Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 209
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 110
Не знам от къде и как тук де спряга мнението,че Тамарис са уголемени.За мен не са,точни са в повечето случаи,даже прекалено точни.Минали са през мен много чифтове и още повече съм пробвала в магазините им.Аз лично не съм попадала на уголемени..

# 1 111
Аз на Тамарис съм 38 номер.
Също като Скечърс...и там съм 38.

Sunflower...за да кажа дали са грозни или красиви за мен едни обувки..няма нужда да ги обувам дори.
А тонът ти е неуместен и обиден...който не е носил..да мълчи.
Можеше да кажеш същото по друг начин...защото по този е смешно.
Имай си мнение без да обиждаш тези с различно такова.
Моето съм изказала без да споменавам инакомислещите.
Препоръчвам ти да пробваш по този начин...
Колко мартенси имам съм писала.

# 1 112
  • София
И аз не поръчах от Мартенс, не са моите, но, Мимоза жестоки са в твоите крачета, за първи път ми харесаха истински. Със здраве да си ги носиш.
Аз получих едната чантичка
Чакам втората, като твоята. А любимата ми, някой ми я отмъкна днес под носа (появи се преди два дни) Cry
На Десигуал жилетката е хубава, но доста овързайс, малко ми е голяма, а е размер Л. Ще я мисля малко.
 Чакам якето на Томми и червената рокля.

# 1 113
  • София
Преди 2 години изкупихме едни светло сиви боти на Тамарис, бяха на 40 лв намалени - те не бяха ли уголемени?
За Мартенсите четох доста чуждестранни коментари за моделите им, че може при първите носения да не са много удобни, но после се отпускали малко и се нагаждали по крака и ставали вече много удобни.

# 1 114
Поръчвала съм Мартенс и преди и съм ги връщала. Доста съм се мъчила с биркенщок, дето пак уж са най-удобните. Не за всеки.

# 1 115
  • Пловдив
Как точно те обидих, teta?
Аз изобщо не изразявам мнение за "красотата" на Мартенсите, а за удобство и практичност....
Не ми се влиза в безсмислени спорове...

# 1 116
Не се карайте, дами! Всеки си има глава на раменете - да гледа снимки, да чете отзиви и да реши за себе си.
Когато човек изначално не харесва нещо просто не го поръчва. Шанса да му допадне на живо клони към нула. Обаче да се твърди, че нещо не струва, защото не се харесва или не е достигнало очакванията е абсурдно.
Техните боти и ботуши са единствените с които си позволявам да газя в локви и киша без грам притеснение.

# 1 117
Дами, я кажете нещо за Terrex-ите?
Искам нормална маратонка за сняг и да не пропуска вода.
Обаче ще ги нося и на работа по цял ден, дали тези дебели грайфери са ок за стоене на крак?
Също палецът ми е по-висок, дано не са много ниски отпред. Нямала съм Адидаски и номер не знам, но ще улуча.
Има едни Anylander i AX4. Гледам тук и в Shopsector.
Какво Ви е мнението за тези модели? Сигурно сте ползвали.

# 1 118
Обаче ще ги нося и на работа по цял ден, дали тези дебели грайфери са ок за стоене на крак?
Също палецът ми е по-висок, дано не са много ниски отпред. Нямала съм Адидаски и номер не знам, но ще улуча.
Иконичен модел, била съм на преход 6 часа, не пропуснаха, държаха краката топли (имах и термо чорапи), доволна съм. Когато има сняг и ходим към къщата, не ме предават. За висок палец не мога да помогна, но за мен си отговарят, откакто чета темата, виждам, че е субективно според крака и см на стъпалото.
Може да погледнете и на конкуренцията - Nike Gore. Търсете да пише, че са “outdoor” само, независимо от марката.

# 1 119
Имам едни Терекс, но малко съм ги ползвала в градска среда. Веднъж ми се беше подул палеца на единият крак  и това бяха едни от малкото обувки, които можех да обуя, а ми предстоеше няколко дни обикаляне в градска среда. Пътувах на Сицилия и ни валя през 6-7 дни от 11.  Трябваше да ходя с лека превръзка и с тях с чувствах добре. Широки и високи са, а аз съм с широк крак. Комфортно ми беше с тях, но не съм ги ползвала на сняг и проливен дъжд. Сега  ги ползвам за разходки не в градска среда и съм доста доволна от тях. Шофирала съм с тях, но подметката им в доста твърда и за мен не беше комфортно.

Това са моите , но ги бях взела от АУ за около 70лв

https://obuvki.bg/p/obuvki-adidas-terrex-swift-r3-w-gw2725-magic … re-black-acid-red

# 1 120
Аз два пъти съм поръчвала Тамарис и двата пъти бяха уголемени и ги върнах. Едните бяха NEWD, каквото и да значи това.

# 1 121
  • Sofia
Terrex не пропускат вода, удобни са, но имайте предвид че са  умалени. Нося 39, а терексите ми са 40. 2/3   без да ми опира пръста.

# 1 122
  • София
Дами, аз поръчах споделеното тук яке за девойката ми https://www.aboutyou.bg/p/miss-sixty/zimno-yake-8832927?scrollToShopTheLook=1, но получих само елечето, смятях че ще бъде комплект елече + яке, но явно съм се заблудила.

# 1 123
Дами, аз поръчах споделеното тук яке за девойката ми https://www.aboutyou.bg/p/miss-sixty/zimno-yake-8832927?scrollToShopTheLook=1, но получих само елечето, смятях че ще бъде комплект елече + яке, но явно съм се заблудила.
Според мен, трябва да са и яке и елече. Има ги и двете части на снимките. Ново ли е или е връщано? Някой си е задържал якето и е върнал само елечето. Дано не съм права.

# 1 124
Не. Напълно права си. Аз го гледах, когато беше налично и си помислих, че някой може да свие този номер.
Две части е артикула. Даже преди да включат това поле "Информация за производителя" мисля, че в описанието имаше и за двете части даден състав. После нещо промениха менютата.

----

Една шапка на ТХ, 32 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/shapka-s-periferiya-heritage-20377656

Общи условия

Активация на акаунт