Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 201
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Ако някоя има 39 или 40 от Мартенсите, бих ги взела.

# 1 156
Аз в понеделник ще взимам пратка с номер 40 и ще преценя как са, сигурно ще са ми големи, така че ще ги предложа тук

# 1 157
  • Пловдив
Добро утро! Трябва ми съвет относно не върнати пари за върната поръчка.На 25.11 върнах една пратка, която бях заплатила с карта.Изчаках нормално две седмици срока за възстановяване на сумата и започнах да им звъня.Всеки път отговорът беше, че имат затруднения с връщането на пари за пратки, платени с карта.Имали технически проблем точно за този период с връщания и очаквали отговор от финансовия им отдел.Да де, ама вече подмина един месец,в който аз все още си чакам парите.
Някога попадали ли сте в подобна ситуация и какво мога да направя в случая?В понеделник пак ще им звъня,но вече започнах да губя надежда!
След този период имам и други връщания, за които отдавна си получих парите,та вече не знам какво да направя.Дайте съвет, моля ви, къде да пиша и на кого да се оплача!До сега не съм имала подобен казус !

# 1 158
Трия заради грешка.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 09:25 от teta75

# 1 159
  • Пловдив
Лъжат. Отговорен отдел беше при мен. Финансов при теб.
Всъщност изобщо не стига до никакъв отдел..а те мотаят било по чат било по..всъщност как им звъниш като те нямат телефон?
Докато не пуснеш жалба до КЗП..няма да стане. Като пуснеш стават мнаго кооперативни и любезни.
Звъня им на телефона, който е посочен в сайта :00 800 1184 977.Винаги съм звъняла на този телефон, какъвто проблем съм имала.На конкретните отдели не знам телефони.Те така ми казват, че чакат отговор от едикой си отдел и ще ме уведомят по имейл, като имат отговор.Да, ама не.

# 1 160
Объркала съм темите...мислех че пиша в друга. Извинявай много. Изтривам се горе.
Ще ти ги върнат..не се притеснявай.Simple Smile

# 1 161
Vil_83, пиши им на мейл да опишеш и напомниш.
Писах тук за онези бели скечърси, не ги доставиха платени с карта, от 11.11 беше, върнаха парите след месец.
Покрай черния петък пак имаха технически проблем, ще ти ги върнат

# 1 162
Момичета, някой има ли обяснение?
Защо го има на две места, на различни цени?

https://m.aboutyou.bg/p/mango/zimno-yake-tokyo-20191176?utm_medi … _campaign=product

https://m.aboutyou.bg/p/mango/zimno-yake-tokyo-22968225?utm_medi … _campaign=product

# 1 163
Защото са фитки. И с други артикули е имало такива случаи.

# 1 164
Има ли код за над 100 лева? 💯💯💯

# 1 165
Няма код

# 1 166
Е,как?Разликата е,че едното е пудра,а другото кремаво😃

# 1 167
Защото са фитки. И с други артикули е имало такива случаи.

Ох, не разбрах Simple Smile
Какво е фитки?

п.п. не, не са различни цветовете, просто на едното място е определено като пудра, а на другото кремаво. Все същото си е, най-светлото от трите цвята, които видях и на живо в магазина. На едното място другият цвят е бежов, а на другото - светло бежов.
Да не са и тук различни търговците, като в други онлайн магазини?

# 1 168
Поръчах тези Samba и Gazelle Bold, точен номер по EU. Коментарите, които сочат, че са  големи/малки изхождат от US номера. Надявам се да ми станат.

# 1 169

От сума време чакам да ги намалят и си направих подарък Hug
Поръчах тези в два размера 38 и 38,5-39, на отделни поръчки. Вчера ходих до buzz и мерих същите 38- черни и 38.5 сини .
Мисля направо да взема 38.
38.5 ми стояха много широки. Аз съм с тесен крак и вътре при ход крака се движеше на лаво, надясно.

Общи условия

Активация на акаунт