Отговори
# 690
Доста скучен епизод. Нищо не се случи. Изпуснах един момент - как така Ферит и Абидин също се прибраха пияни? Доколкото видях, само Кязъм пи.

# 691
Аз не мога да проумея, защо пишеха толкова безоблачен живота на Ферит, докато беше с кака си, сега и проблеми с фирмата, сериозни, и той не е добре. На всичко отгоре, изглежда и Сейран пак ще изкарат болна.

# 692
От цялата работа и скучния епизод,аз съм доволна само за едно. Heart Гълъбчетата излетяха на някъде,никой не ги засече,нека се разходят свободно,да се налюбят,да се нацелуват и да дишат,без журналя и фенове. Heart
Аз гледам сериала вече,само заради тях,любовта им и труда им.

# 693
И те едно имение  имат и всички го подхвърлят на пинг-понг
Сейран да го беше предписала направо на Абидин, че да си спестят отмъщението на новоизлюпената му майка

# 694
VAL, късно се включих и разбрах, че имаш празник.
ЧЕСТИТО да е името на половинката ти и дълги години да празнувате щастливо.

Този епизод беше действително написан на коляно с много нескопосани сцени.
На Мерт и Афра залагаме, за да отидем до края на серията, но ако отново ги
разболеят това вече ще е много. Ферит му се събра много и явно не издържа.
Абидин ще помогне за имението и ще докаже, че е Корхан и повече от брат на Ферит.

# 695
Рейтингът!

Добро утро, мацки! 🫶

🤍♾🧿🫶🧄

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 09:10 от BELL-

# 696
Добро утро!!!
Серията беше скучна, много пълнеж имаше...направо ми липсва Гюнгер....при него имаше някаква интрига, а сега нещо не успяха да ме заинтригуват. Рейтингите ме учудиха, не очаквах повишение. Дано фраговете са по-интересни.

# 697
Явно това иска турският зрител
Което няма нищо общо с нашите виждания за интелигентен сценарий Open Mouth
Аз от това по-голяма боза и безмислен сценарий не бях гледала до сега.......
Или са очаквали зрителите нещо повече и другата седмица ще си го покажат....Нямам друго обяснение

# 698
Eдна целувка и един бисер на Ифакат - Два дни работиха и сега 6 месеца ще почиват! Май с това ще го запомня този епизод. Но нещата с парите стават все по-драматични. Ако чак толкова са го закъсали, да помолят зрителите да съберат някой лев, респективно лира да помогнем на Корханите и най-вече на СейФер да си гледат любовта, а не да се занимават с прозаични неща като някакви си пари.

# 699
Добро утро, момичета. Дано това, което гледахме, да е подготовка за нещо вълнуващо следващата седмица. В това ми е надеждата. За мен единствената хубава сцена в този епизод бе танца на СейФер. Там бях така 🫠❤️‍🔥❤️. Погледите им, целувката им. Ах... Наистина ми напълниха душата. На Сейро още се сърдя, че толкова бързо свали слушалките 😀, защото за този епизод заслужавахме поне минутка от тази красота. Останалото наистина не ме развълнува. Очаквах много повече от първите сцени с риболова, там имах нужда от повече, много повече време с Ферит и Сейро. За случилото се със Суна - темата е изключително чувствителна и деликатна, много трябва да внимават как ще я развият тази линия и какви ще са реакциите на Суна, ако се окаже че има проблем при нея. Но след като миналия сезон имахме болестта на Сейран (необяснена и мистериозна все още), подготвяха ни, че ще гледаме влошеното състояние на Ферит (Мерт играе за мен много убедително тези сцени🖤), защо трябва да имаме още герои със здравословни проблеми. Майката на Аби за мен още е много далечна, трябва да ни дадат повече мотивация на героя и наистина основателна причина за присъствието и. Добре, че Дирен играе Казъм. Иначе не знам как щях да издържа сцените от онова "парти". Другото, което не ми хареса е, че Ферит и Сейран отново не успяха да споделят истински и открито своите притеснения. И двамата все още първо действат, водени от желанието да помогнат и да защитят тези, които обичат. Толкова хубави и силни изглеждаха при разговора си с Халис в миналия епизод, когато действаха заедно, такива искам да ги виждам.

# 700
  • София
Аз още не съм гледала серията със субтитри, но на мен ми харесаха новите интриги. Имам забележки, разбира се, но най-после на спокойствие изгледах сцените на страничните герои и на мен повечето ми харесаха. Много мъчно ми стана за Суна, като се разбра, че не е бременна. При всички случаи тя ще има някакъв проблем в тази насока, загатнаха и май от кой ще има бебе Абидин, но да видим, доста наблегнаха на две сцени на Айшен.
Може да има грешка в резултатите, няма да се изненадам да кажат първо, че проблемите са на Сейран. Така или иначе предполагам, че ще има доста спонтанна и неочаквана бременност там, тъкмо ще е по-интересно, ако си мислят, че има проблем. По този начин и ще започнат най-после да показват тези психологични проблеми на Суна, които отлагат два сезона.
Сейран е измислила нещо, според мен в крайна сметка няма нищо да каже на агата и с Ферит ще се измънат от ситуацията.
Харесаха ми и Гюлгюн и Орхан(не мога да повярвам, че го пиша), не знам как не се награбиха.

Сега гледам рейтингите и виждам, че е имало и мач.

# 701
Мистери +1! ✌🏻

# 702
Bell, благодаря за този кадър. ❤️‍🔥🫠❤️‍🔥

# 703
Не ме грабна епизода, във финалната част ме заинтригуваха чак. Но пък се радвам за покачването на рейтингите и то много. Не разбирам драгия турски зрител, но нали имаме зелени стрелкички, това ми е успокояващото.
И аз си мисля, че Сейро нищо няма да каже на Халис. Правя съпоставка със сцената когато Ферит припадна и преувеличи малко, Сейран се притесни и после той каза на Аби че тя няма да го остави наполовината път не не...и сега така ще стане. Не искам пак да изкарват Сейран болна , Ферит е достатъчен.

Майката на Аби, върти суче и иска да разгроми Корханите, но Аби ще ги спаси и ще се изправи срещу майка си.

# 704
Здравейте, момичета! 🙂

Надявам се Абидин да не преспи с Айшен, защото това ще бъде наистина нелепо. До този момент винаги са го показвали като силно влюбен в Суна и ще е супер нереално, ако си легне с друга, особено с онова злобно човече Айшен. Хубаво е сценаристите да вкарват интриги, но все пак трябва да има и някаква логика.

Общи условия

Активация на акаунт