Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 187
  • 1 286
  •   2
Отговори
# 1 215
На пуловерите на Бенетон отговарят ли номерата и как е качеството? Преди години ставаха на топчета много бързо.

# 1 216
  • София
Аз получих и двете малки чанти

Определено втората ми хареса повече. Първата я бях взела за 10 лв. повече от сегашната цена. Днес получих втората и след като я сравних с малката, тя спечели. Върнах малката и якето на ТХ, което получих днес. Беше умалено и не ми стана.

# 1 217
Този цвят на Harbour сега да не е на мода, че всички го купувате?

# 1 218
Не знам дали е на мода, но е на намаление Grinning
Преди време другият модел в същия цвят също беше с много добро намаление. Тогава пак се чудих и не поръчах.

# 1 219
  • София
Аз не я купих не защото е намалена, а защото ми харесва цветът Grinning А после изчаках да падне цената Wink
Не знам дали е на мода, аз нося това, което ми харесва без много да му мисля.
Забравих да спомена, че получих червената рокля на Апарт. По скоро е винено червено, не е лоша, модела стои добре. Ако измисля как да я нося с тези тънки презрамки ще остане, ако не ще я върна.
 https://m.aboutyou.bg/p/apart/roklya-za-kokteyl-19359898?utm_med … _campaign=product

# 1 220
Цвета /Teal/ се комбинира лесно и не е толкова ангажиращ колкото изглежда. Определено е акцент и привлича вниманието. Гардероба ми е съвсем обикновен и ежедневен и до сега не съм изпадала в чуденка с какво да я нося.
Народа работи - шипнали са ми зелените Газели.

# 1 221
Малката чанта има ли втора текстилна дълга дръжка, дами?
Аз луната я нося с квот ми падне.
Ама аз за всичко съм така..много не съчетавам...

# 1 222
  • София
Малката чанта има ли втора текстилна дълга дръжка, дами?
Аз луната я нося с квот ми падне.
Ама аз за всичко съм така..много не съчетавам...
Има да.

# 1 223
Благодарскооо !!!
Обаче...много ми е обикновена, търся за майка..обаче не мога да се пречупя...и ще се въздържа. Твърде базова и безлична ми е. Simple Smile
 Ще и взема десигуълче някое по натам...

# 1 224
Трайкаш си, а? Що не си се похвалила за луната? 😜
Показаната синя е още по- малка и ми прилича на несесер. В този размер отказвам да се побера, достатъчно свих багажа.

# 1 225
Трайкаш си, а? Що не си се похвалила за луната? 😜

...защото съм деликатна, скромна и тиха душа Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 226
Момичета, някоя поръчвала ли е тези маратонки: Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-air-max- … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/nike-sp … ax-pulse-13478253

Знаете ли как са като качество? И дали падат под тази цена?
Аз ги имам маратонките. Поръчах ги лятото от аутлета - 136 лв. На по-ниска цена не съм ги виждала.
Много са удобни. Нося ги по цял ден, когато съм по екскурзии, нямам проблем с краката. Мисля да поръчам и на дъщеря ми същите.

# 1 227
Благодаря, значи чакането продължава Simple Smile

Честита Нова Година на всички! Да сте здрави, успешни, обичани и много изгодни покупки пожелавам Simple Smile

# 1 228
Момичета, някоя поръчвала ли е тези маратонки: Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-air-max- … _campaign=product
Знаете ли как са като качество? И дали падат под тази цена?
Аз ги имам маратонките. Поръчах ги лятото от аутлета - 136 лв. На по-ниска цена не съм ги виждала.
Много са удобни. Нося ги по цял ден, когато съм по екскурзии, нямам проблем с краката. Мисля да поръчам и на дъщеря ми същите.

За много години, момичета! Бъдете здрави, с много късмет и сбъдвайте с лекота! 🎊🎊🎊
Ех, как ме изкушихте с тези маратонки само. Не стига, че маратонките са ми слабост, Ами и на чисто черни никак не мога да устоя. 😁

А как са им размерите -  дали си отговарят на номера?

# 1 229
Честита нова година ,бъдете живи и здрави и да се радвате на нови покупки от about you.,🎇🎆🧨🎆и да питам има ли.някой таен код за над 100 😂?

Общи условия

Активация на акаунт