КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 54 213
  • 793
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Два пъти съм купувала въпросното масло и двата пъти миришеше отвратително. От тогава го подминавам. Pilos е много добро, но рядко го засичам на промоция.
за Deutche markenbutter ли иде реч последните постове? Спомням си преди поне 5г излезе някакво разследване от Бабх или К по потребителите...точно тази марка беше в челото по некачествено "масло".
От тогава го избягвам, но гледам често е в промоция и се купува... И Саяна нещата също.
Някой забеляза ли че отново на Промо кренвирши леки...на купчината да два вида сякаш...запитах защо са по тъмни едните (другите бели сякаш пилешки) - такива са партидите... Rolling Eyes
Пп. А не смятате ли че промотираните стоки уж на по добра цена са по-некачествени?

# 781
  • София
Пп. А не смятате ли че промотираните стоки уж на по добра цена са по-некачествени?
Към днешна дата не мога да кажа. Толкова съм отвратен от политиката на К, че не съм стъпвал там от години, няма и да стъпя.
Но когато съм, съм виждал да зареждат пилешки хапки "промо" с механично отделено месо в състава, докато същите извън "промо" не съдържат такова.
Механично отделеното месо по принцип е характерно за нисък клас продукти.
Така че за К мога да предположа, че е възможно да е вярно и към днешна дата.

# 782
Близка, която работеше в Кауфланд на ръководна позиция, беше споделила следното. "Обаждат се и казват в еди си кой период искам еди си какво количество халвички(от тях тръгна разговора ни по темата), които да струват еди си колко стотинки. От там нататък какво слагат и как ги правят е тяхна работа, стига да отговарят на исканата цена."
Не претендирам да е 100% истина, просто споделям нещо, което съм запомнила.

# 783
Ние кога ще  последваме примера на другите  балкански страни за бойкот на веригите за 1 ден в протест на по-високите цени в сравнение с тези от западните страни?

Кое Ви спира да бойкотирате магазина? Предполагам, че във всички "магазинни" теми ще подхвърлите тази тъй ценна идея, но всъщност никой не Ви кара на сила да пазарувате, нали?

# 784
  • Под Слънцето
О, колко си прав! Конфитюр Цима тази седмица на 2,99. Купувам вчера, правя  палачинки  вечерта да има за закуска.. и сладкото е само желе, а е обявено с цели или парченца плод. Ни една ягодка нямаше вътре!

# 785
Аз за местната бирена фабрика съм чула от първо лице  (моя приятелка), че точно така обаждат се, че искат определено количество, което да е на тази цена, а с какво качество ще го приготвят, за да докарат тази цена не им държат сметка. Няма контрол от страна на кауфланд, но същата тази фабрика работи и с лидл. За лидл се изказа, че държали и на качеството освен на цената и осъществявали някакъв контрол.

# 786
Лидъл имат собствени марки бира за които има отлични отзиви. Най-популярните са Аргус и Перленбахер. Но Кауфланд не знам да имат собствена марка бира...?

# 787
Моля, пуснете нова тема.

# 788
Близка, която работеше в Кауфланд на ръководна позиция, беше споделила следното. "Обаждат се и казват в еди си кой период искам еди си какво количество халвички(от тях тръгна разговора ни по темата), които да струват еди си колко стотинки. От там нататък какво слагат и как ги правят е тяхна работа, стига да отговарят на исканата цена."
Не претендирам да е 100% истина, просто споделям нещо, което съм запомнила.

Истина е до толкова,че Кауфланд продава на цена,която иска. Производителя дали си намесва качеството спрямо тази цена е друг въпрос 😉

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 18:17 от Karina-88

# 789
Hrisi дали ще се появи да пусне тема, преди да са ни заключили Neutral Face

# 790
Истина е до толкова,че Кауфланд продава на цена,която иска. Производителя дали си намесва качеството спрямо тази цена е друг въпрос 😉
Преди 40 години нямаше Кауфланд и Лидъл, но лева се обезцени стотици пъти. Аз съм малко тъп ама съм чел история. Кой пречи на веригите в другите държави да продават на цените като в България?
Животът в другите държави може да е по-скъп, но "малката потртебителска кошница" не е. Не всички живеят като Рокфелер, но 90% работещи не трябва като в България да се чудят как да преживеят до заплата.

# 791
Цитат
А не смятате ли че промотираните стоки уж на по добра цена са по-некачествени?
Някои със сигурност.Не знам за кренвирши, понеже не ям.Купувам,когато има всякакви намалени, промоционални за уличните котета.Те ги харесват.Луканките ми опротивяха и тях ги избягвам.Много са ми смешни техните промоции.Намалено/промоция 550гр.-19,99лв.Иначе 27,99лв.Това тази седмица.Следващата 400гр. намалена вече от 30лв. наполовина.Ами за бойкот са си.Ако има се включвам.Иначе от самосебе си им правя мой мини бойкот, по мои си причини.Много харесвахме салам ''Закуска''.Добре, че взех само 2 парчета от нарязаните за проба.Няма такава гадост, сол, лой, гадна миризма.Не посмях да го дам на котенцата навън.На ''майстор Цветко", егаси майстора.Smirk

# 792
На кое казваш нарязано за проба?
Работя в К.

# 793

Общи условия

Активация на акаунт