Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 125
  • 422
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Плюшено мече, което получих от мама и тати и толкова много исках. Сега с радост бих подарила подобно на бебето ми.

# 286
Още е пред очите ми. Куклата Мими, донесена от вуйчо ми от СССР.

# 287
Помня го беше повтарящ папагал от мама и тате 😊,обожавах го и го имах доста години.

# 288
Помня! Прекрасна синьокоса кукла Малвина с небесно сини очи и рокля! Най-красивата кукла, която съм виждала някога. Подари ми я моята кръстница, която ми я донесе от чужбина. Била съм на 4-5 годинки тогава.

# 289
Помня , първата ми кукла Барби

# 290
Най-желаният подарък за мен беше голяма ходеща кукла.Подариха ми я моите баба и дядо.

# 291
Да, помня го. Беше една голяма колкото мен кукла, която вървеше като я хвана за ръката и имаше златна дълга коса. Подари ми я баба.

# 292
Да, помня. Беше една страхотна кукла, с която дълго не се разделях.

# 293
  • София
Мечтаех си за голяма кукла с руса коса и големи очи. Дядо Коледа в детската градина ми я донесе и бях на седмото небе от щастие! Пазя си снимката и до днес.
В последствие разбрах, че все пак родителите са купували подаръците, така че всъщност те са ми я подарили Grinning

# 294
Не помня коледни подаръци аз. Не, че е нямало, но не пазя спомени за това.

# 295
Златни обици,елипса,подарък от родителите ми. Много ги исках.

# 296
Най-любимия си коледен подарък беше като дете получих голяма кукла казваше се Нина говореше и правеше крачки .

# 297
Кукла и книжка за оцветяване от Дядо Мраз.

# 298
  • София
Помня: стан за тъкане. От родителите ми. Миналата година подарих подобен и на дъщеря ми.

# 299
Дядо Мраз ми подари количка за кукли и се чувствах много важна, разхождайки куклите си с нея.

Общи условия

Активация на акаунт