Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 78 518
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 230
Има екстра в момента..код няма.

# 1 231
Как бе Teta, напротив има таен код, но нали го ползваме само ограничен брой хора и не го споделяме с всеки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 232
Дами..накоя от вас разноси ли мартенсите с розите и убиват ли ви?
На мен ми убиват зверски. Два дена ги разносвам с идеята да се отпуснат. Единствено постигнах травмирани крака. Снощи им сложих топки..днес ги пробвах и само като ги обух, и натъртената част от краката ми "изпищя". Не смятам че ще се отпусне защото няма как..така е скроено.
Оставих ги от чиста суета. Да..събират комплименти..но неудобството е голямо и никой комплимент не може да го оправи. Моите крака не са за тази странна кройка на езика.
Дамата на която пратих втория чифт е със същото оплакване.
Сестра ми също.
Тоест...заключавам че не е единичен проблем.

# 1 233
Това естествена кожа ли е според вас, в описанието пише имитация на кожа, гладка кожаhttps://m.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-gazelle-18852874

Честита Нова година, момичета!
Бъдете здрави!
Повече успешни покупки, по-малко неразумни.

AeroJ, викаш такъв цвят раница нямало в нашето about you, не думай, току виж mimoza я метне на превозвач и добави към колекцията.

Не предполагах колко народ се е нахвърлил на harbour-2nd, със здраве

Teta75, нали писа, че си ги пратила за друг, или поръчала си бройки?
Сърбят ме ръцете да поръчам в момента от best secret, точно ме е страх да не стане да са ми твърди
Даже днес в слънчевото време си викам, че зимата набързо ще свърши и къде с такива обувки да ходя

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:54 от Щефи

# 1 234
Да,  Тетка, нося ги всеки ден откакто ги получих, а днес ходих около 4 км пеша с тях. Нямам никакъв проблем, като пантофи са ми и продължавам да твърдя, че са едни от най - леките и лесни Мартенси, а за удобството - всички техни са ми удобни, вкл. и тези.
Да не би да си с по- висок свод? Дори да няма шев на това място при езика пак биха те притеснявали си мисля аз 🤔
Гледам вече цъфнали в olx на неприлични цени. Не вярвам другите сайтове да слагат същите етикети като на АЮ 😜 Има и едни носени / уж обувани няколко пъти/, но се вижда, че са доста очупени, което няма как да стане с няколко или дори повече от няколко обувания.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 19:40 от •mimoza•

# 1 235
Това за тайните кодове хич не е лоша идея, като се замисля. Предвид последния пост на госпожата, който изтриха толкова бързо, че чак не се сетих да го скрийншотна.

За много години на всички останали! Да сте честити и със здраве да си носите придобивките.

За обувките мисля 5 лева е при обущар да ги сложат няколко дни на калъпа и да поседят така. Със сигурност ще се разшири поне малко. Дали ще е достатъчно, обаче няма кой да каже.

Щефи, тъй, тъй Grinning

Инак за обувките от линка има вероятност само оранжевото да е естествена кожа. Или то и това отпред на нослетата. Всъщност на този модел виждам при мен Външен материал: Синтетика, Текстил. Няма естествена кожа изобщо.

# 1 236
  • София
Най-сетне намерих моето яке, след 6 поръчки и връщания.
Стои точно като на снимката, много леко, не е супер дебело и тумбесто и най-вече - има прилична дължина за късо зимно яке.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/marikoo/zimno-yake-nayanaa-xvi-20209115? … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/marikoo … anaa-xvi-20209115

# 1 237
Не..Щефи..не съм поръчвала бройкИ.
Както повечето в темата,  имам едни на 101 лв които не успях да откажа...и за които писах още тогава. И едни на 83 лв със синия код.
Както Мимозата, Мария и още двама трима...
Вторите нямаше изобщо да ги вземам и да си затварям пари..но реших да зарадвам една дама която помоли.

Мимозке..не мисля че ми е висок свода. Но пък кой да знае..
Факт е обаче, че ме болят краката там където шевът се впива в тях.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 18:21 от teta75

# 1 238
Щефи, естествена кожа са, предполагам само оранжевите ленти не са.
Вижда се особено в тази част
Скрит текст:

# 1 239
Помагали сте ми, когато съм имала нужда, сега и аз да кажа. За ботите с розите, моите крака са много чувствителни/не мога да нося обувка, която ме притеснява/, та тези боти адски много ме притискаха при езика, занесох ги на обущар, три дни стояха на някакъв калъп и в момента са адски удобни, просто не мога да повярвам чак, че неудобството го няма. Ако искате да ги носите ги занесете.

# 1 240
Аз моите ги върнах същия ден, не знам тета що се мориш, пък и обясняваш.

# 1 241
  • Бургас
И аз моите ги нося всеки ден. Вчера от 19 вечерта  до 4 сутринта празнувах нова година с тях. Много са ми удобни.

# 1 242
Аз моите ги върнах същия ден, не знам тета що се мориш, пък и обясняваш.

Права си, Хепи.

# 1 243
Браво, честити да са ви! Но явно не на всеки са удобни!

# 1 244
Което междувпрочем важи за всички обувки.

Общи условия

Активация на акаунт