Отговори
# 720
Клю, клю и аз, а знае ли се къде са?

# 721
Да обобщим! 😂 Голяма радост за нас! 🤍♾🧿🪬🧄

# 722
# 723
Ааа, Нинка, под чаршафите не ровим Sunglasses

# 724
# 725
Ааа, Нинка, под чаршафите не ровим Sunglasses
Ева 😃😃😃 Добре де, нищо човешко не ми е чуждо. Simple Smile Ще стане ясно скоро, инспекторите работят неуморно Wink

# 726
Много е креативно нашето момче, страхотно приложение на колана. Grinning

Греят от щастие, страхотна изненада за рд на Афи. Sunglasses

# 727
# 728
Здравейте !  Kissing Heart
Ай аз докато пиша,АфРам се появили. Ама много са сладки двамата бе  Heart
Новият епизод ми хареса.Е не беше така динамичен като предишния ,но пак беше добре ,а и се случиха доста неща,които дават заявка за доста интересни  следващи епизоди.  Simple SmileМоже би можеше да се наблегне и повече на СейФер ,а на другите не чак толкова ,ноооооо пък имахме няколко много хубави сцени  с тях ,а и ни предстоят и още дооооста епизоди та така че най-доброто,най-романтичното и със сигурност и най-драматичното с тях тепърва ни предстои да го видим. Simple Smile
Харесва ми ,че сценаристите не пришпорват отношенията между Сейран и Ферит ,а ги оставят малко да пофлиртуват и да се заиграят един с друг преди пак да се съберат окончателно. Предния път всичко приключи толкова бързо -годеж ,сватба и айдеееее Сейран е пак Корхан  след това знаем какво стана и колко серии не бяха заедно и след това пак на бързо ги събраха .Не че се оплаквам ,че беше така де ама и сегашното положение на СейФер ми харесва.Но все пак и да не протакат много събирането  нашите сценаристи ,чеееее  и Сейран и Ферит едвам издържат така че може в следващите един два епизода да се помисли за това как по интересен начин Сейран пак да си стане Корхан. Simple Smile
Най-ми хареса сцената с танца .Много бяха сладки Сейран  и Ферит ,но много бързо приключи за съжаление  тази красота.И ловенето на риба беше добра хрумка -великолепната четворка Сейран ,Ферит и Суна и Абидин си прекарват чудесно заедно ,а новото положение на Абидин като съпруг и чичо много му отива и го прави спокоен и на мястото си в тази групичка.Преди горкия все беше като натрапен ,все беше на работа ,на услугите на Ферит въпреки добрите отношения между двамата.Но сега вече Абидин е на мястото което му се полага и е там не като натрапен и с по ниско положение ,а с достойнство и спокойствие ,че е точно там където трябва и е в същото положение като другите трима.
За съжаление обаче спокойствието на  Абидин и Суна няма да продължи дълго.Новия враг в скоро време ще си заяви претенциите и над имението и над  Абидин ,да видим той тогава какво ще направи и на коя страна ще застане. Thinking Проблема със Суна също май-няма да е малък,дано поне да е разрешим .Много ми стана мъчно за нея като разбра ,че не е бременна ,дано положението да не е най-лошото и дано този път поне Сейран да е пощадена и при тях  с Ферит  само с неговото заболяване и проблеми да се занимават.  Hands Pray
Документа ,който Ферит подписа не знам доколко е юридически издържан и дали изобщо има някаква законна стойност  Thinking Тук има някои моменти които не ги разбирам и дано с превода да ми се изяснят.
Ферит се чувства много зле ,че е постъпил така и сигурно се беше запътил да каже на дядо си истината ,но завари Сейран и получи паник атака ли е и ли нещо друго не знам ама хич не му е добро положението и се нуждае от почивка и от някой да му помогне професионално ,а Сейран ще се погрижи за другото.  Heart
Орхан и Гюлгюн ми харесват ,че се сближават ,а и Орхан взе да има големи съмнения относно Бетюл. Дано в следващия епизод да се разкрият лъжите и и да се приключи с тоя проблем ,че ми се втръсна да и гледам кривата физиономия в имението и да стои на мястото на Гюлгюн.
Есме и Гюлгюн ще си имат бизнес ,това е добре даже много добре. Hands Clap Тъкмо като ги изпъдят всичките Корхан от имението и като обеднеят ще заработят в ресторанта докато си стъпят на краката.  Simple Smile Халис деде ще е на касата ,Хатуч ще е главна хостеса и ще настанява клиентите,Сейран ,Ферит и Суна ще са келнери,Аби бодигард ,Орхан еееее той ще хубавее това го умее най-добре  Simple Smile.Кязъм ще е безполезен както винаги това е което пък той умее най-добре   Simple Smile,Есме ще готви ,а Гюлгюн ще помага и ще е ПР ,тоест ще разнася флаери ,за да рекламира заведението  Simple Smile Ааааааа  а на Ферит му намерих още една работа-в петък вечер ще има жива музика и той ще пее ,ще му купят един синтезатор да му акомпанира ,а Кязъм ще танцува ето не е чак толкова безполезен човека  Simple Smile
Оф шегата на страна ,но дано не се стигне до вземане на имението от Корхан ,че Ферит ще се съсипе и къде ще се дянат всичките тия Корхан ,какво ще правят как ще я карат  Thinking Ферит бързо да се оправя ,да се захващат двамата със Сейран сериозно и да измислят великолепни модели на бижута ,за да се спасят от банкрут и нищета ,чееее на никой Корхан няма да  му отива бедността.  
Оф тоя Кязъм голям е  Simple Smile Признах го ,той е едно парти животно бе  Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:40 от Eny87

# 729
Айде да видим хейтърчетата, какво ще кажат сега, какви глупости ще напишат, толкова са жалки в старанието си да докажат че не са заедно и че е ПР, а АфРам си гледа кефа 💕🧿

# 730
# 731
Анабел, на мен грам не ми пука какво ще кажат солата и хейтърите. Просто се радвам, че Афра и Мерт са успели да си откраднат малко време за себе си. Наистина не знам как се издържа това следене и вглеждане във всяка стъпка и жест, който правиш. Шапка им свалям как се справят с цялото внимание към тях. Аз не бих успяла.🤍🧿🌹🐑🧿🤍

# 732
Хайде против хейтъри и зли очи. Какви сладури са ми и двамата

# 733
  • София
Заповядайте в новата юбилейна 70-та тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1714326

Започваме я с хубави емоции, надявам се така и да я изпишем Stuck Out Tongue Winking Eye

Очаквам предложения за анкета. Мислех нещо за Сейран и Суна, но не мога да преценя.

# 734
Благодаря за снимките и клипчетата! 🌹Много са хубави нашите. 😍 Слагам цяла щайга с чесън. 😄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄

Общи условия

Активация на акаунт