Отговори
# 615
# 616
Никак не ми харесва този развой със заболяването на Ферит, и то не защото не е логично да "изкукурига" след целия стрес, а защото нашите сценаристи нямат капацитета да развият такава сюжетна линия. Ще стане като при Сейран, знаем за заболяването й, но какво е и как се е излекувала никой не показа. Можеха да ни покажат как двамата заедно се борят със заболяването й, като по този начин изпратят и послание до зрителите, че винаги има надежда когато сте заедно в борбата. А те абсолютно нищо не показаха и го претупаха здраво. Сега съм почти на сто процента сигурна, че и психическото състояние на Ферит ще претупат. И как не измислиха нещо друго, а само болести за тези млади хора. Буквално нямат миг спокойствие. 😵‍💫

# 617
Честит рожден ден на Сезин Бозаджъ, нашата Есме 🥰🥰🌷🌷🎂🎂🍾🍾🍷🍷
Жива и здрава да бъде, много успехи да има занапред!

# 618
Болни от любов. Явно това е тяхната диагноза. Друго си е да си здрав, прав и корав с хапчетата на кака. Да не беше гледал Ферит това огледало. Ама тогава щеше да се натъкне на очите на Сейран и пак същото щеше да стане. Така им е писано, но ще се оправят.

# 619
Dichkata, тенкю за резюмето! 🌹
Честита да е Сезин Бозаджъ! Здрава, щастлива и успешна! 🍀

# 620
# 621

Феро: Продукция "Изживявам мечтите си с Ферит Корхан", представям с гордост.
Сейро: Ферит!
Феро: Да бъдеш семейство не означава да съдиш, а да простиш и да продължите пътя заедно.
Халис: Каква е тази смелоост?
Феро: В толкова лошо положение ли сме?
Халис: Дотолкова, че да преглътна думите си.
Някой: Пари искат Корханови.
Новата: Да видим колко са свързани помежду си Корханови и от какво могат да се откажат един за друг.
Халис: Ти ще защитаваш единството на семейството ни. Единството на всички, които живеят под този покрив.
Феро: Сейран, какво става?
Сейро: Разведох се! Ферит!
Гюлгюн: Ние решихме да направим крачка.
Есме: Купихме това място.
Кязъм: Какво?
Ферит: Тогава втория човек, който трябва да направя Корхан, е Сейран.
Някой: Господарката каза последната си дума.
Сейро: Халис ага, Ферит направи нещо и трябва да го знаете и вие. Ферит!

Здравейте, не успях да разбера едно нещо от фрага, на кого Халис Ага казва тази реплика? На Ферит или Сейран?
Ти ще защитаваш единството на семейството ни. Единството на всички, които живеят под този покрив.

# 622
И аз така казвам! Приятна почивка на маите любими! ❤🔥

# 623
Ах, тези очи! Ах, този поглед.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 624
Стори от Афито 🥰🧿

# 625
Акиф да се стяга, че този път не искам грешки. 😂😁

# 626
Сори, мацки за предните ми публикации, но има проблем някакъв и не мога да редактирам! 😘 Ама виждам, че е ясно! 😂
Потретвам, защото са много сладички! ❤🔥

# 627
  • София
Димес са благодарили на Мерт за наградите снощи

Сейран и Ферит имат два разговора с едни и същи дрехи при агата. Единия е в стаята пред спалнята, другият в самата спалня, когато Ферит влиза и пада. То явно и така ще свърши серията, ако няма изненади. Вчера така и не се разбра къде са снимали.

Днес освен да чакаме стори от някой за да разберем къде са, друго не ни остава Simple Smile

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 628
Димес са благодарили на Мерт за наградите снощи

Сейран и Ферит имат два разговора с едни и същи дрехи при агата. Единия е в стаята пред спалнята, другият в самата спалня, когато Ферит влиза и пада. То явно и така ще свърши серията, ако няма изненади. Вчера така и не се разбра къде са снимали.

Днес освен да чакаме стори от някой за да разберем къде са, друго не ни остава Simple Smile

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

На мен ми беше любопитно, на кого Халис говори че ще защитава семейството, на Сейран или Ферит, защото четох в инстаграм в коментарите възмущението на някои че Халис го бил казал на Сейран, а на мен ми се стори че го казва на Ферит

# 629
Влязох и аз днес да чета администраторската  тема и има проблем с редактирането и не само ,но да се надяваме ,че ще го отстранят. Дори вече е отстранен проблема. Може да се редактирааа
Ферит е много щастлив 😁

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 16:44 от Албенаа

Общи условия

Активация на акаунт