КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 54 266
  • 793
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Като свърши нещо промоционално още в понеделник, дали зареждат пак? И кога, евентуално?
За маслото питам.

# 661
Солени са маслините, както очаквах.

# 662
Долчение взехме от кървавицата, но нещо не ни хареса, обаче предполагам това е защото я сравняваме с тази, киято сме приготвяли домашно.

# 663
Здравейте,
Като свърши нещо промоционално още в понеделник, дали зареждат пак? И кога, евентуално?
За маслото питам.

Маслото  е продукт, който се зарежда всеки ден, когато е промоционално.

# 664
Обикновено промоционални продукти зареждат в сряда вечер-тогава имат нова доставка, ако са поръчали и има неща в централен склад . Това за нехранителни.

# 665
  • shumen
При нас също масло нямаше.Днес си взех същото от друга верига.

# 666
Страшно се изнервих днес на пекарната. Скъса ми се дъното на плика с баничките за детето секунда, преди да го сложа в количката. И всичко на земята.🤬  Но, ако не беше станало така, щеше да се изсипе всичко на касата на самообслужване. Как може тези пликове да са чак толкова паянтави, веднъж да не подпирам с цяла шепа дъното и целият се отвори.🙄
Масло и при нас нямаше, но не съм и очаквала късно вечер да има.
При вас има ли от млякото UHT К класик 3,5%? При нас не са зареждали, откакто беше на промоция. Сега там слагат яйца.😂

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 23:04 от dolce miele

# 667
  • shumen
Долсе,ако са били топли баничките се разпадат пликовете.

# 668
danaeka, изобщо не бяха топли баничките. Аз внимавам много с тези пликове, но този плик май е направен за една баничка само...🙂 Имаше само малки пликове...

# 669
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не постъпвам коректно, но първо вземам найлонов плик и вътре слагам хартиенив плик. Сори.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 00:53 от iv.elina

# 670
Понякога и аз го правя това. Отделно че някои закуски пускат доста мазнина, докато стигнеш до касата, камо ли после...🙂 Днешните банички бяха тип пура, реших, че малък плик ще издържи две банички, но не.

# 671
  • Mostly in my mind
Не постъпвам коректно, но първо вземам найлонов плик и вътре слагам хартиенив плик. Сори.
Че защо да е некоректно?

# 672
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Че защо да е некоректно?
Некоректно е за природо-защитниците. 😉

# 673
Предполагам са получили дефектна партида хартиени пликове и трябва да се разправят с доставчика. голям процент от пликовете по веригите са с този дефект. Явно ползват един производител и машината му трябва да се ремонтира, но както винаги ще се сетят когато си загубят поръчките.
Правилно ползвате найлонов плюс хартиен ... поне докато минат няколко месеца и се убедите, че партидите им са изправни.

# 674
  • София
Аз откакто видях пенсионерите как опипват и вдигат от земята паднали хлебчета и ги връщат обратно, спрях да взимам от витрините с готови тестени неща.

Общи условия

Активация на акаунт