Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 120
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Голяма кукла, която ми донесе от Съветския съюз чичо ми.

# 316
Първият подарък който помня е в детската една желана от мен кукла с люлка. Помна че много си играх с нея.

# 317
Полицейска кола - уж от Дядо Коледа, а всъщност от мама.

# 318
  • Другата България
Количка с бебе в нея.
Кукла бебе. Blush
Още я пазя, мил и любим спомен от детството.

# 319
Детска кухня. Подариха ми я родителите ми.

# 320
  • на последния етаж
Да, кукла от Дядо Мраз.

# 321
За Нова година моите родители ми подариха голяма руска кукла с дълга руса коса. Бях много щастлива.

# 322
  • Лясковец
Все ми подаряваха кукли,но помня когато станах първи клас сестра ми ми подари дезодорант Кобра,миришеше невероятно,все още го помня

# 323
  • София
Любима ми беше една кутия с мини обзавеждане, което можеше да си го подреждаш, както искаш.

# 324
Най - любим ми беше един електронен часовник, с особена форма и красива верижка. Малко хора имаха такива, но майка беше успяла да го намери за мен. Сега се замислям че е струвал много и явно мама се е лишила от нещо за себе си, за да зарадва мен.

# 325
Подарък от родителите ми - първото ми Барби

# 326
  • Враца
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Куче. Heart
Подари ми го един съсед.

# 327
Кукла мулатка ми беше много любима. Какво нещо обаче е детската психика... Повече помня подаръка за който мечтаех, но не получих, защото когато бях дете това беше едно ужасно скъпо удоволствие. Мечтаех за истинска кукла Барби. Остана ми неосъществена мечта, защото родителите ми не можеха да си я позволят. Сега имам дъщеричка и ще сбъдна мечтата си чрез нея. Ще й купя най-красивата кукла Барби. Heart Eyes

# 328
Получих кукла, която свиреше Ламбада Grinning Голяма радост беше. Мама я нагласи чинно на библиотеката и само я поглеждах, без дори да ми разрешат да играя с нея.
Подарък беше от родителите ми.

# 329
Най-любимият ми подарък беше музикална плоча с любим мой изпълнител. Татко ми я подари, от чужбина, защото тогава нямаше още такива неща в България и за мен беше уникална, а и още е, пазя си я. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт