Работилница за великденски чудеса в София,НОВА ТЕМА

• 20 779
  • 401
  •   1
Отговори
# 240
За какви бройки говориш?! #Crazy
Аз съм извадила малко повече от 100. Всъщност те нали са двойни..значи над 200. Тях си имам предвид. Peace

И не се съмнявай в моите възможности. Crossing Arms Сещам се за начин, чрез който ще мога да раздам с лекота и 10 000. tooth

# 241
  • sofia
За какви бройки говориш?! #Crazy
Аз съм извадила малко повече от 100. Всъщност те нали са двойни..значи над 200. Тях си имам предвид. Peace

И не се съмнявай в моите възможности. Crossing Arms Сещам се за начин, чрез който ще мога да раздам с лекота и 10 000. tooth

ирен4е,ще ги взема от теб,или ще се видим в квартала WinkА и за продаа4ка ще те вземем Hug
който има флаери да го носи Praynig

абе Иве,срещата е утре Rolling Eyes

приготвила съм на отбора пред църквата това-онова,някви примерни цени,списъци.........

# 242
Приготвих всички неща,които успях да сътворя-разделих на две,опаковах,надписах и утре ще ги донеса.
Три часа се борих с ш.....те драйвъри на кабела на телефона,че такива хубави снимки бях направила,но така и не успях да ги кача Cry
Който е утре на срещата ще ги види,а другите сори ама нали съм си скарана с техниката.

# 243
И що не се обади за подкрепа  Crazy поне щяхве са ке омотаеме в кабелите заедно  Mr. Green

Луминоза
, като тръгнеш от партийния дом дет му свалиха петолъчката и все направо, направо, направо и по някое време в дясно ще ти се покаже - кино Арена  Mr. Green

Аз ей сега довършвам две мъжкарски престилки с морска тематика и ще опаковам, такаче утре да съм на 6  Blush

# 244
  • sofia
мисля си нещо аз newsm78Времето не се ли мести с 4ас назад?

# 245
  • sofia
петък-Роси,Миленка,Сънили,Весето,Каролина,Нези,Гери,Руми,Маринка

събота-Ева,Нези,Криси,Дамаянти,Зари,Линда,Гери,Миленка,Маринка,Руми,Весето
-библиотеката-Миленка,Гери,Ева,Линда,Нези
-църквата-Дамаянти,Криси,Зари,Маринка,Eти,Руми,Весето,моми4етата от Видин

неделя-Маринка,Мариета,Роси(14.00-17.00),Криси,Линда(до 15.00),Гери,Зари(до 15.00),Петя,Ивето
-библиотеката-Роси,Линда,Гери,Петя,Весето
-църквата-Зари(до14.00),Криси,Ети,Маринка,Матакосмата,Мила(логопедката),Ruxi HugДамаянти

Това е последно,съгласувано е с пове4ето от вас по тел.

Криси,поеми организацията на църквата,аз поемам с Миленка библиотеката.Разбирайте се по места Twisted Evil

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 10:42 от lavender

# 246
4arlin, получи ли пакетите? Казаха, че днес ще са в София... Thinking

# 247
Роси, изтървала си ме за събота. Ако може ме пиши за пред църквата - цял ден. Party
Неделя...ще се пробвам да съм до 15 часа, но надали ще успея - майка ми има имен ден. Flutter

И извинете за тъпия въпрос, вече съвсем ще ви шашна с познанията си, но нали става дума за библиотеката между Сф Университет и Паметника на Васил Левски?! Embarassed Rolling Eyes

# 248
  • Sofia - TelAviv
И извинете за тъпия въпрос, вече съвсем ще ви шашна с познанията си, но нали става дума за библиотеката между Сф Университет и Паметника на Васил Левски?! Embarassed Rolling Eyes

Според мен  си се объркала  Wink  Става дума за тази на пл. Славейков  Simple Smile

# 249
  • Sofia - TelAviv
Нали Роси каза днес да носим листа и химикалки. Ти днес донеси повечко, за да записваш с големи букви  Joy  bouquet

# 250
  • Sofia - TelAviv
мисля си нещо аз newsm78Времето не се ли мести с 4ас назад?

Само дано и Роси е разбрала, че часът се мести с един час напред, а не назад, което значи че сега е 9.00часа   bouquet  Mr. Green
До след  малко! Аз отивам да се подготвям.

# 251
от Добри4 при мен пристигна колет(3 кашона) от Тоня Петрова  bouquet
Ще ги отварям дове4ера Twisted Evil

Едното трябва да е с моите играчки. Дано не са се омачкали много Embarassed

# 252
АмаренаJoy Joy Joy,тъкмо щях да качвам снимки на бурканята и изведнъж се опулих!
@sof ,бурканите са страхотни! Аз сега съжалявам, че толкова рано изпратих яйцата, защото не мога да се спра.  Rolling EyesПродължавам да духам... яйца и да ги рисувам.Какво ще ги правя?Освен да ги пазя за следващата година...

# 253
4arlin, получи ли пакетите? Казаха, че днес ще са в София... Thinking
Днес са идвали ,но понеже не е имало никой  в къщи са го оставили в техният офис.Нямаха тел.за връзка, аз ще им звъня утре и ще се договорим да си взема пакета Peace Не се притеснявай, ще пиша веднага като го получа Hug

# 254
Нещо съм се объркала...  newsm78 Обаче пак май няма да мога да смогна, до колко часа е срещата? На кой може да оставя после нещата, ако не успея да дойда? При кого ще стоят? Роси, при теб ли?

Общи условия

Активация на акаунт