КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 54 267
  • 793
  •   1
Отговори
# 675
При нас нямаше.от маслото за 4,99, но купих за 5,69. Обаче останах с ококорени очи от цената на масло Президент. Скоро ходихме в Македония и цената без акция беше около 6,лв..

# 676
Има масло Президент произведено в Полша и то е по-евтино. Има го в Т-Маркет...

# 677
Във Франция е 10-11 евро за килограм Президент в зависимост от опаковката. Тук с около 200 % отгоре

# 678
  • оттам, откъдето започва България
Донесох си аз от UK, че там първо, че е по-евтино, второ, че е по-вкусно. Simple Smile

# 679
  • до най-прекрасния мъж
Как 60 лв за кило масло, това не е нормално?!? Но какво ли се чудя, наскоро видях килограм кафе на зърна, което купувам на редовна цена от друг магазин за 28-30 лв, при тях да струва 50! К е скъп магазин, струва си само на промоционална цена и то не винаги.

# 680
Аз откакто видях пенсионерите как опипват и вдигат от земята паднали хлебчета и ги връщат обратно, спрях да взимам от витрините с готови тестени неща.
Аз съм виждала и служителките да ги наместват и подреждат една по една, както са си на витрината.
От пекарната само в краен случай.

# 681
Да, много от продуктите са със завишени цени и после на промоция си им идва цената на място.
Е, вярно, че в някои от промоциите няма кой друг магазин да ги надмине.

# 682
Донесох си аз от UK, че там първо, че е по-евтино, второ, че е по-вкусно. Simple Smile

А как го пренасяте?

# 683
12 евро е килограм масло Президент във Франция и не е топ масло там.!

# 684

А как го пренасяте?

В куфара.

# 685
Uht мляко 3,5 и аз не видях. Масло имаше.

# 686
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
С тези цени на маслото полудяха. От Румъния си го купувам на 4лв.  за 250г.и слагам във фризера.

# 687
  • Варна
Колко е маслото в момента? Че се наточих да правя едни сладки орехчета...

# 688
Маркенбутер има тази седмица по 4,99 лв на промо. Иначе е 8,99 лв.
Някакъв по ТВ сутринта обясняваше, че щяло да поевтинява

# 689
  • София
Днес пазарувах за първи път с мобилен скенер. Ами много е удобно- хем си следиш сметката, хем си подреждаш направо в торбите, хем не цъкаш после на каса. Имаме вече и машина за монети (това на Т. Каблешков). Само остава да позволят връщане с ел. бележка.
Днес имаше и маслото, че в понеделник беше изчезнало още на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт