КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 305
  • 793
  •   1
Отговори
# 450
Пролетно цвете, благодаря! А откъде го купи (може и на ЛС)?

# 451
  • София
Звънче, благодаря ти. Разбрах и какво значи да се активира купон.
От началото на пандемията не бяхме влизали в Кауфланд до миналата седмица. Направи ми впечатление малкото увеличение на цени на немски стоки, които си спомням грубо от преди 2-3 години.
Бадемово мляко 2.6лв, а беше малко под 2лв
Прах за миялна 10лв, а беше 8-9лв
Кафето Голд май беше 4лв, сега купих двойна опаковка за 12лв
Сапуните тяхната марка и те на видимо малко променена цена.

Знаете ли дали веригата продава соева кайма, веган сирене и веган кисело мляко?

# 452
Пролетно цвете, благодаря! А откъде го купи (може и на ЛС)?
От ЕМаг го купих преди Нова година.

# 453
Silver cloud, виждала съм соеви гранули (не знам дали това имаш предвид под "кайма"), със сигурност ума и веган сирене, веган колбаси, веган бургери (виждала съм в ъгъла при намалените с оранжев стикер стоки, не знам къде топ о стоят в магазина, може да има отделен щанд).
За бадемовото мляко да не се бъркаш с Лидъл? Лидълското бадемово мляко е 2,59 лв, това в Кауфланд е около 3,19-3,59 лв (не съм сигурна, но в Лидъл редовната цена е 2,59 лв, в Кауфланд струва повече).

# 454
  • софия
От началото на пандемията не бяхме влизали в Кауфланд до миналата седмица.
Скрит текст:
Направи ми впечатление малкото увеличение на цени на немски стоки, които си спомням грубо от преди 2-3 години.

И аз спорадично пазарувах, докато не отвориха Халите. Сега пазарувам по-често там, отколкото в Лидл, а двата магазина са на 500 м. Имат добри предложения, а мобилното им приложение - списъкът за пазаруване, е несравнимо с това на Лидл. Мисля, че това надделява.

Доп. Картофите, които в момента са на промоция - 5 кг, и са български (пише, че производителят е от Самоков), са хубави. Поне последния път, когато купувах, бяха и излизат по 0.80 лв./кг. Ще купя докато е промоцията.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 18:34 от zvаnchе

# 455
Silver Cloud Предлагат тофу (веган сирене) на тяхната марка K-take it Veggie и други. Мисля, че и веган кисело мляко съм виждала.
Няма идея за соева кайма
Даже тофуто е намалено до края на Януари.

# 456
Аз от самото начало си използвам само виртуалната Кауфланд кард. Имам и пластика, но съм я дала на майка ми (тя си има и нейна пластика, но да има по една карта в двете чанти).

# 457
  • София
Благодаря ви, момичета, много сте полезни. Явно има доста вегански неща, ще се купува оттам. Бадемовото мляко наистина беше 2.59 и със сигурност от Кауфланд, в Лидл не съм влизала от години.
Честно, подредбата на магазина малко ме обърква, например търсих доматени сосове и те не бяха при кетчупите, а при пастата. Така че обяснението къде да търся нещото, е много на място.

# 458
Бадемовото мляко в Кауфланд беше намалено на 2 и нещо лв не много отдавна мисля. На редовна цена над 2 лв, освен ако няма промяна в цената.
Най-добре питай служител за всяко нещо, което не откриваш.🙂 Понякога наистина са наредени странно някои неща (соевите гранули, които сготвени навремето майка ми наричаше "кайма", при нас са до едната стена при овесените ядки и зърнените каши).

# 459
От началото на пандемията не бяхме влизали в Кауфланд до миналата седмица.
Скрит текст:
Направи ми впечатление малкото увеличение на цени на немски стоки, които си спомням грубо от преди 2-3 години.

И аз спорадично пазарувах, докато не отвориха Халите. Сега пазарувам по-често там, отколкото в Лидл, а двата магазина са на 500 м. Имат добри предложения, а мобилното им приложение - списъкът за пазаруване, е несравнимо с това на Лидл. Мисля, че това надделява.

Доп. Картофите, които в момента са на промоция - 5 кг, и са български (пише, че производителят е от Самоков), са хубави. Поне последния път, когато купувах, бяха и излизат по 0.80 лв./кг. Ще купя докато е промоцията.
В брошурата ли са, че май не ги виждам?

# 460
  • софия
Не съм ги видяла в брошурата. Днес ги видях в магазина.

Гръцките портокали 2 кг също са хубави.

# 461
Здравейте, някои има ли мнение за Rowenta
Ютия Express Steam DW4345 ? Сегашната ни е една проста тефал 1800W купена преди години за 20-30 лв., но леко е счупена отстрани и скоро ще се сменя.

# 462
  • shumen
Соева кайма има при нас.При нас са при зърнените каши също.

# 463
Честита Нова година! Късно откривам този раздел от форума.

Като цяло избягвам млечните, но сега ми се яде, видях че има безлактозни сирене и кашкавал на Мероне и Бор чвор. Коя от 2те марки бихте препоръчали? Гледам, че бор чвор на редовни цени са по-скъпи.

# 464
Аз към Бор Чвор изпитвам някакво недоверие, та не купувам нищо тяхно.

Подарявам купон за 5 лева отстъпка при сметка над 100. Валиден е до утре.

Общи условия

Активация на акаунт