Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 123
  • 422
  •   1
Отговори
# 300
Френски булдог от мъжът ми 🥰

# 301
Най-ярък спомен ми е оставила една играчка (автобус с животни в нея), която като натиснеш върху дадено животно, издава съответния звук. Била съм в детската градина, не помня на колко, но в диапазона 4-6 години.
Беше много впечатляващо 😁

П.П. Още го пазя ❤️ и нищо друго не ми е носило тази емоция.

# 302
Да, кукла барби, майка ми

# 303
  • Пловдив
Най-любимият подарък е ходеща кукла οт Κοми, подарена от роднина Relaxed

# 304
Спомням си едни ботушки, както и една книга за динозаврите, която все още пазя и ми подари моята баба.

# 305
Да помня, любимият ми подарък беше колело - подарък от родителите ми.

# 306
Спомням си като бях малка, че получих подарък от Дядо Коледа сет от кончета. Много любим спомен и до днес Heart

# 307
  • Там...
Първият подарък изненада от детенцето ми, купен със спестени от него парички ❤️

# 308
Най-милия ми подарък беше плачеща кукла

# 309
Най-любимия ми коледен подарък беше уокмен с касетка на Бритни Спиърс. Беше нещо невиждано тогава, още си го спомням. Беше от "Дядо Коледа", но знам, че е бил от мама 🧡

# 310
Любимият ми коледен подарък е последният получен, т.е. за сега е миналогодишният от ММ-лаптоп и шофьорски курс 😉

# 311
Като се замисля най-любимият ми подарък всъщност е от баща ми, който вече не е сред живите. Но си спомням как онази Коледа ТОЙ подари САМО на мен едно слонче - сувенир, което винаги да ми напомня за него (не че добрите бащи се забравят когато починат). И до ден днешен това слонче седи пред кревата ми с дупето към вратата и ми носи както радост, така и приятен спомен за любим човек, а и много успехи.

# 312
Имам много любими подаръци, но коледна картичка, изработена от сина ми, когато беше на шест, ми е един от най-любимите.🥰

# 313
Много ме зарадва едно кученце на батерии, което лаеше и се движеше. Тогава още нямахме истинско. А винаги съм обожавала животните.

# 314
Голям плюшен мечок

Общи условия

Активация на акаунт