КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 287
  • 793
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Въпрос към редовно пазаруващите: има ли в КФ крем за тяло на тяхната марка Bevola, който да наподобява изчезналия такъв в Лидл (прилагам снимка):

# 481
Има. Около 3 лв. са.

# 482
Вероятно и в ДМ ще има сходен крем.

# 483
Знам,че не е мястото тук, но все пак,понеже е от КГ ще питам,имате ли отзиви за тази прахосмукачка. На 130 лв е намалена. Темата ,която намерих за прахосмукачките е заключена.
В кой Кауфланд я има тази прахосмукачка?

# 484
Варна Възраждане

# 485
  • оттам, откъдето започва България
Находката ми от преди празниците за скромните 8 лева. Нарушена опаковка, грамажа е точен. Намален с 59%. Въпреки, че имам достатъчно запаси не му  устоях.
Скрит текст:

Браво, и аз бих се радвала на такава находка. Редовно ходя при намалените с надеждата да намеря някой прах намален. При нас често намалят капсули, но аз не ги харесвам.

# 486
  • Варна
Вероятно и в ДМ ще има сходен крем.

Нямат, всички са плътни, бавно попиващи.

# 487
  • София
Този крем на Балеа от ДМ е много мек:
Скрит текст:

# 488
  • Варна
Този крем на Балеа от ДМ е много мек:
Скрит текст:

Благодаря, ще го имам предвид!

# 489
Значи..."масажорите" от 1,39 лв въобще не били заредени в нашия Кауфланд! Аз преди да попитам на Информация, разбира се, погледнах много добре около кучешките храни.😂
Инцидентно реших да си взема едно пакетче Нескафе и го сложих в горната част на количката до малката ми дамска чантичка (винаги ги слагам там, за да не изпаднат от количката, както и някои други по-дребни артикули). Да, ама пакетчето все пак някак е паднало в магазина.🤣 На касата на самообслужване посегнах, за да го взема, нямаше го пакетчето. Огледах се наоколо, повдигнах чантичката си, нямаше го. Платих. Излязох и една охранителка ме привика за проверка в една стаичка, колегите и' били видяли, че съм взела пакетче с кафе, а не съм го платила...☺️ Аз и' казах, че и аз си искам пакетчето с кафе, както и съм искала да го платя, ама е паднало някак в магазина и сега съм без кафе.😅 Тъпото е, че ми трябваше за сутринта кафето, но здраве да е! Вече май в найлонови пликчета трябва да ги слагам пакетчетата, за да съм сигурна, че ще стигнат до касата...🤔
Скрит текст:
Преди това пък в Лидъл ме накараха да си повдигна малката дамска чантичка, да не би отдолу да има нещо. Много проверки днес.🤣

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 22:02 от dolce miele

# 490
  • Варна
Въпросният "масажор" си е някаква безмислена джиджавка, щерката беше си го поръчала от Алито. Приятно ти е за няколко секунди докато се рошиш в косата и нищо повече 😅

# 491
Е, не очаквам кой знае какво от него, но ме интересуват и останалите артикули.🙂

# 492
Долче, такива дреболии винаги гледам да са горе, на детската седалка и да са притиснати, че и на мен ми са падали, по път за касите.
Много неприятно е това с охранителката, преди години ми се случи, за някакви парфюми, а аз въобще не бях вземала да гледам, просто минавах покрай регала. Но имали липси и проверявали всички, които минавали от там.

# 493
Дева, там беше сложено пакетчето, просто не затиснато и се е приплъзнало някак явно настрани или пък е минало през дупките (макар и малки, има дупки). Между другото, аз допреди седмица си се разхождах с пакетчетата Нескафе, които бяха по 1 ст. през миналия месец, в чантата ми бяха. Често ми се случва да си нося по 1-2 пакетчета с кафе в чантата. Само чисто кафе в пакетчета пия (не 2 в 1 или 3 в 1), а не навсякъде има от тях. Ако в чантата ми имаше от пакетчетата по 1 ст., сигурно щяха да се опитат да докажат как съм ги откраднала...😂 Всъщност, аз в първия момент си помислих, че охранителката иска да направи проверка на съдържанието в количката ми на случаен принцип, не че някой е гледал на камерите какво взимам, какво плащам...🙂
На мен ми се е случвало да ме проверяват веднъж преди доста години (вероятно преди 5-6 години), но тогава имаше страшно много сгрешени етикети и ги проверявах на сканиращото устройство на няколко пъти (уви, не беше много наблизо). Имаше разпродажба на ученически и канцеларски стоки, по етикет една цена, а реално друга, някои нямаха етикет. Явно им се е сторило подозрително, но аз проверявам на сканиращото устройство цената на всеки артикул, за който имам и минимално съмнение.🙂

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 10:23 от dolce miele

# 494
Има ли доволни от парната станция на Тефал ?

Общи условия

Активация на акаунт