Все пак в 83-ти епизод ни загатнаха за това - тогава тя отрече, но може да е вид подскаска за бъдещите серии. Дай Боже. Много искам Суна и Абидин да си имат бебе - плод на тяхната любов, така както си говориха в 32-ри турски епизод - 72-ри БГ епизод. 

Разбира се много искам Сейран и Ферит също да си имат бебе, но мисля че на този етап ще поизчакат. Но пък може двете сестри Шанлъ да забременеят горе долу по едно и също време и заедно да си гледат бебетата - едно малко Абсунче и едно малко Сейферче! 

А аз продължавам да се наслаждавам на красивата, чиста и истинска любов между Суна и Абидин и на прекрасните им моменти в сезон 3. Надявам се, че ще имат още много уникални сцени заедно. Те са невероятна двойка и трябва да са заедно завинаги. 

Не забравяйте, че в темата влизат за да четат и хора, които не гледат новите епизоди по турската - и тази анкета може да ги обърка, че има нещо такова - а всъщност такова нещо НЯМА!
Има толкова много интересни неща, за които може да поразсъждаваме - но не, трябва да се смеем на най-честният и добър човек в сериала - Абидин! Сори, но не ми е ок и не го приемам.
Берил и Ерсин са невероятни и определено сцените им с Гюлчин се получават. Аз също много се забавлявам всеки път, когато Суна и Абидин поставят Ифакат на мястото й.
Но тук говорим за нещо съвсем друго. 
Или може би ще е някоя жена от миналото на Халис, която пък ще е свързана по някакъв начин с Ферит и Сейран - или нов бизнес партньор!
Има много опции за разсъждение. Но както и да е - никой не ме пита мен.

Хайде, нека е за добро 
Каквото и да е направил бащата на Абидин на Халис - той няма вина! Но както и да е - знаем, че Абидин е добър и почтен мъж - затова ще се извини.
Като гледах промото Аби и Суна са си взели куфарите да си ходят от имението и тогава Халис ще ги спре. Хубаво е че Суна и Абидин са единни - обичат се и се подкрепят!
Както е чудесно и че най-накрая Ферит и Сейран ще си помагат и ще работят заедно. Харесва ми как рисуват.
Значи новата жена ще е враг - това ме озъдачи. Дали е майката на Абидин или пък е някоя стара позната на Халис, която му има зъб. Може и по някакъв начин да е свързана с Корхан - или с Шанлъ!

Написаното в анкетата не е реално нещо от сериала. Както разбрахме тази анкета е пусната с цел забавление, но на мен не ми е забавно и не ми е приятно по този начин да се подиграват с Аби.
Ето, че има хора които не са разбрали, че това е шега - и почват да се чудят, което е ужасно.
Наистина май има прилика със Сейран - а и когато Ферит казва тези думи до него е не само Аби, но и Сейран - ами ако е някоя нейна леля.
Но това, че е враг не ми харесва. Дано какъвто и враг да се появи нашите любими двойки Абидин и Суна, Сейран и Ферит да са си заедно единни - обичащи се и щастливи без да ги разделят повече
Препоръчани теми