КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 405
  • 793
  •   1
Отговори
# 300
Вафлата я намерих. Чак не ми се вярваше, след онази драма с Кит кат-а.

# 301
Аз Фафли не намерих, както и пудинг, както и смес за пудинг..това Халите , голям смях са с тия купони- Изненадааа нямаме.

# 302
Да, тогава имаше и подлъгващи опаковки с Кит-кат...😅
Благодаря пак за предоставените купони, и аз всичко взех!🙂 Само да попитам...тези вафли по две малки ли са в опаковка или е една цяла вафла? Всичките в кашончето бяха като пречупени в средата, на едно и също място. Всичките бяха така.🤔

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 22:40 от dolce miele

# 303
Да, тогава имаше и подлъгващи опаковки с Кит-кат...😅
Благодаря пак за предоставените купони, и аз всичко взех!🙂 Само да попитам...тези вафли по две малки ли са в опаковка или е една цяла вафла? Всичките в кашончето бяха като пречупи в средата, на едно и също място. Всичките бяха така.🤔

Така са. Как досега не сте отворили една вафла. 😂 Аз нямаше да дочакам, за да си хапна нещо сладичко. 🤤

# 304
Две вафли са вътре в опаковката.

# 305
  • shumen
Две са вафлите.
Моето дете това са му любимите вафли.

# 306
Тази везна видяхте ли я в магазините ? Днес в два магазина гледах и нямаше. Имаше само една, но ми се струва, че беше мострата. Купих я, но нещо ме притеснява да не е дефектна. Искаше ми се да намеря новичка и щях да я върна тази, но не ми стана номера.

# 307
Тази везна видяхте ли я в магазините ? Днес в два магазина гледах и нямаше. Имаше само една, но ми се струва, че беше мострата. Купих я, но нещо ме притеснява да не е дефектна. Искаше ми се да намеря новичка и щях да я върна тази, но не ми стана номера.

Претеглете брашно 1кг и вижте колко ще отчете. Смятам, че няма какво да се обърка при везните. Иначе е лесно, ако нещо е дефектна, ще я върнете.

Аз да се оплача, че винаги, дали в Кауфланд или Лидл- няма значение, но винаги като съм харесала разни неща и повече от половината ги няма, а дори в понеделник ходим. Та, понякога си мисля, че просто ей така ги показват в брошурата, колкото да имат повече интерес клиентите и така и така са влезли, все нещо друго ще закупят. Много им се дразня и в последно време ги избягвам тия големи магазини. Въпреки, че сега, заради хубавите ваучери се лъжа да ходя. 😀

# 308
Явно са си такива тези вафли, не знаех!😁
Fallen-angel, просто не ям вафли и затова не съм ги отваряла, не са за мен.😊 Помислих си, че е странно всичките в кашончето да са счупени на едно и също място.😆
Морковелка, не обърнах внимание при нас дали има от везната.

# 309
  • София
Скрит текст:

Претеглете брашно 1кг и вижте колко ще отчете. Смятам, че няма какво да се обърка при везните. Иначе е лесно, ако нещо е дефектна, ще я върнете.
Скрит текст:

Аз да се оплача, че винаги, дали в Кауфланд или Лидл- няма значение, но винаги като съм харесала разни неща и повече от половината ги няма, а дори в понеделник ходим. Та, понякога си мисля, че просто ей така ги показват в брошурата, колкото да имат повече интерес клиентите и така и така са влезли, все нещо друго ще закупят. Много им се дразня и в последно време ги избягвам тия големи магазини. Въпреки, че сега, заради хубавите ваучери се лъжа да ходя. 😀
Обаче дали брашното е 1 кг? Wink Преди 1-2 години бях мерила захар в Лидл. Всички промоционални пакети бяха 970-980 гр. Simple Smile После отидох при редовните пакети. Те бяха по-точни. Simple Smile Мерих на кантара при зеленчуците.

# 310
За подарък е и затова толкова издерявам, ако си е за мен все тая.
И аз днес останах изненадана, че толкова много неща липсваха в единия магазин. Половината от нехранителните от брошурата не ги видях.

От вашият магазин я взех, Долче,  че и съвсем случайно я видях, захвърляна след нищото само тя единствена. Нямаше да я взема, викам си в другия магазин ще има много 😄. Обаче все едно някой ме накара и я взех. Викам си като взема новичката тази ще им я оставя на информация, ама нямаше.

# 311
Скрит текст:

Скрит текст:

Обаче дали брашното е 1 кг? Wink Преди 1-2 години бях мерила захар в Лидл. Всички промоционални пакети бяха 970-980 гр. Simple Smile После отидох при редовните пакети. Те бяха по-точни. Simple Smile Мерих на кантара при зеленчуците.

Аз меря 1 кг брашно и ми показва 1кг и 6 грама, което е вярно. Без значение марката.

Морковелка, смятам, че ще е наред.

# 312
  • Бургас
Зачудих се нещо!
Ако имате няколко вафли за 1 ст, маркирате няколко различни карти, нали?
Как реагират касиерките?
Според мен е досадно и бавно. Примерно 2 - 3 вафли, на различни сметки,карти...

# 313
Утре ще я огледам и пробвам. Повече ми хареса от моята. С 2 бр. големи батерии лесно се отваря, не ти е нужна отвертка. Има и си копче за включване, но май няма тара това ми е минус.

Отиваш на каса на самообслужване и си маркираш колкото карти и сметки искаш.
За една вафла само аз не бих отишла на каса с касиер.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 23:38 от Morkovelka99

# 314
Морковелка, на моите везни копчето за включване е и тара. За мен е огромен минус, ако една везна няма тара.🤔
Явно хората купуват подаръци за Коледа и затова свършват още по-бързо нехранителните.
Зачудих се нещо!
Ако имате няколко вафли за 1 ст, маркирате няколко различни карти, нали?
Как реагират касиерките?
Според мен е досадно и бавно. Примерно 2 - 3 вафли, на различни сметки,карти...
Да, маркирам различни карти на отделни сметки. Няма как иначе. Действам възможно най-бързо. Досадно е, когато има голяма опашка зад мен.

Общи условия

Активация на акаунт