартенси 38 номер?

# 1 150
Ох, имам чувството, че ни четат!😀
Получих извинителен мейл за грешен продукт!
Чак не мога да повярвам, но явно все пак има някакъв контрол на върнатите стоки.

# 1 151

Мога да помогна за номер 39 - 26 см (26.1) см стелка.

Тук не е коректно измерена значи
https://obuvki.bg/p/kubinki-dr-martens-1460-vonda-24722001-cheren
Стелката се вади и позволява точно измерване.

ПС...допълвам се. Все пак в обувки.бг ще се окажат прави...стелката е извита на петата.
Като меря обърната стелката от долната част излиза 25.2 см..колкото е и в обувки.бг.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 20:56 от teta75

# 1 152
Teta, благодаря!

# 1 153
  • виртуално

Мога да помогна за номер 39 - 26 см (26.1) см стелка.

Тук не е коректно измерена значи
https://obuvki.bg/p/kubinki-dr-martens-1460-vonda-24722001-cheren
Стелката се вади и позволява точно измерване.
38 номер цялата стелка е 25.2 см , но местото за крака (защото е извита нагоре при петата) е около 24.3

# 1 154
Галена...виж в тжзи пост за 38

Чудех се дали изобщо да пиша, ама айде от мен да мине този път 😉
Мисля, че още като ги поръчахте казах, че ще дойде време да преброим Пепеляшките в темата 😃
Получих си и аз Мартенсите / куриера ми ги донесе до вкъщи още сутринта, въпреки, че бяха до служебения адрес/.
Ако сте свикнали зимата да носите обувки с топла подплата тези не са за вас.  Аз имам и нося, но само вълна и само, ако съм навън за дълго време. Опредерям ги като подходящи за преходните сезони или по- топли зимни дни. Това е субективно и зависи кой как се придвижва зимата. Който не е имал или носил обувки на Мартенс не знае за какво става въпрос. Имат различни кожи и тази е една от щадящите /ако мога така да се изразя/ за краката. Не е лигава,  достатъчно мека, за да не изисква "разбиване", запазва стреуктура. Кожата е lightweight, full-grain Softy T /лека, пълнозърнеста, мека на допир/ и ще се нарани, ако вървите и се спъвате по принцип, както междувпрочем и всяка друга обувка. Това, обаче не я прави и не значи автоматично некачествена.
И това го казах вече - модела е подходящ за тесен и нормален крак, стоят нежно и прибрано и не са груби. Езика е защит в основата при страниците, за да не се усуква при ходене. Усещам ги добре с нормален памучен чорап, но ги обувам и с вълнен. Намирам ги за интересни и закачливи, но не и кичозни. Като цяло са леки сравнени с други обувки на марката. При мен паснаха като ръкавица и ще си ги нося с голям кеф! Бих платила и повече за тях, а за тази цена са си подарък.
Моите са номер 38 и си отговарят. Стелката се вади и съм качила снимка, но да се вземе предвид 5мм по- малко заради извивката при петата.
Скрит текст:

Ами ....това е. Всеки сам си преценя.
На печелившите - честито!

Общи условия

Активация на акаунт