КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 356
  • 793
  •   1
Отговори
# 345
  • София
В новите филиали има проблем с тези купони, явно не е въведено нещо по система, защото и в Халите като отвориха магазина пак част от купоните не минаваха.
И аз съм запомнила същото. Обаче още първата седмица оправиха проблема.

# 346
Аз успях да го посетя новия магазин, но не съм очарована много.
Различно е разпределението от другите филиали в които пазарувам, регалите ми се сториха тесни и нелогично подредени - боб, след това шоколадови бонбони, после напитките.
Много хора, блъсканица.
Единствено ми хареса, че има суши щанд и едно момче на място го приготвя и миришеше много вкусно около него.
 Търговските обекти са наблъскани до касовата зона и например ако седнеш в Пица Лаб, клиентите с количките минават сигурно на 20 см от теб докато ядеш. Не бих седнала там да ям.
 Бях решила да ползвам самостоятелното сканиране K Scan обаче момичето на входа ми каза, че работят имат само 2 каси за устройство и ще трябва да изчакам (имаше много хора просто в магазина, лудница), та се отказах. Друг път ще го пробвам. Иначе е лесно и с устройството, и с моя телефон ако сканирам.

# 347
  • shumen
В нашия К днес беше лудница.Не можах да взема половината неща от списъка ми,но и не мисля да ходя пак.

# 348
Ако някой подарява купонът за нескафето, ще се радвам да ми прати 🤗

# 349
  • Варна
Голяма сага с тези бонбони за РД, ужас!
ММ наскоро пазарува, питам го сега сигурен ли, че е взел бонбоните с отстъпка. Според вас има ли? Че не знам оригиналната цена на техните бонбони.

# 350
Хубави ли ка шоколадите?

# 351
Киса, мисля, че са с отстъпка (поне от това, което се вужда). Хартиен касов бон нямате ли? Там мисля, че се вижда по-добре. Бонбоните чери със сигурност не са на тази цена, те дори бъбречетата са вече с цена около 4 лв...🙂
Ще ходя до магазина за някои обичайни неща след малко и за кафето за 1 ст,, надявам се да е спокойно. Вчера пазарувах много спокойно в Лидъл, чак се изненадах, като знам какво е било предишни години по това време...🙂

# 352
  • Варна
И аз имам купон за бонбони, чак страх ме хваща 😂 ама ще го ползвам след Коледа, че сега там е лудница.

# 353
Подарявам:
Скрит текст:

# 354
Само Рошен са без, K-fav са на тези цени с -60%
Ето от моя РД

Голяма сага с тези бонбони за РД, ужас!
ММ наскоро пазарува, питам го сега сигурен ли, че е взел бонбоните с отстъпка. Според вас има ли? Че не знам оригиналната цена на техните бонбони.

# 355
Има отстъпка, да.
Отдолу на бележката вижте пише “спестихте 16 лв”.

# 356
При вас има ли от бонбоните морски дар на k-favorites?

# 357
И аз се чудя дали изобщо да ходя, за да си ползвам купона за бонбоните. Като чета с тези саги и аз каквато съм късметлийка...като нищо някой скандал ще си спретнем със служителите Joy

# 358
  • Mostly in my mind
При вас има ли от бонбоните морски дар на k-favorites?
Има.

Да си купиш два пакета паста Dececco и да забравиш да си активираш купона! Безценно! Rage

# 359
Доста е обеднял асортиментът К бонбони и са разхвърляни на всичкото отгоре. Тези Флейкс, едни рошави ядки с шоколад, ги намерих при бисквитите😃

Общи условия

Активация на акаунт