Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 029
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 285
Аз имам 4 поръчки от 28-ми, една пристига утре, три пътуват.

# 286
Аеро, отвратително е това, което за пореден път се случи с твоя поръчка. Изключително непрофесионално отношение, просто е възмутително!

Така става, когато искаш да вземеш нещо за 300 лв., вместо 1000. Пращат ти каквото е останало. Обикновено е изненадааа Grinning

# 287
  • гр. София
Ами не е така. Те са си преценили, че могат да пуснат нещо, което струва 1000лв., за 300 лв. Затова са длъжни да предложат стоката в добър търговски вид и до последната бройка да гледат какво пращат. Няма останало-неостанало. Да, разбира се, винаги може да стане грешка, но нещо много зачестиха грешките. В случая те не са коректна страна. И е редно да ти предложат някаква сериозна компенсация, защото за кратко време това им е поредната издънка спрямо теб като клиент.

# 288
AeroJ,никой не заслужава но ти най-малко.Те ако знаят колко си им вдигнала оборота споделяйки линкове тук ....
Аз имам две от 28-ми.Едната с чехли и тениска утре ще е тук,другата с яке пътува.По интереснато е,че  поръчка от 24-ти,която направих за две приятелки пристига утре(последният ден даден за доставяне,свикнала съм да пристигат на първият,че понякога и по-рано).Едната приятелка всеки ден ме пита,че са скечърси за работата й,пък аз я подведох,че ще е тук още петък-събота най-вероятно.

# 289
Дреме им на тях за нашите линкове. Тя и Пълнолуние преди споделяше много, ама я изгърмяха и то неправомерно.

Ти внимавай с линковете, че един път явно съм цъкало нещо много бързо и вероятно са ме взели за робот и ден някъде сайта не се отваряше изобщо през браузър. Направо по ай пи-то някакъв временен бан имаше. Иначе през приложението си влизах нормално.
То всъщност грешно се изразих. Не да внимаваш с линковете, а с каква скорост им кликаш по продуктите.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:08 от AeroJ

# 290
Ааа,по параграф скорост не се класирам,бая бавен "робот" съм аз😃Но ти благодаря🤗
134лв,XS,S:
https://m.aboutyou.bg/p/kari-traa/vanshno-yake-ruth-garden-16600 … _campaign=product
18лв,XS:
https://m.aboutyou.bg/p/gap/teniska-19458028?utm_medium=referral … _campaign=product
69лв,кожа,подметка кожа,41:
https://m.aboutyou.bg/p/apple-of-eden/chehli-16244802?utm_medium … _campaign=product

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:37 от deyzi

# 291
Аз по принцип знам, че не трябва да правя така, защото веднъж и от гугъл търсачката ме питаха дали не съм, че пак бързо им се видяло, че цъкам. Ма те поне си направиха труда да проверят.

Това сега ми се видя много симпатично. Дано има скоро 50+50
https://www.aboutyou.bg/p/desigual/damska-chanta-21156136

# 292
  • Melmak
Не съм нормална. Поръчах си 5 якета. Снощи две дълги, днес три къси. И две летни рокли!

Ще върна якетата, които не харесам, обещавам! 😁

# 293
Нормално ли е да получа в една пратка с една товаритница две поръчки, които не са обединени? НП е за двете, в профила си ги виждам отделно. В Еконт пише брой части 1.
Хечи, после на палатка! Поне няма да ти е студено 😁

# 294
  • Бургас
Да получавала съм няколко пъти. И утре ще получа също 2 обединени. Тегаво е връщането обаче - обработват ги по-бавно и мотаят връщането на пари.

# 295
За компенсация на вчерашния спам. Много странни дати. Обикновено почивните дни няма кодове. Сега нова мода. Предния път беше интересно с този код DENITSA един и същ е, изписан по 2 начина, но единия остана 2 дни по-дълго валиден.

от: 6.12.2024 г. - 15DENITSA, DENITSA15 , Gala15, GERI15, TEYA15, YOANA15

от: 7.12.2024 г. - Denina15

от: 8.12.2024 г. - GALIA15

---

Мимозе, как така? Искаш да кажеш, че в двете поръчки има посочени две различни товарителници, а всичко идва с една?

# 296
Искам да кажа каквото казах 😂
В профила ги виждам на 2 отделни поръчки и ако не бях погледнала в еконт, че НП е двоен и пише колет от една част, нямаше да разбера. Поръчала съм два поредни номера и едните със сигурност ще се връщат. Когато пуснах първата поръчка ми даваше наличен само единия номер, а 30мин. по-късно незнайно откъде се появи и другия и пуснах и него. Обработиха ги по различно време и в профила няма индикация, че ще ги получа в един колет.
Да, предполагам, че ще е тегаво връщането, особено, ако се наложи да върна и двата чифта по отделно.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 08:27 от •mimoza•

# 297
Ми значи, че са обединени двете поръчки. Какво ми пишеш, че не са Grinning To освен по номера на товарителницата няма как да разбереш. В профила в АЮ си седят отделно. Аз затова си ги проверявам, като имам напускани по много. Да  знам кое с кое ще дойде.

# 298
Сигурно идват от различни места.

# 299
Очаквах да ги видя в профила събрани в една. Не всеки има и гледа еконт. Ако има изненада няма да мога да взема само едните.

Общи условия

Активация на акаунт