КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 257
  • 793
  •   1
Отговори
# 630
Глюкозо-фруктозен сироп.

# 631
Вие приготвяте домашно, но не всички могат.
Чета етикетите, освен това поради липса на домашно сме се отказали от почти всички млечни, колбаси, луканки и т.н.
То не е палмово масло, не е чудесия с Е-тата.
Точно в К взехме от нарязания хамон пълен с нИтрити(Е 250) и нитрати(Е 250)

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 22:41 от Zanet

# 632
Много е трудно с етикетите, и аз избягвам ГФС, все пак имам инсулинова резистентност.

# 633
Продават се и чисти продукти, не се налага човек да се отказва от храната. 🙂

# 634
Аз пък издирвам точно продукти с ГФС и не е толкова лесно, повечето имат и захароза. Преди пудинга на КФН беше с ГФС, сега вече е и със захароза.
Следващата ми алтернатива е продукт с подсладител, но те пък нямат същата хранителна стойност.

# 635
В Кауфланд има продукти със стевия, ако това ти е  алтернатива.

# 636
  • Пловдив
Някой има ли сервиза за хранене от утре за 29,99? Simple Smile и преди са го пускали, ама май толкова не е намалян.

# 637
Аз го имам. По принцип на Луминарк всичко, което купувам е с добро качество. Нямам миялна обаче, тоест мия ги на ръка, нямам промяна в цвят или ронене и т.н. Имам само счупени, ама то е защото съм с две леви ръце.

Ако имаш нужда от сервиз, според мен за тази цена е супер! Аз имах и квадратен - челно и бяло пак, имам и светло син, светло зелен.

# 638
  • Пловдив
Мерси! Имам, да...искам да подменя, че предния се захаби. Има подобно оребрено и затова се замислих и за тоя, че именно и аз съм без миялня...
Не исках черно, ама ще видя утре.

# 639
Преди две седмици си взех единични бройки от черните чинии. Вече имат неприятни доста видими драскотини от приборите. Да знаеш.

# 640
При мен не съм забелязала да имат драскотини, но и аз например не режа директно в чинията, което също най-вероятно е от значение.

# 641
  • Сливен
На Луминарк имам два сервиза с бели чинии,обаче за година ,година и нещо мистанаха на сиви черти от ножовете,идея могат ли с нещо да ге оправя и ако купя друг цвят дали пак ще ми остават следи.Мия ги на ръка.

# 642
  • Пловдив
Ами затова ги намалят...качеството е ниско.

# 643
Ето и нагледно.

Използваме ножове, да.

# 644
И аз не съм доволна от Луминарк. Почти всички чинии са очукани. Не ги правим нищо специално.

Общи условия

Активация на акаунт