КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 361
  • 793
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Е, тва е смешно вече...пак купон за разтворимо 3 в 1 Close

# 331
Даже не е 3/1, само кафе е...

# 332
Да не забравят crazy wolf Joy

# 333
Аз харесвам точно пакетчетата с чисто кафе, приемам купони, ако някой има излишни.😊

# 334
Моята везна се оказа дефектна 😡😡😡. Единият и' крак е къс и няма как да тегли. Много ме е яд, сега трябва да обикалям някъде нова да търся.
Не могат да ми я сменят от Кауфланд, нали ? Трябва само да им я върна.

# 335
Днес към 9:30 в  нашия Кауфланд беше лудница. Девет каси работят и има километрични опашки, на паркинга няма места, а вътре .... Не можеш да се обърнеш! Напрегнах се много, половината неща не взех.
 Немското масло опаковано от Ростар е по-хубаво от това на Милки Груп( струва ми се, че не е читаво хич).

# 336
Днес, на витрината с млечните имаше принтиран лист, който не снимах Joy, но бе обявена 40% отстъпка на масло със звучната цена от 10 лева!
На касата ми обърнаха внимание, че маслото е 10 лева и всеки може да си принтира каквото си иска и да го залепи в магазина. Не го взех. Joy

# 337
Еми да го махнат щом не са го налепили от самия магазин Joy

# 338
Днес към 9:30 в  нашия Кауфланд беше лудница. Девет каси работят и има километрични опашки, на паркинга няма места, а вътре .... Не можеш да се обърнеш! Напрегнах се много, половината неща не взех.
 Немското масло опаковано от Ростар е по-хубаво от това на Милки Груп( струва ми се, че не е читаво хич).
Навсякъде е пълен хаос, сякаш идва края на света. Всеки пазарува, пълни колички до горе, опашки във всички вериги.

# 339
  • Варна
Аз харесвам точно пакетчетата с чисто кафе, приемам купони, ако някой има излишни.😊

Активирах моя, ползвай го!

# 340
Подарявам.
Приемам на лично съобщение ваучери за 1 стотинка от Лидъл, ако няма да ги използвате.

# 341
  • София
Идвам с оплакване от персонала на новия К. , до Софиямед.
Отвратително некомпетентни служители и ръководство. Иначе хващат око - информаторките лачени, с магистрален грим. Управителя на филиала - висок, с 3дневна брада, прошарен, бива на първо четене.
От отварянето се мъча да купя 2 кутии от бонбоните с купон за рожден ден - не става, и не става. И на каса за самообслужване, и на информация въртят очи и  ме уверяват как купона не е активиран, филиала не е избран правилно. Постоянно ми наблягат, че възрастните не се оправят с приложението и с телефоните. Да им дам телефончето, те да активират. Като им покажа, че всичко е направено започват да мигат умно и ме пращат да звъня на нац. телефон. Ок, днес се обадих, разбрахме се, че вината е в тях, нещо не са доправили. Трябвало да купя избраното на нормална цена и на информация да ми върнат 60% от цената. Купувам, нося 2 те кутии и кас. бележка, чакат ме на информация за да ми върнат сумата. И след 10 мин. щракане на елката се оказва, че ще ми върнат 40%, толкова са изчислили.
Кротко им обясних да четат условията на купона и да смятат пак. Ох, ама те не знаели. Иначе ги връщам във 3ти клас. Следва още смятане, щракане и мислене. Накрая взех една елка и им показах за секунди кое колко процента е. Не бяха много уверени в резултата, но ми върнаха сумата, като подчертаха - от тях да мине. Другите рожденици не се пазаряли като мене.
Направо ми оправиха настроението.

# 342
Кои бонбони не минават?Че аз исках да вземем от тези като морски фигури ,но нямаше заредени Grinning Сефте.

# 343
В новите филиали има проблем с тези купони, явно не е въведено нещо по система, защото и в Халите като отвориха магазина пак част от купоните не минаваха.

# 344
  • София
При мене никоя кутия не мина. В друг филиал не съм ходила.
Няма как да обикалям София за 2 к. фалшиви бонбони.
Мисълта ми беше, че самия персонал не знае условията и не може да смята колко е 40 и 60% от сумата.
Иначе мигат много изразително и се правят на умни.

Общи условия

Активация на акаунт