КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 241
  • 793
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз пък издирвам точно продукти с ГФС и не е толкова лесно, повечето имат и захароза. Преди пудинга на КФН беше с ГФС, сега вече е и със захароза.
Следващата ми алтернатива е продукт с подсладител, но те пък нямат същата хранителна стойност.
откакто гледах Захар, горчивата истина, всячески избягвам ГФС...

# 646

Това взех днес на промо-уникално вкусно мммм
Синът ми като почне една такава кофа и я довършва за час. Почти двойно им вдигнаха редовната цена!
Това чудо къда да го търся по рафтове те? Благодаря.
При нас е близо до киселите млека, на най-долните рафтове.

# 647
И аз не съм доволна от Луминарк. Почти всички чинии са очукани. Не ги правим нищо специално.

Луминарк отдавна не са това, което бяха. Както и всичко останало. И дуралекс ще има другата седмица та се чудя , че ми трябват няколко.

# 648
  • Русе
Брат ми и снаха ми ползваха около 7-8 години черно и бяло комплекта на Луминарк. Бързо се захаби, също както казват и дамите в предните коментари. С удоволствие наскоро го харизаха на мама и си купиха нов от друга марка. Така, че точно тези не ги препоръчвам.

# 649
  • софия
Имам 2 комплекта чинии Луминарк отпреди 20 г. Едните са бели, другите - черни. И на ръка сме ги мили, и в миялна, нито една няма като показаните надрасквания. Може да са по-качествена серия, не знам.

# 650
Имам чинии на бройка Луминарк (черна, синя, ментова). Имат много фини драскотини от ножове, да. Но нищо чак дотолкова фрапиращо, което да ме дразни при употреба или да ме накара да ги изхвърля. Ще си призная, че с доста остри ножове съм рязала пържоли в чиниите (включително с много остър назъбен нож, с кухненски ножове с остър връх, не използвам от ножовете "за хранене"). Честно казано, капките от варовик по черната ми чиния доста повече ми дразнят окото, отколкото фините драскотини.😁
Всъщност, чиния, в която да е рязано нещо с остър кухненски нож, без никакви, дори фини, драскотини нямаме.
Като споменах ножове за хранене, ножовете Брио Yamato дали са достатъчно остри за пържола? Чудя им се всеки път, когато ги пуснат. Ако ще си пиля нервите с нож и ще се мъча да си нарежа пържолата, то по-добре да режа с остър кухненски нож.🙂

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 18:41 от dolce miele

# 651
  • shumen
Моите чинии също са надраскани от ножове,но аз често режа директно в тях.На Дюралекс имам,но ми са по тежки.

# 652
На Луминарк имам два комплекта еднакви/като този, който в момента  е намален в Кауфланд/, купувани от Практикер, преди 3 години. Всекидневно се използват и мият в съдомиялна и са като нови. Доволна съм.

# 653
Подарявам, валиден до днес.
Скрит текст:

Подарен.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 16:18 от Viara T

# 654
Мисля, че в брошурата видях кървавица. Как е на вкус (ако някой може да каже как е и като състав, още по-добре)?
Маслините Каламата от промоцията солени ли са?

# 655
Нз дали са от промоцията, но вчера взех Каламата, едра,  соленичка идва и за мен и за децата...
Но по принцип Каламата безсолна не съм срещала,  така че, явно е до  рецепта ☺️

# 656
От тези по-едрите бях взела миналата или по-миналата седмица. Доста солени бяха.☺️ Чудех се по-дребните как ще са, купували сме сякаш и не чак толкова солени от дребните. Не искам безсолни маслини, просто да не са и твърде солени. Детето не иска да ги яде...

# 657
По принцип Каламата са солени. Купих днес за майка ми, не е дала отзиви още.

# 658
  • Пловдив
От тези по-едрите бях взела миналата или по-миналата седмица. Доста солени бяха.☺️ Чудех се по-дребните как ще са, купували сме сякаш и не чак толкова солени от дребните. Не искам безсолни маслини, просто да не са и твърде солени. Детето не иска да ги яде...
Долче преди да купиш, помоли служителката да опиташ една и да прецениш дали ще са ти ОК на вкус.

# 659
Отзив за пушените ребра. Не са овкусени. Едно време имаха подправки и аромат. Скоро и от Лидъл взех такива с подправки. Явно в К. не са сложили подправки при опушването.

Общи условия

Активация на акаунт