КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 350
  • 793
  •   1
Отговори
# 375
Явно се препълни мениджмънта им с хора с психични отклонения. Чудят се как да извъртат директивите на ЕС заради алчност

# 376
Подобна беше ситуацията с дъщеря ми през лятото, когато купила прясно мляко в кутия. Цената се оказала доста по-висока, но след като платила, вече нищо не можело да се направи.

# 377
Какво се случва с Коледния календар на Кауфланд? Къде мога да проверя печелившите?

# 378
  • София
Подарен на Севда
Подарявам купон за 25% намаление на 1 брой бонбони Рафаело
валиден до неделя 29.12
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 13:09 от lite16

# 379
  • оттам, откъдето започва България
Аз подарявам -50% на шоколади Jotis, активен до днес.

# 380
  • Бургас
Днес някой да е ходил до К?
Сухите чушки дали са намалени?

# 381
В Пловдив на Пещерско шосе има ли още бяло Тофифи? Миналата седмица там ги видях. В понеделник исках да взема, но в Кичука и на Брезовско шосе нямаше от белите. Беше пълно само с нормалните бонбони.
И в другите магазини тези белите не ги видях.

Весела Коледа! Здраве,щастие, мир и любов във всеки дом !

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 15:08 от Morkovelka99

# 382
  • София
Подарен на Севда
Подарявам купон за 25% намаление на 1 брой бонбони Рафаело
валиден до неделя 29.12
Скрит текст:
Такъв купон подарявам и аз. Simple Smile

# 383
Шест лева бяха при нас сушените чушки, не бяха намалени, но аз миналата седмица взех от конкуренцията за 4,49.
Червените ябълки бяха по левче и взех към два килограма, но явно са били замразявани, защото отвътре вече кафенеят. Иначе на външен вид бяха много хубави.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 21:46 от Дидичка

# 384
Дидичка, аз от Лидъл взех сушени чушки за 3,99 лв (миналата седмица, в понеделник бяха на същата цена). Чудесни са. В нашия Кауфланд изглеждаха зле. Днес не съм ходила по магазини.

# 385
# 386
Търся отзиви за тази скара

# 387
Гледам доста прахосмукачки ще пускат следващата седмица - моята вече е за смяна, но работи и съм в чуденка?

# 388
  • до най-прекрасния мъж
Какво се случва с Коледния календар на Кауфланд? Къде мога да проверя печелившите?
Никъде, щели да се свържат по телефона само с печелившите. Кои са те...никой не знае.

# 389
  • София
Никъде, щели да се свържат по телефона само с печелившите. Кои са те...никой не знае.
Първо се свързват с печелившите и след като потвърдят всички данни, публикуват списъците в "Нашите печеливши". Никога не са оставали скрити. Просто са много бавни и най-вероятно ще звънят през целия януари месец.

Общи условия

Активация на акаунт