Отговори
# 630
Според мен,  на Сейран ги казва думите.

# 631
Завръща се сериала по БТВ стори от 24 декември  при нас. Тъкмо за празниците хаха

# 632
Здравейте   Hug  Hug  Hug
 Жива ,здрава ,много щастлива и успешна да е ,Сезин Бозаджъ и още дълго да ни радва с ролята  си на Есме  Flowers Four Leaf Clover
Диче  мерси за резюмето  Flowers Rose
Има си хас да не се появи нов враг в живота на Корхан Angry Обаче да видим този път кой ще пострада ,а ако никой не пострада ще е най-добре ама надали.Очакват ни интересни следващи епизоди с изграждането на новите взаимоотношения между Ферит и Сейран ,неговата болест ,новия член на фемилито  Абидин,появата на майка му и новия враг,абе определено няма да е скучно.   Simple Smile

Момичета не мога да се въздържа и аз ще сложа пак някои от снимките от новия епизод.Ама много са хубавки Сейран и Ферит на тези снимки и изобщо  в последните няколко епизода.Е те винаги са си били хубави,но сега сякаш направо блестят ,а Сейран  в новия епизод с тия бели дрешки ще е като снежинка-беличка,нежничка ,ефирна и много красива.  Heart Като англече е -англечето на Ферит.  Heart И оная Дияр дето му каза на Ферит  ,че ако паднел нямало да я има нея ,че да го спаси ,еми хиииииич не си му нужна вече ти лелче ,защото Сейран е тук и ще се погрижи за всичко.  Heart

Много ще и се изкефя на Сейран ако вземе ,че улови някоя рибка  Simple Smile  Ей тъй да им покаже на всички  как се правят тия работи и Ферит да е спокоен каква скопосна жена си има и гладен няма да остане  в никакъв случай.  Simple Smile

# 633
  • София
А какво лошо има думите на Халис да са към Сейран, какво са се възмущавали, не разбрах. Тя в момента е много по-здраво стъпила на земята от Ферит.

# 634
Преди два-три дена, влизах в профила на БТВ стори във фб, да търся има ли инфо кога ще почват пак да дават Златно момче. Много късно 22:30.
 Мерси, Албена!

Нашите мълчат, не са качили нищо, по-рано днес, някъде из руските ИГ акаунти, ми се мярна, че към Италия отивали.

# 635
Започват пак да излъчват , но от епизод 1! ✌🏻

# 636
Еее, аз се надявах на трети сезон. Нищо пак ще гледам първи сезон, когато имам възможност, обаче това означава, че доста ще почакаме, докато дойде време за трети.

# 637
  • София
Еее, аз се надявах на трети сезон. Нищо пак ще гледам първи сезон, когато имам възможност, обаче това означава, че доста ще почакаме, докато дойде време за трети.

Вероятно ще започнат трети, когато приключат с повторенията, но това е доста време, 8 месеца май го даваха. Сериите със същата продължителност ли ще са?

# 638
А какво лошо има думите на Халис да са към Сейран, какво са се възмущавали, не разбрах. Тя в момента е много по-здраво стъпила на земята от Ферит.

Защото Сейран била напуснала Ферит, бил станал алкохолик, Сейран била пътувала до 36 държави, защото вместо да обвиняват Сейран за стореното я боготворят

# 639
  • София
Ами човек малко трябва и да разсъждава, защото ако аз трябваше да избирам на кой да поверя семейството си в тази ситуация, също бих избрала Сейран. Грешките им са в миналото, направили са си изводите.
Така или иначе двамата ще се справят заедно и това на кой го казва няма да има особено значение.

# 640

Вероятно ще започнат трети, когато приключат с повторенията, но това е доста време, 8 месеца май го даваха. Сериите със същата продължителност ли ще са?
Изгубих статията , но пишеше, че сезон 3 щял да започне лятото!

# 641
В очакване на новия епизод две препратки към любимия първи сезон ❤️

# 642

🧿♾🪬🧄🤍

# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт