КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 282
  • 793
  •   1
Отговори
# 495
Да знаете, че в Кауфланд трябва да имаш 18 години за да си купиш кебапчета  😀😃- не минаха намалени на каса на самообслужване ( предполагам, почти съм сигурна, че е заради +30ст.кутия) и трябваше да викам служител...
Скрит текст:

# 496
  • Пловдив

Като цяло избягвам млечните, но сега ми се яде, видях че има безлактозни сирене и кашкавал на Мероне и Бор чвор. Коя от 2те марки бихте препоръчали? Гледам, че бор чвор на редовни цени са по-скъпи.

Jeri-sweet Ето на какви цени е турското безлактозно сирене в Пловдив :

Скрит текст:

# 497
Да знаете, че в Кауфланд трябва да имаш 18 години за да си купиш кебапчета  😀😃- не минаха намалени на каса на самообслужване ( предполагам, почти съм сигурна, че е заради +30ст.кутия) и трябваше да викам служител...
Скрит текст:

Да не са правени с алкокохол...🤣
Вчера погледнах етикета с цена на кауфландското бадемово мляко. 2,59 лв за бадемовото неподсладено мляко и 3,49 лв за подсладения вариант. Преди и двата вида бяха на еднаква цена по 3,49 лв, та вероятно от 3,49 лв редовната им цена ще е вече 2,59 лв, както в Лидъл (там също предишната редовна цена беше над 3 лв).

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:15 от dolce miele

# 498
Как всичко поскъпна.... нямам думи

# 499
  • София
Червеното грозде без семки, което е в кутии е мнооого вкусно!
Довечера ще ходя, да купувам още. Дано ина останало.

# 500
Ходих за бонбоните за РД с купон, то имаше само 4,5 вида . Купих , макар , че не знам какви ще са на вкус. Спомням си миналата година имаше Моцарт и морски фигурки, от тях бях купила доста, сега няма и етикет на тях.

# 501
Тези с кафето много ги харесаха вкъщи. От другите не сме купували. Каква е разликата между двете кутии отдясно, с какъв пълнеж са?

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 00:00 от dolce miele

# 502
  • София
vollmilch - пълномаслен млечен
zartbitter - чист шоколад

# 503
Едните са с тъмен шоколад и трюфелов пълнеж , а другите с с млечен.
Купих още едни , но не видях състава в магазина , сега ми се струва добър. Те ми излязоха 2,39лв , имаха някакво намаление с червен етикет.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:40 от brillante

# 504
Тези с кафето много го харесаха вкъщи. От другите не сме купували. Каква е разликата между двете кутии отдясно, с какъв пълнеж да?

И шоколада (200 грама) с кафе в Кф е много хубав.

# 505
Как всичко поскъпна.... нямам думи
Специално за бадемовото мляко приветствам намаляването на редовната цена (ако се задържи), защото реално бадемовото мляко си е нещо като вода, в която са "изплакнати" бадемите и кой знае колко бадеми вътре няма.😀
brillante, къде стояха тези бонбони в зелената опаковка (при шоколадовите или при другите бонбони)?
Благодаря ви за превода! Бонбоните с по-светъл пълнеж си помислих, че може да са с кафе в пълнежа (така виждах цвета от телефона).🙂

# 506
Перах , благодаря! Евтино е, за съжаление не съм от Пловдив.

# 507
Специално за бадемовото мляко приветствам намаляването на редовната цена (ако се задържи), защото реално бадемовото мляко си е нещо като вода, в която са "изплакнати" бадемите и кой знае колко бадеми вътре няма.😀
Точно това си помислих, че бадемовото мляко е само една мътна вода Satisfied, няма причина да е на обичайно високата си цена. Въобще нямаше да ги погледна тези растителни млека, ако можех да ползвам кравето прясно мляко. Ама като няма как, си правя мюслите с тях и в началото ми беше доста блудкаво на вкус, но и с това се свиква Simple Smile

# 508
А не можеш ли да ползваш безлактозно мляко?
Пробвала съм бадемово от любопитство, наистина си беше блудкава, мътна вода.

# 509
Оф,разделихме си днес пазара на 2-3 карти  ,за да има да въртим повече рулетки и от всички се падна -25% тарелки Брей.То поне да беше хубав купон.Дали не са го направили за деня да се пада едно и също на всички,мн тъпо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт