КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 279
  • 793
  •   1
Отговори
# 510
Мисля че не, защото аз от днешното въртене имам дъвки орбит за 1 ст.

# 511
  • Пловдив
Перах , благодаря! Евтино е, за съжаление не съм от Пловдив.
    Провери дали няма в твоя град в турските магазини. Дадох снимка, за да знаеш какво да търсиш. Аз до сега го купувах от  Одрин.

# 512
  • Карлово
Оф,разделихме си днес пазара на 2-3 карти  ,за да има да въртим повече рулетки и от всички се падна -25% тарелки Брей.То поне да беше хубав купон.Дали не са го направили за деня да се пада едно и също на всички,мн тъпо Grinning

на мене се падна IQ кроасан за 1 ст. Друг е впросът дали ще има, тъй като днес ходих за мляко К 1,5% за 1лв, с купон от предишна покупка, но нямаше, все пак взе К 3% за 1,80.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 20:56 от ДамаТрефа

# 513
  • София
Специално за бадемовото мляко приветствам намаляването на редовната цена (ако се задържи), защото реално бадемовото мляко си е нещо като вода, в която са "изплакнати" бадемите и кой знае колко бадеми вътре няма.😀
Точно това си помислих, че бадемовото мляко е само една мътна вода Satisfied, няма причина да е на обичайно високата си цена. Въобще нямаше да ги погледна тези растителни млека, ако можех да ползвам кравето прясно мляко. Ама като няма как, си правя мюслите с тях и в началото ми беше доста блудкаво на вкус, но и с това се свиква Simple Smile
Германците намаляват цените, макар че и труд и данъци са по-високи. Като сложим и транспорта дотук чак им се чудя. А българската, родна марка растителни млека ги продават за 6-7лв - на литър, не на стек. В Испания бадемовото беше 1.25Е, а на стек почти 1Е. И испанците не разбират от бизнес.

Не съм погледнала това специално, но са около 3% бадемите вътре. Видях във Фейсбук реклама за хубави бадеми по 16лв/кг, а на едро и не толкова хубави сигурно е още по-малко. Което прави около 50ст на литър + тетрапака. Всичкото нагоре до цените на Верея са да смъкнем кожите на смотаните вегани.
Ивета, аз си правя мляко. Имам мощен блендер, слагам бадемите (смлени или написнати от вечерта), 1л вода, блендирам за 1 минута, прецеждам през специална торбичка от Тему и ми излиза 50ст литъра. Слагам и малко ксантанова гума, за да не се разслоява. И овесено така правя (без накисването). Понеже блендерът е супер евтин, макар и мощен, инвестирах в една яка Нинджа - утре я чакам да дойде.

# 514
  • София
Вижте какъв мейл са ми изпратили от Кауфланд.
Вие получихте ли?
Скрит текст:
Здравей, lite!
Имаш 286 лоялни точки
Хей, lite!
Дойде това време от годината!
Твоята 2024 г. с Kaufland Card е тук:
👉 В забързаното ежедневие, ти успя да направиш цели
🛒 50 пазарувания с твоята Kaufland Card 🛒 
👉 Не просто едно, а десетки неустоими седмични предложения те очакваха с Kaufland Card! Tи успя да спестиш
💰 97.31 лв. 💰
👉 При теб купонът не беше само в петък вечер. Ти използва
🎟️ 19 Kaufland Card купон/а 🎟️
👉 Имаше всякакви игри, но ти успя да участваш за
🏆 4 награда/и с Kaufland Card 🏆
👉 Въпреки, че това не е надпревара, твоят любим Kaufland магазин беше
🏪 Кауфланд София-Надежда 🏪
❤️ Благодарим ти, че беше с нас ❤️
Очакваме те отново през 2025 г.

# 515
И аз имах вчера или днес подобен имейл от Кауфланд
Вижте какъв мейл са ми изпратили от Кауфланд.
Вие получихте ли?
Скрит текст:
Здравей, lite!
Имаш 286 лоялни точки
Хей, lite!
Дойде това време от годината!
Твоята 2024 г. с Kaufland Card е тук:
👉 В забързаното ежедневие, ти успя да направиш цели
🛒 50 пазарувания с твоята Kaufland Card 🛒 
👉 Не просто едно, а десетки неустоими седмични предложения те очакваха с Kaufland Card! Tи успя да спестиш
💰 97.31 лв. 💰
👉 При теб купонът не беше само в петък вечер. Ти използва
🎟️ 19 Kaufland Card купон/а 🎟️
👉 Имаше всякакви игри, но ти успя да участваш за
🏆 4 награда/и с Kaufland Card 🏆
👉 Въпреки, че това не е надпревара, твоят любим Kaufland магазин беше
🏪 Кауфланд София-Надежда 🏪
❤️ Благодарим ти, че беше с нас ❤️
Очакваме те отново през 2025 г.

# 516
Нямам подобен имейл от Кауфланд.

# 517
И при мен днес на две карти се падна купон за месо Брей.
И писмо от Кауфланд имам за това колко съм била активна 😉- изненадаха ме доста...
Скрит текст:

# 518
  • оттам, откъдето започва България
Явно всички получаваме. Simple Smile

# 519
Чакам си моята статистика значи.😂 Точките ми са четирицифрени, любопитно ми е колко пъти съм пазарувала, ходя често.😁

# 520
Нямам имейл. Сигурно Пловдив не е обработен още.

# 521
А не можеш ли да ползваш безлактозно мляко?
Пробвала съм бадемово от любопитство, наистина си беше блудкава, мътна вода.
Не съм питала ендокринолога дали може, каза да спра млечните и глутена и аз ги спрях /не напълно де, понякога се изкушавам от нещо забранено, но и аз душа нося Trollface/

Преди си купувах лешниково мляко от Лидл, което ми е най-приятно на вкус, но в Кауфланд не съм виждала такова, а на Л съм обявила бойкот, откакто си съсипаха мобилното приложение Grinning

# 522
Долче, бонбоните бяха на "клошарския" щанд . В нашия филиал е доста малък - явно не остава стока за него

# 523
Хубави са коледните бонбони ,да . И сините , и зелените. При нас не видях обаче изобщо да са останали. Миналата година имаше с добро намаление.

# 524
  • София
Здравейте, тези олекотени завивсе дали са хубави, ще топлят ли, някои взимал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт