НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 912
  • 658
  •   1
Отговори
# 540
Досега нито едно рекламно послание не съм получила.

# 541
И аз не съм.

# 542
Някъде го срещнах, че трябва да е един и същи имейл,  но вече не помня къде. Бях изчела подробно темата до едно време, може и в нея да е било.

natka, а ти как прехвърляш точките, щом имейлите са различни? Как се идентифицираш?

# 543
Да, задължително е да е имейлът, с който си регистриран в бг-мама. Ясно си спомням условията.
Ами аз като съм се регистрирала преди 16 години, хората имаха по един имейл, не по 8. Ама и до днес си го ползвам. Дано няма спам с "непоискани търговски съобщения" наистина.

# 544
  • София
Да, задължително е да е имейлът, с който си регистриран в бг-мама. Ясно си спомням условията.
Ами аз като съм се регистрирала преди 16 години, хората имаха по един имейл, не по 8. Ама и до днес си го ползвам. Дано няма спам с "непоискани търговски съобщения" наистина.

Не мисля, но нека  да кажат от  бг мама и Инсентив.  Изискването за мейла, с който сме се регистрирали, май беше за друго - да им се  пише от него при  изричен отказ от точките.

# 545
Някъде го срещнах, че трябва да е един и същи имейл,  но вече не помня къде. Бях изчела подробно темата до едно време, може и в нея да е било.

natka, а ти как прехвърляш точките, щом имейлите са различни? Как се идентифицираш?
Съвсем нормално прехвърлям, не помня да е имало условие да е същият мейл, а и очевидно работи и с различен. Интентив съм отворила първоначално през линка от лоялната програма тук, явно съм приела че това е достатъчна връзка между двете и не го мислих много. Сега, чак подробности няма да се сетя че беше още през теста преди да стартира за целия форум но общо взето това е.
Няма логика за две различни платформи да ме задължават да използвам една и съща поща, като те са си съвсем отделни ако и да са партньори.
Виж за свързване и искане към БГ Мама там за точките който ще се отказва, е нормално да трябва от същия мейл, те иначе няма как да свържат с потребител и да знаят че е наистина той. Но това пак е към тях само, а не към Инсентив.

# 546
  • До хладилника, който обичам
Не, няма изискване да е с имейлът, регистриран в БГМ. В ИнсентивАИ се регистрирах с друг имейл (който ползвам специфично за ситуации с потенциален спам или абонаменти, за които не искам да ми задръстват основната поща), и после свързах двата профила, прехвърлих без проблем наличните точки и ги обърнах на ваучер.

# 547
Язък значи, свирено.
Имам спомен, че ми се мерна някъде такова условие, но може и да не съм догледала.

# 548
Аз не помня да съм се регистрирала там.
Само синхронизирах профилите и това беше.

# 549
Аз си ползвах профила в Гугъл, който е свързан с имейл в джимейл (няма друг вариант).

# 550
Необходимо е да пишете от мейла на регистрация в BG-Mamma в случай, че желаете да се откажете от прехвърлени вече точки или ваучер.
В IncentivAI профилът може да бъде създаден с друг мейл или да използвате гугъл акаунт за вход. Важното е да се направи свързването между двата профила.

# 551
  • Пловдив
Ще се добавят ли още магазини в платформата?

# 552
  • София
Също нямам изрична регистрация или поне не помня да съм правил. Само свързах профилите.
В профила си там виждам само мейл. Не виждам опция за изход от него, нито имам идея ако изляза по някакъв начин как да вляза обратно.

# 553
Въвеждаш мейл, който си въвел първия път като си отворил платформата, то някаква сложна регистрация не помня да е имало. Но все по нещо трябва да знае че си ти.
Някои са въвели същия като във форума, други не.

# 554
  • София
Днес научих за тази програма от лично събщение тук. Прочетох първите 20 страници в темата, но така и не разбрах финално:
1. Данък на това дарение дължи ли се или не?
2. Дължим ли е данък ако си прехвърлил точките, но не ги ползваш?
3. Къде и как се плаща този евентуален данък?
4. Ако се откажа ор програмата преди да съм осребрила точките - дължа ли нещо? (Не ми е за парите, а за излишните разправии).
5. Какви са бъдещите ми ангажименти, ако остана с програмата?
6. Само през този форум ли ще де трупат точки?
7. Друго важно, което пропускам?

Ще съм много благодарна, ако някой обясни кратко и ясно. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт