Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 032
  • 1 286
  •   2
Отговори
# 300
Нещо не ми работи сайта /този/ като хората.

Не. Винаги си седят в АЮ отделно, както са регистрирани като отделни поръчки. И после правиш връщане по съответния номер поръчка. Дано не се налага и двата да върнеш.
То се вижда и без регистрация. Просто като излезе, че са пратени натискаш "Виж при куриер Еконт" и то прехвърля към номера на товарителницата. Аз на компа не съм логната еконтския профил.

# 301
Не съм нормална. Поръчах си 5 якета. Снощи две дълги, днес три къси. И две летни рокли!

Ще върна якетата, които не харесам, обещавам! 😁

Аз не успях да си поръчам едно дълго яке и сега така ме е яд. Но съм XL - ако някой иска да се раздели с някое такова яке, моля първо да се обърне към мен, може и на лични. Purple Heart

# 302
  • виртуално
Понеже и аз сега имам обединени няколко поръчки с една товарителница ... как връщате ако се наложи ?
А ако от една поръчка връщате няколко продукта, но не цялата поръчка ?

# 303
На мен току що куриера ми донесе 1за която имах СМС , а в приложението на Еконт имам 2 . Момчето каза , че е страшна лудница и са останали много пратки в склада , ако успее ще се върне днес с втората .

# 304
Понеже и аз сега имам обединени няколко поръчки с една товарителница ... как връщате ако се наложи ?
А ако от една поръчка връщате няколко продукта, но не цялата поръчка ?

Изпращаш каквото си решила заедно, без значение от коя поръчка, а в профила си в АЮ отбелязваш по коя поръчка какво връщаш.

Това важи само за получените заедно артикули, не по принцип.

# 305
Под прасеца? Това е късо пак...
Да, късо е, гледайте да не пише траппед. Те не са много за тази височина и на повечето това пише. Последно поръчах ХЦ мъжко, че е клечка в същото време, пък да видим...

# 306
Модела е Camper Ground.
Пристигнаха в транспортна кутия  без етикети, не откривам дефекти, нямат следи от употреба.
Търсех си кецове с които да заменя кожения Конвърс като сдаде. Тези са много подобни, оказаха се зимни, но спокойно могат да се носят в преходните сезони. Не са тежки, груби или обемни. Прилягат добре на крака и глезена. Плата е PrimaLoft и са подходящи и за дъжд /сняг/мокро време, но не са изцяло водоустойчиви. Подметката е Michelin, шита, с хубав грайфер и не се плъзга.
По ревютата в сайта на Кампер пише, че и топлят. Изглеждат и се усещат качествени, обуват се лесно /според мен/. Стелката е OrthoLite, подходящи по- скоро за тесен и нормален крак.
Цвета също е много приятен в така модерното 😉 бежово.
Оставям си н.38, а н.37 ще върна.
https://m.aboutyou.bg/p/camper/niski-botushi-s-vrazki-ground-851 … _campaign=product
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 21:34 от •mimoza•

# 307
Бравос! Много се радвам, че някой е уцелил. Не знам защо, но подметката ме развесели. А имам ужасен ден.

п.п. Малко коте скоро има рд. Приема всекакви подаръци /дори 37 номер/.

# 308
Супер са обувките, mimoza

Каквото поръчах миналата седмица е опаковано
Adidas Gazelle ги върнах, ако получа другия модел, който взех + Тамарис обувки + боти appele of и вземе, че всичко е ок, мисля ще е достатъчно

# 309
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32933866-009&colorCo … 86133&gender=male
Бързо Л и ХЛ

The North Face
Down jacket
Colour Black
RRP BGN 510,00 -79%
BGN 109,00

# 310
  • виртуално
Получих Ragwear Преходно яке 'ZUZKA' в Черно
https://www.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-zuzka-12465765

Наистина си е почти зимно яке, страхотно ушито, много ми хареса ... но може би трябваше за поръчам М.
S ми е точна, но не знам с нещо по-дебело отдолу дали ще ми е комфортно.
Закупено за 65лв .... ще го помисля няколко дни

# 311
Почти зимно, ама да видиш истинското зимно как топли само...Simple Smile

Двете джипсита ми дойдоха, с качулката е дебела лъскава кожа. Онова с кабсите като на Мария ми е тънка кожата, и май ще пътува обратно.
После ще ги гледам по.подробно че  сега не мога.

# 312
  • Бургас
И моето дойде, но оставих пакета в колата. Довечера, като се прибера от работа, ще гледам и меря.
Тета, пиши за зеленото с качулката, като го разгледаш. И снимки ако направиш направо си златна. Simple Smile

# 313
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-benja-1 … _campaign=product

Много грозни капси за мен, върнах го директно.

Поръчах и сиво палто на Манго , но и за него се чудя.

# 314
При мен има имейли за потвърждение на връщането от 26.11 и 29.11, но до момента пари няма. Хайде за 29-ти ясно, ама 26-ти кога беше. Ще чакам още ден-два и ще звъня.

Общи условия

Активация на акаунт