Отговори
# 675
5 минутки! 🤘

# 676
  • Ямбол
Добър вечер мацки.Честит празник и приятно гледане на епизода.🤗☺️🥂

# 677
# 678
Красавец! ❤🔥

🤍🪬🧿♾🧄

# 679
Много замислен Феро.
Честит празник!

# 680
Тази серия едва ли ще влезе даже в десетката на най-добрите, но има и такива, а може пък второто полувреме да е по-вълнуващо.

# 681
Супер скучна серия до тук,поне за мен.ГГ почти нямат сцени и връзка никаква с голямата заявка от епизод 85.Поне мен,изобщо не ме вълнуват Суна и Абидин,нито триъгълника на Орхан...пълнежи и пълнежи.

# 682
Те и диалозите между Сейран и Ферит са доста странни. Даже преводачката се чуди, а тя какво ли не е видяла...

# 683
До тук наистина голяма скука, но пък момичетата ги подбраха 🤣. Все пак чакам с нетърпение сцената в стаята с танца.❤️
Ееее не, Бетюл удари дъното.🫣

# 684
Мда... Серията не беше много окей Grinning
Да видим освен Ферит, кой друг ще е болен. Суна, или отново Сейран Worried

# 685
Какво е правила Сейран цял ден, след като е казала сутринта, че ще помага на майка си, а не го е направила и чак вечерта отиди да говори с Халис.

Какви ли са резултатите, пак ли нещо незнайно или този път са се посъветвали с медицинско лице.

Дали наистина на Ферит му стана зле или нарочно го направи, за да не даде възможност на Сейран да каже на дядо му.

# 686
  • Ямбол
Епизода не ме грабна като цяло.Но Бетюл с тази "еротична червена нощница " направо ме уби легнала като тюлен чака и тя.....🙄😁.Повечето в епизода пак беше един пълнеж. Само танца с целувката на Сейфер ми хареса. Гюлгю и Есме ще стават бизнес дами.Да им е честито. Суна милата уж е бременна после пък имало проблем с теста или нещо такова.Дали прислужницата не е направила нещо.Странна работа 🤔.
Ферит добре,че припадна Сейран най-накрая да разбере ,че нещо с него не е ОК и да му помогне. 🧿💙

# 687
Безинтересна и скучна серия. Просто си запълват сезона.
Есме и Кязъм ми идват в повече с действията си. Есме от
заспала домакиня, голяма бизнес дама стана.
Как ли трудно приемат сцените Афра и Мерт, но.....
Майката на Абидин и тя не се заинтересова до сега от сина си,
сега се сети да отмъщава.
Те всичките ще ги изкарат болни. Ферит припадна, доктора търси
пак Сейран за изследванията. Много неприятности само за тях.
Другите са бели и добри и нищо не ги застига.
Не ми се мисли какъв рейтинг епизода утре ще има.

# 688
Не знам при този рейтинг как си позволяват да правят подобни серии с толкова много пълнеж. Хайде дори да оставим рейтингите, но просто този сценарий е обида за актьорите. Дори и СейФер не могат да оправят положението. 🥴 Само заради тях избутах епизода. 🥰

# 689
Хем нищо не разбрах не само от разговорите им,а и от действията..
Как се подписва такъв договор без адвокат?
Как се дават пари,без да им се плати данък?
За какво им трябваха толкова много пари?
Как ще вземат имението,като не е подписан от собственичката?
То и аз мога да се подпиша....
И как така великите Корхани не знаят за Великата Старша,дето управлява половин Истанбул?Че и майката на Абидин?!?
Чак такава недомислица не очаквах,честно

Как се взима заведение без фирма и документи?
То верно,че в Турция си е бамбашка бизнеса без много,много контрол и правила,ама пък чак толкова......

Хем прекъсваше и то за дълго време
Хем ми беше скучно и мудно

Това петимата сценаристи ли измислиха?

Момичета,благодаря за пожеланията.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт