КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 308
  • 793
  •   1
Отговори
# 435
Всичките ми тенджери и тави са на Брио. Тенджерите са без емайл, за да си ги търкам на воля с абразив, тавите са с покритие. От година и нещо ги ползвам и съм доволна. За къщата на село купих две тави от червените с точките, но още не съм ги ползвала.

# 436
  • София
Емайлираните червени тави на точки са много хубави! Само ме е яд, че най-голямата заради лекият борд отгоре ми идва малко голяма за фурната. Въпреки това си я ползвам, но не се затваря плътно вратата на фурната ми.

# 437
С какви размери е най-голямата тава на точки?

# 438
  • София
36 см. се води, но реално това е диаметър на дъното. Отгоре е 37см.

# 439
Огъни леко единия край или двата с клещи (ако не се наранява покритието). Имам подобна тава (без емайл е) и така свих двата срещуположни края, за да се затваря фурната.

# 440
  • Карлово
Или като я пъхаш във фурната леко  наклони единия край нагоре, ако не е течна сместта де, мисля, че ще влезе.

# 441
  • Бургас
Как е сокоизстисквачка - Брависимо?

# 442
Този масажор пише, че е с 4 масажни ролки. Това са 4 ролки с по 2 топчета всяка или...?🤔 Някой има ли масажора, може ли мнение?

# 443
Имам подобен и масажира доста грубо. Не бих казала, че препоръчвам. Плюс доста бързо му се скъса "дрешката".

# 444
  • софия
Днес в Халите с КК масло "Млекарката" е 5,99 лв./250 г. Кг излиза 24 лв. Заредих малко. Ползвам го за готвене. Бях купувала преди време и не беше лошо.

# 445
  • София
Подарявам купон минус 5 лв при пазаруване на д 100 лв
валиден до утре 07 януари
Скрит текст:

# 446
  • София
Долче, такива масожори видях в емаг и бяха по-евтини.

Аз да ви питам за карта Кауфланд - може ли само с приложение, без физическа карта? И друго, може ли да сваля приложението и Половинков да сканира картата на неговия телефон? Така направихме с картата на Билла и работи. Току-що отвориха един магазин, който му е на път - оплака се, че имало шоколади, но само с карта. А не иска да слага нови приложения, че батерията на новия му телефон не стигала за деня.

# 447
  • софия
Аз да ви питам за карта Кауфланд - може ли само с приложение, без физическа карта?
Може
И друго, може ли да сваля приложението и Половинков да сканира картата на неговия телефон?
Може. Преди това трябва да си активирала купоните.

# 448
Благодаря! Някъде в темите хвалеха подобен тип масажор (даже беше от по-евтините), но не се сещам в коя тема.🤔

# 449
Благодаря! Някъде в темите хвалеха подобен тип масажор (даже беше от по-евтините), но не се сещам в коя тема.🤔
Имам такъв масажор, не е купуван от К.,. Главно очаквах да масажира добре на врата, но не е това, което очаквах. Иначе става, местя го по целия гръб, масажира, но не очаквай да е както " ръка да пипне.
П.п за 50 лева го купих.

Общи условия

Активация на акаунт