Отговори
# 600
В Х се организират да помагат. 😄

# 601
Еве, благодаря! 😘
И ма мен фрага ми хареса, нямам търпение за петък! ✌🏻

🤍♾🧿🧄🪬

# 602
Малко обяснения от Езел в Х

Това е много тежко, гечмиш олсун. Халюцинациите както и да е, но те написаха конверсии. Г-жа докторката трябва да се върне възможно най-скоро.

И обяснява за тези конверсии

Можем да мислим за това като за сериозни физически реакции, като парализа, припадък, загуба на чувствителност и т.н. Неговият източник е психологически, а с нарастването на психологическата тежест се появяват физически симптоми. Основното е, че Ферит не може да се справи с това, през което преминава.

Сори, ако не е точно предадено Blush

# 603
Важното е отново да има раздвижване в сериала и героите да се обединят за
излизане от създалото се положение в семейството.
Аз си мисля, че Аби ще е този който ще покаже, че е свързан силно с Корханови
и ще помогне в този момент.
От думите на Ферит се разбира, че отново ще има сватба и дай Боже наследник.

Не знам на вас, но на мен Есме вече ми става противна. Скатава се толкова години,
като безгласна буква, сега чак и бизнес дама ще става. Пресилен персонаж.

Каката продължава да се вихри с изказвания по социалните мрежи за сериала ни.
Май и липсва известност и се прави на интересна. Учудена била, че я наричали"лелята".
Буче поне това не прави.

# 604
Буче не се чудеше, че я наричат риба, хамсия и тн 😂 нали щеше да съди някой, ама какво стана?

# 605
Не е лъжа. 😂😂😂

# 606
Добър вечер  Kissing Heart
Новия трейлър ми хареса Heart
Еве  мерси за превода му Kissing Heart
Става заплетено и интересно действието.Хм новата героиня ще си отмъщава ,дали ще признае на Аби коя е или за сега ще трае и ще се опита да унищожи Корхан  Thinking
Ферит се влошава ,но въпреки всичко се опитва да се държи ,да си изпълнява задълженията и да се опитва да си оправи отношенията със Сейран и да започнат тяхното общо ,ново начало,но май няма да му се получи ако се съди по това ,че припадна в краката на Сейран.
Май сценаристите няма да се бавят много с драмите около здравето на Ферит и Сейран спешно ще научи ,че нещо не е наред с него.И слава богу ако стане така ,за да може тя да му помогне или по-скоро да му бъде подкрепа и да го  следи как е докато се оправи .Така и така проблемите на Корхан са си достатъчно не  е необходимо и около здравето на Ферит да се проточат драмите.Нека той бързо да започне да се възстановява ,чееееее проблемите в бизнеса и в семейството  вече чукат яко на вратата ,а и бамби със Сейран трябва да правят тъй че  антепското фъстъче да го хваща за ръката да го води на психиатър ли ще е или друг доктор по нервите вече това си е нейна работа ,да го подхващат в болницата да го оправят и да си поеме  пак задълженията ,че то него си чака всичко.

# 607
Много ми се иска за болестта на Ферит да се докаже, че е следствие от хапчетата на ЛЕЛЯТА.
Най после един гадняр да си получи наказание, а не да се измъкват чисти и с достойнство избелени.
Не стига, че цял втори сезон и десетина епизода от трети сезон си изгубихме от интригите и
манипулациите на разни метреси и детегледачки, пък да си отидат и ненаказани.

# 608
Добро утро,момичета!Забелязвам голям завой в сюжета.Доминиращите в Корхан вече не са мъжете,а жените.Есме и Гюлгюн спират да "търкат" диванчетата и започват свой бизнес без Орхановци и Кязъмовци.Орхан отдавна е аут като бизнесмен,Кязъм пък въобще не го виждам като такъв.Ферит е крайно изтощен и временно е аут от "спасяването" на Корханови.Сейран е тази която ще застане и ще се бори за оцеляването както на Ферит,така и на Корхан.Абидин сигурно ще се опитва да помогне на жените,но ми се струва,че Суна ще е лидера и при тях.Халис е притиснат яко в ъгъла.Личи,че е абсолютно безпомощен.Не съм сигурна,че тази жена е майката на Абидин,но новия "враг" също е жена.Този път ще се изправят жени срещу жени и това ми харесва.На няколко места четох,че Невра се връща за да си отмъсти и унищожи Корханови.Знаем,че семейството и е едно от най-влиятелните в този бизнес.Дали тази жена е свързана с нея или с Абидин няма да разберем в този епизод.Ще гадаем по действията и.Ако я пишат майка на Аби ще е доста плоско и неадекватно,но ако я свържат с Невра,което аз предпочитам,тогава ще е логично и ще се завърши още една линия.Естествено,че Ифакат и Хаттуч също няма да си стоят "мирни",а всички знаем какво си могат и двете.Харесва ми и това,че се очертава интересна битка,цивилизована,а не отмъщение "зъб за зъб,око за око" като че ли живеем в Средновековието.

# 609
Гюно Kissing Heart

Малко за разкош сабах сабах Heart Eyes

# 610
Добро утро, мацки! 🫶
Сокчетата на Рамо с 5 награди, в 5 категории! 👏 Златно ни е момчето! ❤🔥❤🔥❤🔥

🧿♾🤍🧄🪬

# 611
Добро утро😘

# 612
  • София
Сладурана

# 613
Добро утро Еве благодаря за превода В сериала май съвсем се объркаха Двама млади влюбени и изведнъж болен момък

# 614
Усмихнати са толкова красиви.❤️

Общи условия

Активация на акаунт