Отговори
# 585
  • София
Има снимки на Афра в Getty

# 586
# 587
Ееее колко хубав фраг, супер, успяха пак да събудят интереса. Дано ги видим да се борят заедно със състоянието на Ферит.

# 588

Благодаря, Албена. 🌹 Изглежда предстои интересна серия. Коя е жената разбрахте ли?

# 589
Благодаря за фрага

# 590
Пускам ви линк и за ютуб отделно.  Има някакъв проблем в бг мама ,не дава да се редактират постове.
https://youtu.be/C6jM7NdXaUA?si=_WSzgHJILTfqHDpD

# 591

Благодаря, Албена. 🌹 Изглежда предстои интересна серия. Коя е жената разбрахте ли?
Майката на Аби е това. Дори Бирсена писа.

# 592
Да, ама какви са тези документи, които размятат и защо Халис крещи така?🤔

# 593

Феро: Продукция "Изживявам мечтите си с Ферит Корхан", представям с гордост.
Сейро: Ферит!
Феро: Да бъдеш семейство не означава да съдиш, а да простиш и да продължите пътя заедно.
Халис: Каква е тази смелоост?
Феро: В толкова лошо положение ли сме?
Халис: Дотолкова, че да преглътна думите си.
Някой: Пари искат Корханови.
Новата: Да видим колко са свързани помежду си Корханови и от какво могат да се откажат един за друг.
Халис: Ти ще защитаваш единството на семейството ни. Единството на всички, които живеят под този покрив.
Феро: Сейран, какво става?
Сейро: Разведох се! Ферит!
Гюлгюн: Ние решихме да направим крачка.
Есме: Купихме това място.
Кязъм: Какво?
Ферит: Тогава втория човек, който трябва да направя Корхан, е Сейран.
Някой: Господарката каза последната си дума.
Сейро: Халис ага, Ферит направи нещо и трябва да го знаете и вие. Ферит!

# 594
Еве, благодаря! 🌹Ферит яко се влошава, дали Сейран е забелязала вече? 🤕 Майката на Абидин ще създава проблеми и сигурно ще им даде пари срещу какво обаче? Ферит какво ли подписа?

# 595
Новата явно е извъртяла Феро да подпише нещо.Интересно как са представени нещата във връзка с репликата да се откажат Корханови от някой от тях.Проблема на Ферит поне няма да го протакват,Сейран ще разбере още в този епизод ,предполагам.И въпреки всичко все още съм с усещането,че ми липсва нещо,което да ме кара да искам петъка да дойде по-скоро.

# 596
Здравейте,момичета🎄
Чета ви,но нямах време да пиша,а се насъбра…
Цялостната визия на Афра за наградите на GQТурция на мен много ми хареса.Разказваше история с тази визия и то изцяло в стилистиката на медията…Определено, запомняща се…
Мерт не е бил,защото поводът изобщо не го изисква.Те неофициално и лично може да са си двойка,но още официално нищо не е обявено….Сега ли да е момента?Няма как да стане….
“Сладката” Афра /както я нарече П.А🙄/ рекламира мюзикъл на своя колежка…..По делата им ще ги познаете😍
Фрага ми хареса,защото виждам проблеми,но  които този път ще се решават от СейФер.Ферит припада,но в ръцете на Сейран.Любовта ще излекува всичките им рани…Не ми се гледа вече драма…Тази любов и химия на екрана,категорично заслужава хепиенд🙏 …И поради тази причина ми се иска да променят вече жанра и да гледаме романтична история😍..

# 597
Благодаря за превода и за споделянето на фрага, момичета!🌹
Сейро се разведе и добрите новини май са до тук, макар че ми се струва, че скоро ще видим и предложение. Ферит ми къса сърцето, но след последната сцена няма как състоянието му да бъде скрито. Сутринта се сетих за епизода, в който Ферит разбра за Орхан и Ифакат. Искам много да ги видя отново как са един до друг, истински, споделящи и подкрепящи се безусловно. 💔❤️ Надявам се и този нов образ да го изградят добре и наистина да има смисъл в присъствието на този герой.

# 598
Благодаря за превода, Еве.
Има динамика, но и нови премеждия в имението.
Най ми е странно, че някой , свързан с Корханови го няма цял век
и отведнъж идва с големи претенции за собственост, внимание и обсебване.
Ферит вече не издържа на напрежението, но е добре, че не скри от Сейран заболяването
и предполагам бързо ще се възстанови.
Не им е съдено да изживеят продължително време любовта си. Непрекъснато ги спохождат
беди и проблеми, както свой, така и на цялата фамилия.

# 599
  • София
Еве, благодаря за превода Flowers Rose
Аз знам на мен какво ми "липсва" - не се нервирам от фраговете и сериите. Това е разликата. Хареса ми, ще фалират Корхан. Ферит намира пари от неподходящ човек. Въпросът е в замяна на какво ще ги получи. Дано не е дял от фирмата.
Няма лошо да се опитва да се справи сам, но той психически не е устойчив, че да го направи.
Дали не припада заради диабета?
В момента дават точно това, което исках да гледам като сюжет. Почти де, мислех, че докато имат фирмени проблеми Сейран ще е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт