Месо за захранване

• 965
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мами,

Имам един въпрос, Малчо е на 5м и половина. До момента се захранваме само с домашно приготвени зеленчукови и плодови пюрета, предстои ни да вкараме пуешко и пилешко месо. Въпросът ми е, понеже не ми се дава месо от магазина, пълно с различни неща, мамите които приготвят вкъщи пюретата, от къде си намират месо. Благодаря предварително. ☺

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:05 от Не се сърди, човече

# 1
Домашно. Гледахме пуйки, пилета бройлери, купували сме зайчета. То не трябва много. Като го свариш и пасираш, сложиш във формички за лед във фризера, и за доста време стига само за бебето. Огледай се за някой, който продава домашни животни.

# 2
С месото и мен ме е страх и затова ползвам заготовките на хипп и плазмон. Но съдържанието вътре не е 100% месо. Другият вариант са био магазините, ако продават био месо. Намира се, но не знам дали си струва усилието по приготвянето му.

# 3
  • София
Фермерски меса може, някои даже поддържат малки разфасофки заешко примерно специално за бебета. Живот и здраве като почне да яде от кухня или в ясла/градина ще яде каквото има света ни не е био за съжаление.

# 4
Фермерски меса може, някои даже поддържат малки разфасофки заешко примерно специално за бебета. Живот и здраве като почне да яде от кухня или в ясла/градина ще яде каквото има света ни не е био за съжаление.

Кои ферми имат малки разфасовки за бебета, може ли линк?

Иначе на мен ми хрумват Чифлик ливади и Съни фарм за хубаво месо.

Общи условия

Активация на акаунт