Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 113
  • 422
  •   1
Отговори
# 345
Любимият ми коледен подарък, който помня от малка е ученическа раница преди започването на първи клас. Бях много щастлива.

# 346
Спомням си когато бях малка дядо ми винаги на Коледа излизаше от стаята и звънеше на звънеца и ме викаше да съм отворила вратата защото Дядо Коледа е звъннал и е оставил подаръците пред вратата и си спомням, че единия път имаше един плюшен еднорог, който беше по-голям от мен и това беше любимия ми подарък от моите родители. Много се надявам моето дете, което скоро ще почне да търси подаръци да вярва в Дядо Коледа

# 347
Най - любимия ми подарък беше истинска кукла Барби

# 348
Кукла.Дядо Мраз носеше подаръците.

# 349
Любимият ми подарък за Коледа и до ден днешен си остава първото ми плюшено мече, с което бяхме неразделни и пазя и до ден днешен Simple Smile

# 350
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?

От детството си нямам спомен за подаръци по Коледа, но откакто съм майка, най- хубавият ми подарък е усмивката, която синът ми, ми подарява, когато дядо Коледа му даде подарък.

# 351
надявам се още да не съм го получила:-)

# 352
Най-любимият подарък е първата ми кукла, подарена от родителите ми.❣❣❣🎁🎁🎁

# 353
Най-прекрасният подарък, който е оставил отпечатък в съзнанието ми е една кукла, подарена от моята баба, когато бях на 5 години.Куклата беше горе-долу с моята височина. Спомням си как исках да ходя навсякъде с нея и да правим всичко заедно, беше ми като сестричка и много исках да имам такава. Година по-късно се сбъдна мечтата ми и се роди сестра ми Стефани. 😊

# 354
Най-любимият ми подарък еми го подариха родителите ми и беше една красива руса кукла.

# 355
Бях от децата, които не искат много.
Играех си само с книжки и учебници, любимата ми игра беше на учителка.
По този повод много исках от нашите дъска за писане с тебешир, която бях видяла в един магазин. Малко преди Коледа отидохме да я купим, но я нямаше и никъде на намерихме такава, тогава бяха времена, в които нямаше онлайн магазини и нямаше такова изобилие от играчки.
На Коледа под елхата ме чакаше точно тази дъска, бях толкова щастлива, мама и тате бяха направили всичко възможно, за да я намерят и да ми я купят.
До ден днешен това е най-скъпия и мой любим коледен подарък.

# 356
Как няма да го помня, кукла Барби от дядо Коледа (милите ми родители).

# 357
  • Варна
Мога да кажа най-Не любимият ми, но и в същото време оставил траен спомен и топлина когато се сетя за него 🙂 Още в детската градина получих подарък от дядо Коледа на коледното тържество в детската градина 😁 Момчешко яке, размер - два, по-голямо 😁 най-Не любимият, но в същото време любим ...

# 358
Когато бях малка на село празнувахме Коледа, идваха коледари късно вечерта. Та на тази Коледа баба ми подари изплетена от нея блуза на една кука, която беше най- прекрасния подарък за мен.

# 359
Кукла Барби от дядо Коледа .

Общи условия

Активация на акаунт