Отговори
# 30
# 31
Благодаря много за новата тема! Фрага ми хареса. Стана ми интересен поста на Емурлах - много се надявам Суна да е бременна от Абидин! Sparkling HeartHugHands Pray Все пак в 83-ти епизод ни загатнаха за това - тогава тя отрече, но може да е вид подскаска за бъдещите серии. Дай Боже. Много искам Суна и Абидин да си имат бебе - плод на тяхната любов, така както си говориха в 32-ри турски епизод - 72-ри БГ епизод. People FamilyTwo HeartsHands Pray Разбира се много искам Сейран и Ферит също да си имат бебе, но мисля че на този етап ще поизчакат. Но пък може двете сестри Шанлъ да забременеят горе долу по едно и също време и заедно да си гледат бебетата - едно малко Абсунче и едно малко Сейферче! HeartHeart EyesHands Pray А аз продължавам да се наслаждавам на красивата, чиста и истинска любов между Суна и Абидин и на прекрасните им моменти в сезон 3. Надявам се, че ще имат още много уникални сцени заедно. Те са невероятна двойка и трябва да са заедно завинаги. Revolving HeartsKissHands Pray

Колкото до анкетата - Сажялавам, но не приемам подобна глупост и хич не ми е забавно! За мен тази анкета е вид подигравка с нас феновете на Суна и Абидин. Може и да не е така, но така го почувствах. Angry Не забравяйте, че в темата влизат за да четат и хора, които не гледат новите епизоди по турската - и тази анкета може да ги обърка, че има нещо такова - а всъщност такова нещо НЯМА! Wink Има толкова много интересни неща, за които може да поразсъждаваме - но не, трябва да се смеем на най-честният и добър човек в сериала - Абидин! Сори, но не ми е ок и не го приемам. Rage Берил и Ерсин са невероятни и определено сцените им с Гюлчин се получават. Аз също много се забавлявам всеки път, когато Суна и Абидин поставят Ифакат на мястото й. Laughing Но тук говорим за нещо съвсем друго. Smirk

На мен би ми било по интересно ако в анкетата бяхте питали например коя е жената от промото - дали ще се окаже майката на Абидин, или пък негова леля Thinking Или може би ще е някоя жена от миналото на Халис, която пък ще е свързана по някакъв начин с Ферит и Сейран - или нов бизнес партньор! Rolling Eyes Има много опции за разсъждение. Но както и да е - никой не ме пита мен. Wink

# 32
# 33
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, Мистери HeartHeartHeart

# 34
Valia Taha - журналист, издател и редактор на група - @elle_arabia @elleman_arabia

Моите 10 часа в Истанбул с @afrasaracoglu и nuggy - колко забавни снимки 😘😘😘 @elle_arabia @balenciaga
Благодаря ви

# 35
От озета и снимките.  Сейран е такава красота, пу

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 15:45 от Албенаа

# 36
# 37
  • София
Озета и от Х

https://x.com/MuzikveTV/status/1862128934764032033?t=XEd_sQ8dHXJIav3yFjdh3w&s=19

Сейран и Ферит отиват на първа среща Heart Eyes

Тук Феро рисува сам в неговата стая и явно после се качва при Сейран

# 38
Ето ни в новата тема,за което сърдечно благодаря на Мистери:hibiscus:
Мими,поздравлевия за това,което си направила,т.е.писала си на сценаристите
Добре е щом смяташ ,че ни четат и,че се поправят,че иначе не ми се мисли какво щяха да сътворят
Хубав фраг,точно както си ги познаваме Сейферите
Доста дълго ги чакахме,но май накрая ще сме възнаградени
Аз,за разлика от много други,смятам,че се придвижваме лека-полека към края на сериала
До Нова Година каквото покажат,това ще е и дано да е най-доброто,което гледаме вече 3 сезона

# 39
От тема в тема, но все в нашата тема...Благодаря за постоянно интересно списваната тема!
Нещо за въпроса от анкетата нямам отговор, защото не мога да си поставя този въпрос...

# 40
Много хубава фотосесия за Elle Arabia на Афра 😍

Относно сериалът/еп.85,
Тази Ханъм ага, която пристига в края на фрагмана, майка на Абидин ли трябва да е? Или някоя бивша любов на Халис? 😂 Макар че ако честно трябва да говоря, в очите много повече ми напомня на Сейран, отколкото на Абидин.👀
Иска ми се поне този път да не се налага на Ферит да разрешава проблемите на другите, ами те сами да си ги решават... Ясно от резюмето, че тази май не идва с добро.😬

# 41
Ше имаме трети фраг

# 42
Тези хора много ни радват тази седмица Grinning Хайде, нека е за добро Stuck Out Tongue Winking Eye

bellie_ellie, замислих се сега. Наистина ли прилича на Сейран? Е защо ще е враг тогава Thinking

# 43

Ето например сравнение със снимка на Сейран от миналия сезон, може да е просто съвпадение на очи с подобен цвят, но изражението на жената е подобно.

Не можах да намеря по подходяща снимка на Сейран сега.
Щом идва от мималото за разплата, едва ли ще е от добрите 😅

# 44
Благодаря за снимките и резюмето към новия епизод. Аз лично не мисля, че Абидин трябва да се извинява за каквото и да било на Халис. На него са ограбили детството - него са хвърлили в сиропиталище, а после го наеха за шофьор и го унижаваха. Disappointed Каквото и да е направил бащата на Абидин на Халис - той няма вина! Но както и да е - знаем, че Абидин е добър и почтен мъж - затова ще се извини. Simple Smile Като гледах промото Аби и Суна са си взели куфарите да си ходят от имението и тогава Халис ще ги спре. Хубаво е че Суна и Абидин са единни - обичат се и се подкрепят! Sparkling Heart Както е чудесно и че най-накрая Ферит и Сейран ще си помагат и ще работят заедно. Харесва ми как рисуват. Two Hearts Значи новата жена ще е враг - това ме озъдачи. Дали е майката на Абидин или пък е някоя стара позната на Халис, която му има зъб. Може и по някакъв начин да е свързана с Корхан - или с Шанлъ! Thinking

Gugutka52 - няма как да си поставиш въпроса от анкетата и няма как да имаш отговор на него, защото такова нещо изобщо няма. Аби и Суна се обичат истински и изобщо не могат да търпят Ифакат.Revolving Hearts Написаното в анкетата не е реално нещо от сериала. Както разбрахме тази анкета е пусната с цел забавление, но на мен не ми е забавно и не ми е приятно по този начин да се подиграват с Аби. Smirk Ето, че има хора които не са разбрали, че това е шега - и почват да се чудят, което е ужасно. Disappointed

Хубаво би било ако все още може анкетата да се смени. Къде къде по-добре щеше да стои темата за новия враг на Корхан и коя е жената от промото. Майка на Абидин ли е, жена от миналото на Халис ли е - враг на Корхан или враг на Шанлъ е - щеше да се отвори тема за разсъждение. Ето вече всички тук почнахме да се чудим. Grinning Наистина май има прилика със Сейран - а и когато Ферит казва тези думи до него е не само Аби, но и Сейран - ами ако е някоя нейна леля. Thinking Но това, че е враг не ми харесва. Дано какъвто и враг да се появи нашите любими двойки Абидин и Суна, Сейран и Ферит да са си заедно единни - обичащи се и щастливи без да ги разделят повече Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт