КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 246
  • 793
  •   1
Отговори
# 615
да вкусни са йогуртите и са с имитиращ продукт да си знаете де Wink

# 616
Къде пише, че са имитиращи Fearful

# 617
  • София
Не мисля че са имитиращи. На сайта им пише 100% мляко от Бавария и Баден Вюртемберг. Отделно на сайта на REWE погледнах състава : Zutaten: JOGHURT mild, Vanillezubereitung (Zucker, Glucose-Fructose-Sirup, gemahlene Vanilleschoten [extrahiert], färbende Frucht- und Pflanzenkonzentrate [Zitrone, Saflor], Karamellzuckersirup, natürliches Vanillearoma mit anderen natürlichen Aromen, natürliches Vanillearome), Zucker.

# 618
Не мисля че са имитиращи. На сайта им пише 100% мляко от Бавария и Баден Вюртемберг. Отделно на сайта на REWE погледнах състава : Zutaten: JOGHURT mild, Vanillezubereitung (Zucker, Glucose-Fructose-Sirup, gemahlene Vanilleschoten [extrahiert], färbende Frucht- und Pflanzenkonzentrate [Zitrone, Saflor], Karamellzuckersirup, natürliches Vanillearoma mit anderen natürlichen Aromen, natürliches Vanillearome), Zucker.
Да бяхте превели!

# 619
  • оттам, откъдето започва България
Превод с чичко Гугъл Smile:
Скрит текст:
      Състав: МЕКО КИСЕЛО МЛЯКО, ванилов препарат (захар, глюкозо-фруктозен сироп, смлени ванилови шушулки [екстрахирани], оцветители плодови и растителни концентрати [лимон, шафран], захарен сироп от карамел, натурален аромат на ванилия с други натурални аромати, натурален аромат на ванилия), захар.       

# 620
  • София
Така изглеждаха, след една вечер (опаковани от служителката) и извадени от хладилника... И в магазина са били същите но не съм догледал.
Браво е фирмата, но после и Е621 видях...но нормално ли е да са в този вид?
Има ли читави продукти от този тип (рядко взимам) но с горчица харесвам понякога...под 200-250г разфасовки.

# 621
На Кен са им супер дебърцините - и сурови, и печени.

# 622
  • София
Виж франкфуртерите от Л.

# 623
В Кауфланд имат и с тяхна марка разни наденички и вурстове.

# 624
  • оттам, откъдето започва България
За който обича кокос!!!!

При нас сладолед bounty 6 бр. е намален на 2,50 лв.   https://www.ebag.bg/sladoled-bounty-multipak/596246   
Купих, изядох вече 2 бр. и утре, ако има, пак ще купя.
Срок на годност до 02.2025 г.

# 625
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Това взех днес на промо-уникално вкусно мммм
Синът ми като почне една такава кофа и я довършва за час. Почти двойно им вдигнаха редовната цена!
Това чудо къда да го търся по рафтове те? Благодаря.

# 626
При млеката-при нас беше под Активиите на Данон на рафта.

# 627
pinko, писала
Ранобудна превела,
ама явно повечето хич и не си гледат здравето на тях и децата им...
Скрит текст:

Това взех днес на промо-уникално вкусно мммм
Синът ми като почне една такава кофа и я довършва за час. Почти двойно им вдигнаха редовната цена!
Това чудо къда да го търся по рафтове те? Благодаря.

# 628
Кое е нещото, което смущава?
ГФС има почти навсякъде. Аз съм се отказала да чета и издирвам по етикетите. Просто такава е индустрията. Почти е невъзможно да се намери артикул без ГФС.
Затова приготвям домашно. Някои неща обаче няма как да си направя сама.
Ароматизанти и оцветители също има навсякъде под някаква форма - дали директно написано като Е или прикрито като “натурален аромат”.

# 629
  • Fairbanks, Alaska
Какво е ГФС?

Общи условия

Активация на акаунт