КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 073
  • 793
  •   1
Отговори
# 30
Пак като предния път единия вид кроасани не минава.
Помня тогава в халите точно бяха открили магазина, беше ужас на информация от връщания..

# 31
При мен кроасана днес мина.

# 32
Кой не минава?

# 33
Здравейте ако някой иска купон за кроасан да ми пише
Подарен

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 20:59 от resi

# 34
  • София
Кроасаните са два вида. Едните са само с череша, само с ягода и т.н. Другите са с 2 неща - например череша и крем. Обаче трябва много да се заглеждаш в опаковката, за да видиш крема. От там идва объркването. При мен минаха и черешите, и какаото. За съжаление нямаше ягода.

# 35
Детски сладоледи са днес за 1 ст. Аз никога не съм ги виждала в нашия филиал.

# 36
  • София, България
Аз тази седмица нещо малко неща си харесах. Като че ли и списъка с намалени стоки е доста по-кратък или само на мен така ми се струва.

Има намален нар на бройка с Кауфланд карта от 1,79 на 0,89, ако намеря ще си взема една бройка. Доста приятно се получава филийка с течен шоколад и нар, това го пробвах на гости и беше доста приятно и мисля, че е добра идея да се пробвам и аз.

Репички, зелен лук и къдрава маруля също са намалени и мисля да спретна една зелена салатка.

Бананите също са намалени до 5кг на човек с Кауфланд карта на 1,95 за кг.

Дано успея да взема един пресен шаран за 7,99/кг. Мисля, че си е оферта.  Минибаничките на Фамилия също са ги пуснали на 6,99 и мисля, ако се докопам да взема едни.

За финал съм си харесала уок тигана на Тефал.

Утре сутринта смятам да ида до Халите и да видим дали ще ми върже с горните неща.

# 37
Ако някой иска купон за кроасан и сладолед за по 1ст, да ми пише. Кауфланд ми е далече и рядко ходим, така че няма да ги ползвам.

# 38
Кроасан с крем милфей 80 г

# 39
Подарявам два талона за сладоледите от днес за 0.01лв.. Подарени са.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 09:24 от Пролетно цвете

# 40
  • Mostly in my mind
Мина при мен тази сутрин.
Взех Кроасан и сладолед. Сладоледите при нас бяха с годност януари,февруари 2025. Сигурно затова са по стотинка.

# 41
Кроасаните са два вида. Едните са само с череша, само с ягода и т.н. Другите са с 2 неща - например череша и крем. Обаче трябва много да се заглеждаш в опаковката, за да видиш крема. От там идва объркването. При мен минаха и черешите, и какаото. За съжаление нямаше ягода.
В американски филм имаше кроасан със...сьомга!

# 42
Здравейте!

Някоя от Вас да е забелязала дали продават Монополи?
Преди години съм купувала от там, но вече рядко се отбивам в Кауфланд и не знам дали все още имат.

# 43
В американски филм имаше кроасан със...сьомга!

На био щанда ми се видяха някакви кето кроасани в розова опаковка - 5 лв за 30 гр нещо такова.
Грамаж колкото мини кроасаните на пекарната Joy

# 44
Подарявам два талона за сладоледите от днес за 0.01лв.. Подарени са.
Има ли го в наличност този сладолед?
Аз до сега не съм го виждала да се продава...

Общи условия

Активация на акаунт